nurse Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Έχω παραγγείλει τα windows7 και μέχρι να έρθουν προετοιμάζομαι για την εγκατάσταση. Δυστυχώς στην ιστοσελίδα της ASUS δεν έχει οδηγούς για το νέο λειτουργικό. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Έχει βάλει κανένας τα 7 σε σύστημα με motherboard P5KC; Ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Κατά 99.99% δε θα χρειαστείς. Θα περαστούν κατά την εγκατάσταση των 7.
Street-Fighter Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 κατα 100 τα 100 τα κατεβάζει ολα αυτόματα οπότε gg είσαι Εγω εχω βάλει στην p5kc μου δεν εχει κανένα πρόβλημα
nurse Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ok παιδιά ευχαριστώ.. Για να μην ανοίγω νέο τοπικ αλλού, βάζει και τους οδηγούς για τα περιφερειακά; Εκτυπωτές, πολυμηχανίματα κλπ;
Street-Fighter Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ok παιδιά ευχαριστώ.. Για να μην ανοίγω νέο τοπικ αλλού, βάζει και τους οδηγούς για τα περιφερειακά; Εκτυπωτές, πολυμηχανίματα κλπ; Tα περισσότερα θα στα αναγνωρίσει μονο του εφόσον εισαι στο ιντερνετ απο κει και περα αν δεν σου κατεβάσει κατι πχ ati catalyst κλπ κατέβασε τα μόνος σου
nurse Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 πάλι καλά, να το δω αυτό και να μη το πιστεύω.
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 πάλι καλά, να το δω αυτό και να μη το πιστεύω. Γιατί το λες αυτό;
nurse Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Όλες οι προηγούμενες εκδόσεις των windows που είχα πάντα μα πάντα ήθελαν να κατεβάσω τους οδηγούς ξεχωριστά, άσχετα εάν υποσχόντουσαν το αντίθετο.. Εάν όντος ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά πιο πάνω γλυτώνεις τον μικρό κόπο να το κάνεις αυτό εσύ. Και επειδή τώρα είδα τη φατσούλα στο κείμενό σου... και διαπιστώνω ότι συμφωνείς και εσύ και βαριέμαι να σβήσω αυτό που έγραψα.. θα ποστάρω..
nurse Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Να κάνω και μία ενημέρωση ,,,, κυκλοφόρησαν οι drivers για windows 7 για την Asus p5kc. Μπορείτε να τους βρείτε στην ιστοσελίδα της ASUS. Το άσχημο είναι ότι δεν συμπεριλαμβάνουν τα utilities που παρέχονται στις εκδόσεις για Vista και XP. Κρίμα πρώτη φορά με απογοητεύει η ASUS. Και αργοπορημένη στους drivers και μισές δουλειές. Για την ενσωματωμένη κάρτα ήχου το αντίστοιχο προγραμματάκι για τις ρυθμίσεις της, θα το βρείτε στο site της realteck...
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Εχω την ιδια μητρικη και δεν χρειαστηκα τιποτα. Για ενα πολυμηχανημα HP χρειαστηκα drivers. Αντιθετα στη δουλεια με απλο εκτυπωτη HP δεν χρειαστηκα τιποτα.
Street-Fighter Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Και εγω μια απο τα ιδια. Ενταξει ομως οπως και να εχει τα asus utilities επρεπε να τα ειχε βγαλει...
nurse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τα 7 μου εγκατέστησαν τα πάντα από την αρχή (ευχάριστη έκπληξη). Υπάρχει ένα αλλά. USB θύρες ενεργοποιημένες αφού κλείσει ο υπολογιστής (οι εξωτερικοί δίσκοι σπινάρουν) Τα ανεμιστηράκια του κουτιού που συνδέονται με τη μητρική λειτουργούν ακόμη και όταν έχει γίνει τερματισμός των windows 7 και η οθόνη έχει σβήσει... κλπ. Αυτά άρχισαν με την εγκατάσταση των windows 7 pro 64bit. Δεν συμβαίνουν πάντα αλλά υπάρχουν σαν φαινόμενα σε τέτοιο βαθμό που πρέπει να περιμένω μπροστά στον υπολογιστή μου για να σιγουρευτώ ότι έκλεισε. Επίσης θα επιμείνω για τα utilities γιατί πραγματικά σου λύνουν τα χέρια.. Και θα ξανά πω αυτό που ανέφερα πιο πάνω ότι "πρώτη φορά βλέπω τόση αργοπορεία και προχειρότητα στην ASUS"
Street-Fighter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τα προβλήματα που αναφέρεις δεν τα εχω συναντήσει ουτε με τα 32 μήτε με 64. Τσεκαρε τα settings της mobo σου για τα usb.
nurse Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τι έγινε αποσύρανε τα drivers για την p5kc; Δεν βλέπω να υπάρχουν οι εν λόγω οδηγοί για win 7 στη σελίδα της εταιρίας..!!! Πριν κανένα μήνα ήταν αναρτημένοι εκεί.. Περίεργο..
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Οπως ξαναεγραψα εχω την ιδια μητρικη και δεν χρειαστηκα drivers για τα 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.