waves Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά help... Δεν μπορώ να εκτυπώσω με τίποτα στον προανεφερθέντα εκτυπωτή (Xerox WorkCentre 7232). Έχω κατεβάσει τελευταίους drivers και τίποτα!!! Ο εκτυπωτής είναι δικτυακός (ήτοι έχει δικιά του IP) Καμια ιδέα;; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 εμεις στο γραφείο έχουμε τον 7132 δικτυακό χρησιμοποίησα τους drivers που είχε το cd της Xerox και δεν εχω καποιο πρόβλημα... τον βλέπει αλλά δε τυπώνει? πριν από το snow είχες leopard και τύπωνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ίσως κάτι τρέχει με ασυμβατότητα του snow leopard και του 7232. Έχω δοκιμάσει τους drivers του cd και έχω κατεβάσει και τα θεωρητικά τελευταία drivers από τη xerox αλλά τίποτα. Μήπως, μπορείς να μου πεις τις ρυθμίσεις που επέλεξες για την εγκατάσταση του εκτυπωτή; Επίσης, είναι full functional στο mac σου o xerox; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 νομιζω πως χρησιμοποιησα απο το cd αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... μπορει και να κατεβασα drivers...παντως τον χρησιμοποιω και με leopard και με snow leopard full τι εννοεις? γενικώς δεν έχουμε καποιο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Με full εννοούσα να εκμεταλλεύεσαι πλήρως τις δυνατότητες του εκτυπωτή. Κάτι κατάφερα πάντως!!! Τώρα μένει να δω πώς κάνω έγχρωμη εκτύπωση...Νόμιζα γίνεται αυτόματα. Ό,τι στέλνω, όμως, το κάνει ασπρόμαυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 δηλαδή να τυπωνω μπρος πισω εγχρωμα ασπρομαυρα κλπ ναι μια χαρα γινεται...μου δειχνει ποσα supplies εχει κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Έγχρωμα εκτυπώνεις αυτόματα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:09 ---------- Έγχρωμα εκτυπώνεις αυτόματα ή κάνεις κάποια ρύθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ναι... κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.