cycomiko Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Καλημερά! Εχω ενα PC ενα λάπτοπ, και ενα media player (streamer). To PC και το λάπτοπ τρέχουν windows 7 64 bit και 32 bit αντίστοιχα. Το media player (streamer) είναι το ICYBOX IB-MP3010HW-B πού διαθέτει ασύρματη σύνδεση με το τοπικό δίκτυο και τρέχει κάποιου είδος linix. Το πρόβλημα αφορά την σύνδεση του media center στους υπολογιστές. Ενώ γίνεται κανονικά σύνδεση στο ρούτερ (παίρνει IP address δηλαδή), όταν προσπαθήσω μετά να συνδεθώ στο PC η στο λάπτοπ μου γράφει συνέχεια Logon Fail. Να σημειώσω ότι ο κάθε υπολογιστής έχει username kai password, και ο ένας μπορεί να δεί τον άλλον (λάπτοπ βλέπει PC και αντίστροφα) Η ίδια διαδικασία λειτουργούσε άψογα με Vista. Εχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω το Firewall, εχω αλλάξει passwords, έχω βγάλει τους υπολογιστές απο το Homegroup και ανόικουν μονο στο WORKGROUP. Κανένα αποτέλεσμα. Πιστεύω πως κάτι παίζει με το networking του 7 (ανεξαρτήτως αρχιτεκτονικής). Εχω διαβάσει σε διάφορα φόρα κάποια παρόμοια προβλήματα συνδεσημότητας, αλλα αυτά αγορούσαν την συνδεση του ενός υπολογιστη με τον άλλον. Συγνώμη για το μεγάλο πόστ αλλα εχω πραγματικά αγανακτήσει. Ουσαστικά καθιστά το media player αχρηστο!!! Αν θα μποροόυσε κάποιος/α να βοηθήσει! Ευχαριστώ!!!
fotofanis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερά! Εχω ενα PC ενα λάπτοπ, και ενα media player (streamer). To PC και το λάπτοπ τρέχουν windows 7 64 bit και 32 bit αντίστοιχα. Το media player (streamer) είναι το ICYBOX IB-MP3010HW-B πού διαθέτει ασύρματη σύνδεση με το τοπικό δίκτυο και τρέχει κάποιου είδος linix. Το πρόβλημα αφορά την σύνδεση του media center στους υπολογιστές. Ενώ γίνεται κανονικά σύνδεση στο ρούτερ (παίρνει IP address δηλαδή), όταν προσπαθήσω μετά να συνδεθώ στο PC η στο λάπτοπ μου γράφει συνέχεια Logon Fail. Να σημειώσω ότι ο κάθε υπολογιστής έχει username kai password, και ο ένας μπορεί να δεί τον άλλον (λάπτοπ βλέπει PC και αντίστροφα) Η ίδια διαδικασία λειτουργούσε άψογα με Vista. επίσης δεν μου αναγνωρίζει το usb σε κανένα από τα pc μου με τα win7 για να κάνω την αναβάθμιση που θέλω. Εχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω το Firewall, εχω αλλάξει passwords, έχω βγάλει τους υπολογιστές απο το Homegroup και ανόικουν μονο στο WORKGROUP. Κανένα αποτέλεσμα. Πιστεύω πως κάτι παίζει με το networking του 7 (ανεξαρτήτως αρχιτεκτονικής). Εχω διαβάσει σε διάφορα φόρα κάποια παρόμοια προβλήματα συνδεσημότητας, αλλα αυτά αγορούσαν την συνδεση του ενός υπολογιστη με τον άλλον. Συγνώμη για το μεγάλο πόστ αλλα εχω πραγματικά αγανακτήσει. Ουσαστικά καθιστά το media player αχρηστο!!! Αν θα μποροόυσε κάποιος/α να βοηθήσει! Ευχαριστώ!!! Φιλε μου και εγώ μια από τα ίδια αντιμετωπίζω με τα win7 και με το ίδιο μηχάνημα που πήρα μόλις σήμερα. τώρα αν είναι έτσι όπως τα λες ότι δούλευε κανονικά στα vista, τότε θα βάλω και αυτά μαζί με τα win7 έτσι ώστε να μην πάνε πεταμένα τα λεφτά μου. επίσης δεν μου αναγνωρίζει το usb σε κανένα από τα pc μου με τα win7 για να κάνω την αναβάθμιση που θέλω.
