Προς το περιεχόμενο

ATi Radeon HD 5970

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Που ειναι το Fermi να σκοτωσει αυτο το πραγμα :-)

Και τι είναι το Hemlock δηλαδή; Μύγα; ΄Εχω δει μεταλλάξεις και μεταλλάξεις αλλά από μύγα σε βατραχοπέδιλο δεν έχω ξαναματαδεί LOL.

Δημοσ.
Πωπω μια κουβεντα ειπα και γω και με πηρατε με τις πετρες.....:lol:

Το'ξερα ότι είσαι σιωνιστικό στοιχείο για αυτό είπαμε να πάμε σε λιθοβολισμό με ντομάτες :P

Δημοσ.
Καλη τιμη.... Ειμαι βεβαιος οτι θα βρεθουν κοροιδακια να την αγορασουν. Πρεπει να βγαλει και η ΑΤΙ ενα ''the way it's meant to be played''

oxoxoxo

Απ την στιγμη που παιζει μονη της στο ταμπλο αυτη τη στιγμη... καλα κανει.

Οταν βγει το Fermi και δει τις διαφορες θα αναπροσαρμοσει και την τιμη αναλογα....

Χαζοι ειναι στην ATI....:-)

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι αυτή την στιγμή οι εκάστοτε μεσάζοντες εκμεταλλεύονται την ισχνύ διαθεσιμότητα με αποτέλεσμα πέρα από τον έλεγχο της AMD οι τιμές να είναι τραγικά παραφουσκωμένες. Μόλις ισορροπήσουν λίγο τα πράγματα θα περίμενα η τιμή της 5970 να ξεκινάει για την αρχή από τα περίπου 480-490 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σαφώς λογικότερη από τα 565 και φυσικά πολύ πιο κοντά στην τιμή της 5870.

Για όσους θέλουν πραγματικά να πάνε σε ένα crossfire setup είναι αυτή τη στιγμή σαφώς λογικότερο να πάνε σε 2*5850@CF.

Δημοσ.

Αυτό το τρελό test το είδατε; 5970 crossfire

http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/Radeon_HD_5970_CrossFire/1.html

Ποιός είπε οτι δεν μπορείς να κρατήσεις ένα pc για πολλά χρόνια;Αν πάρεις 2 5970 και ένα i7 έχεις σύστημα που μπορεί να τρέχει τα πάντα για μια πενταετία..

• Super Moderators
Δημοσ.
Υπάρχει "αλλού" άμεσα διαθέσιμη απο οτι ξέρω :-D

και στο Multirama διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίες, δλδ ζήσε Μάη μου...

Δημοσ.
Αυτό το τρελό test το είδατε; 5970 crossfire

http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/Radeon_HD_5970_CrossFire/1.html

Ποιός είπε οτι δεν μπορείς να κρατήσεις ένα pc για πολλά χρόνια;Αν πάρεις 2 5970 και ένα i7 έχεις σύστημα που μπορεί να τρέχει τα πάντα για μια πενταετία..

Αν τραβήξεις έναν μέσο όρο διαφοράς επιδόσεων θα δεις ότι σε μέσο όρο η διαφορά του quad CF σε σχέση με το dual CF είναι διαμετρικά μικρότερη πράγμα που σημαίνει ότι η επένδυση σε οτιδήποτε τετραπύρηνο σε GPU γίνεται ακόμα πιο αμφίβολη.

Τώρα όσων αφορά για την πενταετία μα τον Τουτάτη πάρε 4*2900ΧΤ σε ένα σύστημα και έλα να μου πεις γιατί θα ήταν πριν μόλις 2 χρόνια μια άκρως βλαμμένη επένδυση σε σχέση με το πόσο θα στοίχισε τότε και το τι επιδόσεις θα σου βγάλει σήμερα μια μονή 5870 με μόλις το 1/4 σε κόστος όσων αφορά τις GPU.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...