Meraklis56 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 tzimmys το περίμενα το tune up εδώ και 5 μήνες,και φοβόμουν πολύ το registry defragment στα 7 μόλις έβαλα τη νέα έκδοση και όλα οκ.έκανα και registry defragment. όποιος είναι gamer επιβάλλεται να βάλει την νέα έκδοση. έχει το turbo mode,όπου απενεργοποιούνται πολλές περιττές υπηρεσίες,updates των windows μόνο και μόνο για τα παιχνίδια. recommended for all
EKTELESTES Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Και εγώ υπέρ τους είμαι. Αφού υπάρχουν εκατοντάδες άχρηστες καταχωρήσεις στη Registry, γιατί να μη την καθαρίσουμε;; Δεν έχει σημασία αν θα είναι πιο αργό η όχι, αλλά πιστεύω πως μελλοντικά αποφεύγεις την ύπαρξη σφαλμάτων στο λειτουργικό λόγω Registry. Χρησιμοποιούσα κάποια χρόνια το Registry Mechanic, αλλά η σειρά Manager Windows xp manager Windows Vista manager και πλέον Windows 7 manager είναι ΣΟΥΠΕΡ προγραμματάκι, καθώς έχει μαζεμένα πολλά καλούδια
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχει σημασία αν θα είναι πιο αργό η όχι, αλλά πιστεύω πως μελλοντικά αποφεύγεις την ύπαρξη σφαλμάτων στο λειτουργικό λόγω Registry. Αν μπορεις ανεφερε καποιο παραδειγμα.Πχ,στην δικια μου περιπτωση,και χρονια μετα απο την τελευταια χρηση αντιστοιχου προγραμματος,δεν συναντησα καποιο προβλημα που να χει σχεση με την registry,ενω οι προσθαφαιρεσεις entries γινονται αρκετα συχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.