Προς το περιεχόμενο

Asus p5kc και οδηγοι για Windows7

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει τα windows7 και μέχρι να έρθουν προετοιμάζομαι για την εγκατάσταση. Δυστυχώς στην ιστοσελίδα της ASUS δεν έχει οδηγούς για το νέο λειτουργικό.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Έχει βάλει κανένας τα 7 σε σύστημα με motherboard P5KC;

Ευχαριστώ

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ok παιδιά ευχαριστώ..

Για να μην ανοίγω νέο τοπικ αλλού, βάζει και τους οδηγούς για τα περιφερειακά; Εκτυπωτές, πολυμηχανίματα κλπ;

Δημοσ.
ok παιδιά ευχαριστώ..

Για να μην ανοίγω νέο τοπικ αλλού, βάζει και τους οδηγούς για τα περιφερειακά; Εκτυπωτές, πολυμηχανίματα κλπ;

Tα περισσότερα θα στα αναγνωρίσει μονο του εφόσον εισαι στο ιντερνετ απο κει και περα αν δεν σου κατεβάσει κατι πχ ati catalyst κλπ κατέβασε τα μόνος σου ;)

Δημοσ.

Όλες οι προηγούμενες εκδόσεις των windows που είχα πάντα μα πάντα ήθελαν να κατεβάσω τους οδηγούς ξεχωριστά, άσχετα εάν υποσχόντουσαν το αντίθετο..

Εάν όντος ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά πιο πάνω γλυτώνεις τον μικρό κόπο να το κάνεις αυτό εσύ.

Και επειδή τώρα είδα τη φατσούλα στο κείμενό σου... και διαπιστώνω ότι συμφωνείς και εσύ και βαριέμαι να σβήσω αυτό που έγραψα.. θα ποστάρω.. :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να κάνω και μία ενημέρωση ,,,,

κυκλοφόρησαν οι drivers για windows 7 για την Asus p5kc.

Μπορείτε να τους βρείτε στην ιστοσελίδα της ASUS.

Το άσχημο είναι ότι δεν συμπεριλαμβάνουν τα utilities που παρέχονται στις εκδόσεις για Vista και XP.

Κρίμα πρώτη φορά με απογοητεύει η ASUS. Και αργοπορημένη στους drivers και μισές δουλειές.

Για την ενσωματωμένη κάρτα ήχου το αντίστοιχο προγραμματάκι για τις ρυθμίσεις της, θα το βρείτε στο site της realteck...

Δημοσ.

Τα 7 μου εγκατέστησαν τα πάντα από την αρχή (ευχάριστη έκπληξη).

Υπάρχει ένα αλλά.

USB θύρες ενεργοποιημένες αφού κλείσει ο υπολογιστής (οι εξωτερικοί δίσκοι σπινάρουν)

Τα ανεμιστηράκια του κουτιού που συνδέονται με τη μητρική λειτουργούν ακόμη και όταν έχει γίνει τερματισμός των windows 7 και η οθόνη έχει σβήσει... κλπ.

Αυτά άρχισαν με την εγκατάσταση των windows 7 pro 64bit.

Δεν συμβαίνουν πάντα αλλά υπάρχουν σαν φαινόμενα σε τέτοιο βαθμό που πρέπει να περιμένω μπροστά στον υπολογιστή μου για να σιγουρευτώ ότι έκλεισε.

Επίσης θα επιμείνω για τα utilities γιατί πραγματικά σου λύνουν τα χέρια..

Και θα ξανά πω αυτό που ανέφερα πιο πάνω ότι "πρώτη φορά βλέπω τόση αργοπορεία και προχειρότητα στην ASUS"

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τι έγινε αποσύρανε τα drivers για την p5kc;

Δεν βλέπω να υπάρχουν οι εν λόγω οδηγοί για win 7 στη σελίδα της εταιρίας..!!!

Πριν κανένα μήνα ήταν αναρτημένοι εκεί..

Περίεργο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...