Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο Upload

derasto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθε φορα που προσπαθω να κανω upload(imageshack,FB) το ρουτερ σταματαει να αποκρινεται και πεφτει εντελως η γραμμη.Τα λαμπακια στο ρουτερ παραμενουν αναμενα αλλα ιντερνετ δεν εχω ουτε καν στη σελιδα του ρουτερ δεν μπορω να μπω.Το προβλημα λυνεται αμα κανω μια επιδιορθωση και σαν αποτελσμα βγαζει πως υπαρχει προβλημα στη default getaway.Δοκιμασα σε 3 ρουτερ ολα το ιδιο,κατεβασα και οδηγους για 7 αλλα τιποτα.

Any ideas??

Ps.Η καρτα λαν ειναι Αtheros L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000base

Δημοσ.

a) ψαξου για malwares με καποιο καλο antimalware για αρχη (malwarebytes, superantispyware, k.l.p.)

B) lan card update drvers

c) router update firmware

Δημοσ.
a) ψαξου για malwares με καποιο καλο antimalware για αρχη (malwarebytes, superantispyware, k.l.p.)

B) lan card update drvers

c) router update firmware

a)Θα το κανω αλλα χλωμο ολο απο Vmachine ειμαι.

b)Done

c)Done

--Edit--

Εκανα και σκαν δεν βρηκε κατι.

Ηρθε ενας φιλος με το λαπτοπ και αυτος εχει win7 αλλα κανει upload παντου χωρις προβλημα,αρα το προβλημα το εχει το πισι μου.

Τι μπορει να φταιει?

--Edit--

Comple το βρηκα στα rules του network profile μου ηταν μλποκαρισμενο το outbound rule το εκανα allow και τωρα κομπλε.

Δημοσ.

an kai tο ελυσες παντα να κανεις δοκιμη με αλλο pc να βλεπεις τι γινετε .αν ολα α οκ τοτε ψαχνεις το pc απο νεους drivers και στη τελικη ενα format η ενα σβησιμο εστω την καρτα δικτυου μηπως εχει πειραχτει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...