geioannou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 σε καινουριο σκληρο για laptop δεν μπορει να κανει εγκατασταση λειτουργικ windows ? ενω ξενιναει κανονικα και κανει boot to cd, βλεπει τον δισκο, επιλεγω κανονικα τα partition που θελω, αλλα στην διαμορφωση μου λεει οτι δεν μπορει να γινει !!!! η ειναι κατεστραμενος ο δισκος απο την μανα του, η χρειαζετε να κανω κατι στον καινουριο δισκο. να πω οτι ειναι δισκος HDD, που απο οτι θυμαμε απλα το κουμπωνεις και εισαι ετοιμος εχει κανεις καμια ιδεα ? ΥΓ. σε νεα προσπαθεια μου εβγαλε ενα error που ειναι ολο !@#$%^&*&^% (δεν μπορω να το διαβασω). αλλα οτι ειναι σε αγγλικα λεει. "DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS" και λιγο πιο κατω αναφερει : partmgs.sys
alex89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Τα καινούργια laptops συνήθως έχουν λειτουργικό και όταν τα ανοίγεις για πρώτη φόρα, ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγο για να δημιουργήσουν το image στο σκληρό. Ο φορητός που αγόρασες είναι για win vista ή για win xp; Αν είναι για vista και πας να βάλεις xp ίσως χρειαστεί να περάσεις και τους sata drivers.
geioannou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 αυτο με τους sata drivers αρχικα το σκεφτηκα και εγω, αλλα ειναι η παλαια τεχνολογια laptop οποτε και η παλαια τεχνολογια δισκου. ο δισκος οπως ειπα και παραπανω ειναι HDD. αυτοι οι τυποι δισκων (απο οτι θυμαμε) δεν θελανε τιποτε. απλα τους κουμπωνες και φορτωνες λειτουργικο...
alex89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Οι Ide ναι δε χρειάζονται οδηγούς....Νομίζω πως αυτό θα σε βοηθήσει: http://support.microsoft.com/kb/315335 Αν μπορείς κατέβασε το memtest, κάψε το αρχείο iso σε ένα cd και κάνε boot από το cd για να δεις τις μνήμες σου.
geioannou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 γιατι να το κανω αυτο. λες δηλαδη μηπως το προβλημα ειναι η μνημες του μηχανηματος και οχι ο δισκος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.