Προς το περιεχόμενο

Αγορά 27'' Monitor tv. SamsungT260HD vs LG M2762D. Ποια να αγοράσω? Σωστή επιλογή?

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oπως λέει ο τίτλος είμαι πολύ μπερδεμένος. Δεν περιορίζομαι μόνο σε αυτές τις 2, απλά δείχνω περίπου το budget που θα κινηθώ.Την χρειάζομαι για κυρίως οθόνη και μαζί σαν τηλεόραση. Ασχολούμαι κυρίως με gaming, σερφάρισμα. Παρακαλώ να φώτα σας.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Oπως λέει ο τίτλος είμαι πολύ μπερδεμένος. Δεν περιορίζομαι μόνο σε αυτές τις 2, απλά δείχνω περίπου το budget που θα κινηθώ.Την χρειάζομαι για κυρίως οθόνη και μαζί σαν τηλεόραση. Ασχολούμαι κυρίως με gaming, σερφάρισμα. Παρακαλώ να φώτα σας.

Ευχαριστώ

Η M2362D-PZ είναι αρκετα καλή αν διέθετα περισσοτερα θα έπαιρνα σίγουρα την 2762D γενικός η σειρά -62D είναι καλή αλλά είναι με TN panels και δεν βγάζουν τόσο καλα χρώματα αν και εμένα δε με πειράζει δε κάνω τόσο εξηζητημένη δουλειά, Ταινιες βλέπω,τηλεόραση, χρήση internet και word processing.Δε ξέρω άν είναι καλή για games.Είχα διαβάσει πολύ καλα σχόλια για τη LG m237WD για games για τσέκαρε την αντίστοιχη σε ποιο πολλές ιντζες απλά δεν έχει mpeg4 δεκτη και λιγοτερη δυναμική αντίθεση.Αν τα λεφτά που προόριζεσαι να δώσεις είναι μέχρι 400 Ε γιατι τόσο έχει η 2762 στο περιπου ,θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάποια άλλη μικρότερη μέχρι 24'' που να μην είναι τηλεόραση και να έχει διαφορετικό panel isp/mva/pva βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν μπορεις να βρείς στα χρήματα αυτά με τα συγκεκριμένα panels.Πάντως εγώ θα έπαιρνα την 2762D λόγω ιντζών,υποδοχών και mpeg4 δεκτη να σου πω την αλήθεια δε παίζω games και δε ξέρω.Τώρα για Samsung προσωπικα δε μου αρέσουν μόνο και μόνο λόγω της εγγύησης των pixels.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...