cycomiko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Όσο αφορά το USB, έχεις τα win7 32 η 64 bit? και τι chipset έχεις; Sent from my iPhone using Insomnia.app
fotofanis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Όσο αφορά το USB, έχεις τα win7 32 η 64 bit? και τι chipset έχεις; Sent from my iPhone using Insomnia.app win7 32bit chipset intel τελικά με το usb είναι OK απλά επειδή εγώ νόμιζα ότι μπορώ να κάνω update το νέο firmware δίχως να έχω μέσα HDD αλλα μόλις τοποθέτησα HDD αναγνωρίστηκε επιτυχώς η συσκευή. Όμως το πρόβλημα με το δίκτυο στα win7 παραμένει δυστυχώς άλυτο.
cycomiko Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Παρεπιπτωντος έχω κάνει αναβάθμιση με το νεότερο firmware χωρίς hdd και τα πήγα μια χαρά! Όμως πάλι δεν δουλεύει με win7. 1) έχω μιλήσει με την raidsonic και μου έστειλαν κάτι οδηγίες για win7 που μου είπαν θα δουλέψει, αλλά δυστυχώς σε μένα δεν δούλεψε. Άμα θες στείλε pm με το email σου να προοθησω τις οδηγίες. 2) έχεις βάλει στο hdd τα sys files για να γίνει NAS; Οταν το κάνω αυτό το raidsonic δεν μου ανοίγει καν. Η πρέπει να αφαιρεσω το σκληρό η να ξανακανω format. Sent from my iPhone using Insomnia.app
fotofanis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Παρεπιπτωντος έχω κάνει αναβάθμιση με το νεότερο firmware χωρίς hdd και τα πήγα μια χαρά! Όμως πάλι δεν δουλεύει με win7.1) έχω μιλήσει με την raidsonic και μου έστειλαν κάτι οδηγίες για win7 που μου είπαν θα δουλέψει, αλλά δυστυχώς σε μένα δεν δούλεψε. Άμα θες στείλε pm με το email σου να προοθησω τις οδηγίες. 2) έχεις βάλει στο hdd τα sys files για να γίνει NAS; Οταν το κάνω αυτό το raidsonic δεν μου ανοίγει καν. Η πρέπει να αφαιρεσω το σκληρό η να ξανακανω format. Sent from my iPhone using Insomnia.app Εδώ είναι το αλλόκοτο και το ανώμαλο...... πρέπει να βάλεις τον φάκελο sys στον hdd1 εμενα είναι ok σε αυτό, αλλα το κουφό είναι ότι μπορώ να μπαίνω στο icy box από το pc και να κάνω μεταφορές αρχείων, αλλα από το icy box στο pc δεν μπορώ να συνδεθώ.... δεν είναι για να γελάς αλλα και να κλαις????? ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΟΥ ΤΟ NAS ΚΑΝΟΝΙΚΑ
fotofanis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 φιλαράκο 1000 ευχαριστώ για το email δούλεψε επιτυχώς και τώρα είμαι κομπλέ 1. ανοίγουμε την εκτέλεση και έπειτα γράφουμε regedit εκεί κάνουμε τις ρυθμίσεις που σου έστειλαν και κάνουμε επανεκκίνηση. αλλα θα πρέπει στις ρυθμίσεις των κοινόχρηστων να επιλέξεις πρόσβαση χωρίς κωδικό και μετά θα είσαι ok 1 άνοιγμα κέντρου δικτύου και κοινής χρήσης 2 δεξιά έχει επιλογή για αλλαγή ρυθμίσεων κοινης χρήσης για προχωρημένους εκεί θα κανεις την ρύθμιση. και τέλος θα κανεις δεξί κλικ στους φακελους που θες και τους κανεις κοινοχρηστους από τις ιδιότητες για προχωρημένους επιλέγοντας το Everyone.
