Etherovamon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει παρακαλώ. Έχω χειριστήριο του xbox και δεν μπορώ να παίξω το παραπάνω παιχνίδι με το σταυρό του χειριστηρίου, παρά μόνο με το μικρό joystick (κάτι που δε με βολεύει καθόλου). Δοκίμασα εξονυχιστικά να κάνω τις ρυθμίσεις μέσα από τα options του παιχνιδιού και το μόνο που κατάφερα ήταν να συγχυστώ. Μόνο σε αυτό το παιχνίδι μού βγάζει αυτό το πρόβλημα και όσο και αν προσπάθησα δεν μπορέσα να το λύσω. Λυπήθηκα πολύ γιατί μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει και συγγνώμη εάν έχει αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο.
spid_x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Φιλε που το βρηκες αυτο το παιχνιδι. Ενδιαφερομαι αλλα δεν μπορω να το βρω
Etherovamon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μου το δάνεισε ένας φίλος, αλλά τελικά έχω απογοητευθεί από το χειρισμό. Δεν μπορώ να βρω λύση στο πρόβλημα. Γνωρίζεις μήπως εσύ κάποιο τρόπο;
Street-Fighter Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Φιλε που το βρηκες αυτο το παιχνιδι. Ενδιαφερομαι αλλα δεν μπορω να το βρω http://www.google.gr/search?q=international+volleyball+2009&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a 3το link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.