Προς το περιεχόμενο

Περί streaming ο λόγος...

hkosmidi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

θέλω να κάνω στρεαμ κάποια mp3 απο ένα σιτε. αλλά όχι σε όλους, παρά μόνο στους εγγεγραμμένους χρήστες του. Έχω βρει τον JW player ο οποίος διαβάζει mp3 αρχεία και τα παίζει μέσω stream.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις seek στο τέλος πχ του κομματιού. Αυτό το υποστηρίζει το mms απ' όσο έχω δει. Αλλά αν χρησιμοποιήσω έναν mms server για να παίζω τα αρχεία τότε έχω το πρόβλημα της ασφάλειας.

Δηλαδή, έστω κάποιος Logged χρήστης ακούει ένα κομμάτι. Μπορεί να δεί το mms url και να το στείλει σε έναν non-registered φίλο του ο οποίος και ακολουθώντας το mms url να ακούσει το κομμάτι. Το mms αν δεν κάνω λάθος ΔΕΝ υποστηρίζει χρήστες κτλ.

Πως μπορώ επομενως να κάνω κάτι stream με ασφάλεια;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Πως όμως; Θελω να πω τα credentials για το authentication ποιός τα στέλνει; Το mms ένα απλό URL δεν είναι;

Και μια ακόμα ερώτηση. mms μέσω κάποιου flash player υποστηρίζεται; Γιατί αλλιώς πως μπορείς να εμφανίζεις μια playlist ενσωματωμένη στον browser που να παίζει τα mms;

Δημοσ.

To authentication γίνεται ενεργοποιώντας τα αντίστοιχα plugins (authorize/authenitcate) και από τη μεριά του server αλλά και από τη μεριά του client. Αν googlαρεις windows mms authentication θα βρεις πολλές έτοιμες λύσεις, μερικές commercial (με πληρωμή) αλλά και κάποιες free, καθώς και παραδείγματα κώδικα για να το φτιάξεις μόνος σου.

Οσο για mms από flash player ο JW Player και ο Flow Player υποστηρίζουν HTTP pseudostreaming (mode που μπορείς να βάλεις στον mms broadcaster).

Δημοσ.

Οσο για mms από flash player ο JW Player και ο Flow Player υποστηρίζουν HTTP pseudostreaming (mode που μπορείς να βάλεις στον mms broadcaster).

Αυτό το γνωρίζω αλλά νομίζω έτσι χάνεις τη λειτουργικότητα του mms να κάνει άμεσα seek forward/backwards κτλ. Ή κάνω λάθος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...