cycomiko Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 φιλαράκο 1000 ευχαριστώ για το emailδούλεψε επιτυχώς και τώρα είμαι κομπλέ 1. ανοίγουμε την εκτέλεση και έπειτα γράφουμε regedit εκεί κάνουμε τις ρυθμίσεις που σου έστειλαν και κάνουμε επανεκκίνηση. αλλα θα πρέπει στις ρυθμίσεις των κοινόχρηστων να επιλέξεις πρόσβαση χωρίς κωδικό και μετά θα είσαι ok 1 άνοιγμα κέντρου δικτύου και κοινής χρήσης 2 δεξιά έχει επιλογή για αλλαγή ρυθμίσεων κοινης χρήσης για προχωρημένους εκεί θα κανεις την ρύθμιση. και τέλος θα κανεις δεξί κλικ στους φακελους που θες και τους κανεις κοινοχρηστους από τις ιδιότητες για προχωρημένους επιλέγοντας το Everyone. Χαίρομαι που κατάφερες και δούλεψε! Εγώ τρέχω win 7 64 bit και το πρόβλημα το δικό μου είναι οτι δέν κάνει καθόλου login, παρόλο που εχω κάνει ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις Βάζω τους κωδικούς και μου λέει login fail. Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να κάνω φορματ και να το δοκιμάσω εκ νέου....
fotofanis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ μπαίνω μονο με το user name και χωρίς κωδικό επειδή τον αφαίρεσα, τώρα ίσος να φταίνε τα 64bit αλλα και πάλι δεν νομίζω να έχει τίποτα διαφορετικές ρυθμίσεις από τα 32bit όσο αφορά το δίκτυο, πάντως στην θέση σου αν δεν μου ήταν χρήσιμα τα 64bit θα προτιμούσα τα 32bit επειδή τα 64 είναι λίγο ιδιότροπα.
stefazer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καλημερά! Εχω ενα PC ενα λάπτοπ, και ενα media player (streamer). To PC και το λάπτοπ τρέχουν windows 7 64 bit και 32 bit αντίστοιχα. Το media player (streamer) είναι το ICYBOX IB-MP3010HW-B πού διαθέτει ασύρματη σύνδεση με το τοπικό δίκτυο και τρέχει κάποιου είδος linix. Το πρόβλημα αφορά την σύνδεση του media center στους υπολογιστές. Ενώ γίνεται κανονικά σύνδεση στο ρούτερ (παίρνει IP address δηλαδή), όταν προσπαθήσω μετά να συνδεθώ στο PC η στο λάπτοπ μου γράφει συνέχεια Logon Fail. Να σημειώσω ότι ο κάθε υπολογιστής έχει username kai password, και ο ένας μπορεί να δεί τον άλλον (λάπτοπ βλέπει PC και αντίστροφα) Η ίδια διαδικασία λειτουργούσε άψογα με Vista. Εχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω το Firewall, εχω αλλάξει passwords, έχω βγάλει τους υπολογιστές απο το Homegroup και ανόικουν μονο στο WORKGROUP. Κανένα αποτέλεσμα. Πιστεύω πως κάτι παίζει με το networking του 7 (ανεξαρτήτως αρχιτεκτονικής). Εχω διαβάσει σε διάφορα φόρα κάποια παρόμοια προβλήματα συνδεσημότητας, αλλα αυτά αγορούσαν την συνδεση του ενός υπολογιστη με τον άλλον. Συγνώμη για το μεγάλο πόστ αλλα εχω πραγματικά αγανακτήσει. Ουσαστικά καθιστά το media player αχρηστο!!! Αν θα μποροόυσε κάποιος/α να βοηθήσει! Ευχαριστώ!!! Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με win 7 στο pc και vista στο laptop. Με το laptop συνεργάζεται άψογα (με χρήση των username και password του logon των vista) όπως και παλαιότερα στο pc με ΧΡ. Μήπως θα μπορούσα να έχω και εγώ τις ρυθμίσεις για τη registry των win 7 ?
