valaek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 τρέχε το xsaneίσως την δεί . οχι.χρειαζομαι καμερα τυπος vx3000. δεν περασε camorama και cheese Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Έβαλα τα 9.10 σε ένα λάπτοπ το οποίο είχε ήδη τα windows 7!Όλα καλά βάζω και τους player από το site που λέει στην 3 σελίδα και πάω να βάλω τους driver για την nvidia, κατεβαίνουν κάνουν εγκατάσταση και κάνω restart!Ανοίγει το λάπτοπ, μπαίνω στο ubuntu ,μου βγάζει το λευκό σήμα με το μαύρο φόντο και όταν πάει να κάνει το loading κάνει μία αναλμή και βγάζει μία μαύρη χοντρή γραμμή κάθετη στο κέντρο και 3 οριζόντιες σαν παράσιτα και βλέπω ξαφνικά 6 μικρές οθόνες με το ίδιο περιεχόμενο!!!!! Το έχει ξαναπάθει κανείς?ξέρεται τι να κάνω?όταν έβγαλα τους driver της nvidia όλα καλά πάλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και εμένα με αυτά τα codecs το σύστημα δεν πήγαινε καθόλου καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το επομενο ubuntu, 10.04, θα βασιζεται στο debian testing για ευνοητους λογους (LTS) Automatic syncs from Debian will begin shortly. Because Lucid is an LTS,autosyncing will track the Debian testing series for this cycle, rather than Debian unstable as we normally do. https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-devel-announce/2009-November/000636.html (μηπως πρεπει να παει στις ειδησεις?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Έχει κάποιος λύση για το πρόβλημα στο ποστ 92 εκτός από την λύση να μην έχω εγκατεστημένους τους driver της nvdia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Τι καρτα εχεις? Δοκιμασε να κανεις και ενα xorg.conf με τα απολυτως απαραιτητα, δηλαδη μονο να οριζει τον nvidia driver. Επισης, ποιο ειναι αυτο το site που λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 δεν θυμάμαι πια έχει!!!Θα μάθω και θα το ποστάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Για να δεις ποια καρτα εχεις, βγες σε ενα tty, πχ ctrl+alt+f4 για το tty4, κανε login κανονικα και δωσε το κλασικο >lspci | grep VGA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, στα 9.10 έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους σε όλους τους players. Ενώ στα windows παίζουν κανονικά (ανιχνεύονται αυτόματα) στα Ubuntu πρέπει εγώ να επιλέγω αν θα είναι UTF8 ή ISO 8859-7 αλλιώς μου δείχνει κινέζικα. Ποια είναι η σωστή επιλογή (το ίδιο γίνεται σε vlc, smplayer, movie player) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 αναλογα τους υποτιτλους που καταβαζεις. μπορει και το ενα και το αλλο. συνηθως ομως ειναι καλο να το εχεις στο iso 8859-7 μιας και οι περισσοτεροι παιζουν ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Απλά λέω γιατί ο vlc στα windows δεν έχει κάποιο πρόβλημα και τα παίζει και τα δύο, ενώ ο vlc και ο mplayer στα linux θέλει συνέχεια αλλαγές? Τελικά ο totem movie player τα παίζει και αυτός μια χαρά χωρίς να αλλάζω, μόνιμα στο 8859-7 τον έχω και παίζει και τα UTF8 σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Για να δεις ποια καρτα εχεις, βγες σε ενα tty, πχ ctrl+alt+f4 για το tty4, κανε login κανονικα και δωσε το κλασικο >lspci | grep VGA έγραψα την εντολή και έβγαλα το παρακάτω 01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation G98M [GeForce G 105M] (rev a1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνεται να βάλουμε αυτά τα θέματα στον grub? http://grub.gibibit.com/About Έχω μπερδευτεί πολύ άσχημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Αυτο εινια μια πατσαρισμενη εκδοση του grub, το grub-gfx, και δεν υπαρχει στα "μαμα" repo του ubuntu. @pagkratios Με ποιο τροπο εβαλες τους drivers για την καρτα σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 από το πρόγραμμα που είναι στο system>administrator !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.