Προς το περιεχόμενο

Genius Altec PC

panxris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτο το PC λεει η διαφημιση κανει πολυ ωραια πραγματα.Στην πραξη δουλευουν ολα αυτα?Και ποιο προγραμμα τα κανει ολα αυτα να το βαλουμε κι εμεις να γουσταρουμε αν ειναι.

Δημοσ.

Αν πρόσεξα καλά (γιατί τα γραμματάκια είναι πολύ μικρά και περνούν πολύ γρήγορα κατά μήκος της τηλεόρασης) το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί είναι της MLS.

Δημοσ.

Όπως προειπώθηκε, φτηνή προσπάθεια εντυπωσιασμού των ασχέτων του χώρου. Αλήθεια, μόνο εμένα μου την σπάει απίστευτα η φάτσα του τυπά που παίζει στις διαφημίσεις της Altec?

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Marcos_Aurilius:</font><hr> Αλήθεια, μόνο εμένα μου την σπάει απίστευτα η φάτσα του τυπά που παίζει στις διαφημίσεις της Altec? <hr /></blockquote>

ΟΧΙ!!!

Δημοσ.

ʼσχετο, όταν τελειώνει η διαφήμιση περνάει ένα scroll και κάτι λέει για την αναγνώριση φωνής. Μήπως το έχει αποκρυπτογραφίσει-διαβάσει κανείς τι λέει;

Γιατί συνήθως αυτά τα scroll είναι όλο το ζουμί στις διαφημίσεις (επιτόκιο στα αυτοκίνητα, χρεώσεις κινητών πάνω από 20sec και τέτοια)

Δημοσ.

Όπως ξαναείπα ;) πρόλαβα να δω τις λέξεις "αναγνώριση φωνής" και "MLS" σε αυτό το γρήγορο scroll στη διαφήμιση. Συμπεραίνω λοιπόν πως πρόκειται για πρόγραμμα της MLS...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Marcos_Aurilius:</font><hr> Αλήθεια, μόνο εμένα μου την σπάει απίστευτα η φάτσα του τυπά που παίζει στις διαφημίσεις της Altec? <hr /></blockquote>

ΟΧΙ!!! <hr /></blockquote>

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?

Κοιταξτε παιδια το topic δεν το ανοιξα για να εκφρασω το θαυμασμο μου στις "ικανοτητες" του Altec PC ,φυσικα και ολα ειναι θεμα software στα PC.Εγω ρωτησα αν το software οντως κανει δουλεια οπως μας το παρουσιαζουν.Το ξερω οτι κυκλοφορουν προγραμματα εδω και χρονια αλλα ειχαν πολυ χαμηλες επιδοσεις και πιο πολυ μας παιδευαν.Αυτο που ξαναρωταω ειναι αν εχουν φτασει σε πραγματικα λειτουργικο επιπεδο,να εξυπηρετουν δηλαδη το χρηστη.

Δημοσ.

H άλλη ήταν πιο σπαστική με τον γκιόζη αυτόν:Πήρε και η Μαίρη altec PC...γεια σου γιαγιάαα κτλ.

Που τον βρήκανε όντως,γελωτοποιός σκέτος.

Δημοσ.

Ntaksi re sis Xristougena erxonte lefta tha kinithoun :) tha paroun polla nea pedia kai sinithos asxetoi pc :) blepoun tis blakies peri phonis pou exi kai trexoun ..... klasika to altec pc exi poli dinati cpu gia na kani entiposi kai meta ola mapa mesa !!! tora tha mathoume tin altec ? Oles autes oi diafimisis tis altec exoun pros stoxo tis ginekes kai genika tous asxetous pros pc xristes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...