fotofanis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με win 7 στο pc και vista στο laptop. Με το laptop συνεργάζεται άψογα (με χρήση των username και password του logon των vista) όπως και παλαιότερα στο pc με ΧΡ. Μήπως θα μπορούσα να έχω και εγώ τις ρυθμίσεις για τη registry των win 7 ? Καλο είναι αυτές οι πληροφορίες να μοιράζονται δημόσια ran: regedit 1. HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\ Entry everyoneincludesanonymous (Word from 0 to 1) Entry NoLmHash (Word from 1 to 0) 2. HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanManServer\Parameters Entry restrictnullsessaccess (Word from 1 to 0) Advanced Sharing Settings, currend profil: 1. Networkdetection on 2. File and printersharing on 3. Password protected share off Restart you PC after changes.
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Καλο είναι αυτές οι πληροφορίες να μοιράζονται δημόσιαran: regedit 1. HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\ Entry everyoneincludesanonymous (Word from 0 to 1) Entry NoLmHash (Word from 1 to 0) 2. HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanManServer\Parameters Entry restrictnullsessaccess (Word from 1 to 0) Advanced Sharing Settings, currend profil: 1. Networkdetection on 2. File and printersharing on 3. Password protected share off Restart you PC after changes. Eπαναφέρω αυτό το θέμα μια και έπεσε στα χέρια μου ένα τέτοιο IcyBox και αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τα values που λέει ο fotofanis π.χ.:(Word from 1 to 0) πως ακριβώς εισάγονται αφού στο αντίστοιχο celll παίρνει μόνο ένα value? Και τα Advanced Sharing Settings που ακριβώς βρίσκονται?
cycomiko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Eπαναφέρω αυτό το θέμα μια και έπεσε στα χέρια μου ένα τέτοιο IcyBox και αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τα values που λέει ο fotofanis π.χ.:(Word from 1 to 0) πως ακριβώς εισάγονται αφού στο αντίστοιχο celll παίρνει μόνο ένα value? Και τα Advanced Sharing Settings που ακριβώς βρίσκονται? Υποθέτω οτι τρέχεις Windows 7 Αλλάζεις το value απο 1 σε 0 (η απο 0 σε 1, αναλόγως). Δέν γράφεις ολη την φράση... Οσο για τα Advanced Sharing Settings: Control Panel---->Network and Internet----->Network and sharing Center Στο αριστερό πάνελ λέει Advanced Sharing Settings Πές μας αν κατάφερες να δουλέψει...
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Υποθέτω οτι τρέχεις Windows 7 Αλλάζεις το value απο 1 σε 0 (η απο 0 σε 1, αναλόγως). Δέν γράφεις ολη την φράση... Οσο για τα Advanced Sharing Settings: Control Panel---->Network and Internet----->Network and sharing Center Στο αριστερό πάνελ λέει Advanced Sharing Settings Πές μας αν κατάφερες να δουλέψει... Ακριβώς. Win7 64bit Ultimate. Σε ευχαριστώ πολύ. Όλα δουλεύουν ρολόι! Έκανα και firmware upgrade στην version 4.2.1262 (289) από την (270) που είχε. Περιλαμβάνεται τώρα και Intenrt Radio το οποίο δουλεύει κανονικότατα. Δεν υπάρχει πλεόν το εικονίδιο του Setup στο βασικό μενού και πλεόν τα options του Setup μπορείς να τα ενεργοποιήσεις μόνο από το αντίστοιχο πλήκτρο του Remote Control. Γενικά πάντως το player είναι πολύ καλό με πολλές δυνατότητες. Εντάξει δεν παίζει mkv αρχεία αλλά αυτό ήταν γνωστό. Το μόνο μου παράπονο είναι όμως ότι δεν υποστηρίζει WMV αρχεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.