Προς το περιεχόμενο

linksys WAG200g και connx προβλημα

alani4837

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα μολις εβαλα connx αλλα μου ειπαν οτι δεν εχουμε router ασυρματα και περιμενουμε να μας ερθουν.Εγω εχω ενα linksys wag200g και μολις το βαζω δεν αναβη το λαμπακι του adsl.βαζω το cd εγκαταστασεις και ανοιγω τον οδηγο,τα συνδεω ολα αυτα που μου λεει και στο τελος που λεει οτι πρεπεινα αναψουν τα λαμπακια εμενα δεν αναβει του adsl μετα μου βγαζει ελεγχος πυλης καιτο περναει αυτο,μετα μου βγαζει να επιλεξω τι ετερεια εχω και παταω otenet μετα μου βγαζει να πατησω το username και το password και προχωραω βαζω κωδικο οναμα δυκτιου και προχωραω μετα μου λεει αν θελω να αποθηκευσω τις ρυθμισεις παταω ναι και φορτωνει περιμενω και μου βγαζει ειτε:οτι δεν ειναι συνδεμενο το καλωδιο adsl και να το συνδεσω ειτε:οτι πρεπει να κανω κατι ρυθμισεις στην σελιδα για προχωριμενους..................τι πρεπει να κανω ας με βοηθησει καποιος ειναι αναγκη.................

Δημοσ.

a.ακομα και καμια ρυθμιση να μην κανεις πρεπει να αναψει το λαμπακι.μηπως ειναι για isdn αντι για pstn.το pstn εχει μικρο rj11 με 4 η 6 σιδερακια στο βυσμα πανω στο ρουτερ ενω το isdn εχει rj45 με 8 σιδερακια μεσα.ειναι ο μονος τροπος για να τα ξεχωρισεις.εκτος αν ειναι θεμα ασυμβατοτητας οποτε θα σου λεγα βαλε κανα πιο νεο firmware.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πήρα πρίν 3 μήνες ένα καινούριο Laptop είχε προεγκατεστημένα τα Vista Home Premium 32. Το router δούλεψε κανονικά με τις ρυθμίσεις που είχε από

προηγούμενό μου Laptop .Κανένα πρόβλημα .

Αργότερα μου στείλανε το Update Windows 7 , τα οποία εγκατέστησα .Το router δούλεψε κανονικά .Κανένα πρόβλημα .

Αγοράζω τα Windows 7 professional 32 bit γιατί δεν έβλεπα να είμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση του Laptop , κάνω clean install , και

αρχίζουν τα προβλήματα μεταξύ των οποίων και το router που είναι μιά συνδεδεμένο και μιά ανάβει κόκκινο στο ethenet λαμπάκι και πρέπει να περιμένω

μέχρι να ξαναπρασινίσει . Σπάσιμο .

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι έχω μαύρα μεσάνυχτα από routers κλπ .

Σημειωτέον έχω adsl με την Forthnet .

Ευχαριστώ

Δημοσ.

κοκκινο το ethernet δεν γινεται.μηπως λες το τελευταιο του ιντερνετ?αυτο μαλλον για θεμα γραμμης παει οχι θεμα Pc.opote περα απο φιλτρα παντου βεβαιωσου οτι εισαι Pppoe/llc.επισης βαλε το τελευταιο firmware 1.01.09 Η εστω το 1.01.08 αλλιως βλεπω μειωση ταχυτητας για να φιγουν τα disconects

Δημοσ.
κοκκινο το ethernet δεν γινεται.μηπως λες το τελευταιο του ιντερνετ?αυτο μαλλον για θεμα γραμμης παει οχι θεμα Pc.opote περα απο φιλτρα παντου βεβαιωσου οτι εισαι Pppoe/llc.επισης βαλε το τελευταιο firmware 1.01.09 Η εστω το 1.01.08 αλλιως βλεπω μειωση ταχυτητας για να φιγουν τα disconects

Sorry , ναι είναι το ενδεικτικό του ιντερνετ .

Σε ευχαριστώ γιά τις συμβουλές/οδηγίες αλλά όπως ανέφερα στο πρώτο ποστ είμαι άσχετος οπότε δεν καταλαβαίνω τίποτα .

Τι και που είναι τα φίλτρα που πρέπει να βάλω παντού ?

Pppoe/llc ???

Που βρίσκω το Firmware και που/πως το κάνω εγκατάσταση ??

Οπως διαπιστώνεις , μεσάνυχτα . Αν μπορείς να βοηθήσεις !!

FYG Ο Router είναι Linksys WAG200G

Δημοσ.

a) το firm θα το δεις με το που θα συνδεθεις στο router σου πανω δεξια. Αν δεν εχεις το .09.......... βαλτο απο τη σελιδα administrator.

β) Στη σελιδα status πες μου τι Line att. εχει η γραμμη σου

Δημοσ.
Sorry , ναι είναι το ενδεικτικό του ιντερνετ .

Σε ευχαριστώ γιά τις συμβουλές/οδηγίες αλλά όπως ανέφερα στο πρώτο ποστ είμαι άσχετος οπότε δεν καταλαβαίνω τίποτα .

Τι και που είναι τα φίλτρα που πρέπει να βάλω παντού ?

Pppoe/llc ???

Που βρίσκω το Firmware και που/πως το κάνω εγκατάσταση ??

Οπως διαπιστώνεις , μεσάνυχτα . Αν μπορείς να βοηθήσεις !!

FYG Ο Router είναι Linksys WAG200G

firmware πανω δεξια οταν μπεις 192.168.1.1 πιο καινουριο κατεβαζεις απο site linksys.φιλτρα πριν απο καθε τηλεφωνο μπαινει.αν εχεις και τηλ και ιντερνετ μαζι σε μια πριζα εκει splitter.pppoe/llc στο σεταρισμα του ρουτερ στην πρωτη σελιδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...