chek2fire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έχω ΑΤΙ, παίζει ρόλο;που θα το βρω αυτό που λες; Α νόμιζα ότι είχες nvidia γιατί είδα το σύστημα της υπογραφής σου. Για δες στο ati catalyst μήπως έχει κάποια ανάλογη επιλογή για vsync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Α ναι την έδωσα την 295 και τώρα είμαι με μια 4350:rolleyes: μέχρι να δω τι θα πάρω... αν και σκέφτομαι μιας και ξεκίνησα σπουδές να σταματήσω για λίγο το gaming και να πάω για κάνα ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 @ata1983 Hydroxygen απο εδω. @necromancer_t Αυτο ακριβως ειναι ο md5sum ελεγχος. Το να συγκρινεις το md5sum του .iso που εχεις με αυτο που εχει ο server απο τον οποιο το κατεβασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά έβαλα όλους τους codec μέσα από ένα guide που έδινε ένα παιδί στην 3η σελίδα νομίζω. Έχω πρόβλημα με τον flash player, σε opera υπολειτουργεί και σε firefox απλά παλεύεται, γενικά είναι πολύ αργό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μήπως έχεις 64αρη η 32αρη συστημα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:19 ---------- Εκάνα και upgrade σε ένα laptop toshiba stellite με intel κάρτα και έχω εντυπωσιαστεί από την βελτιώση των intel driver σε αυτήν την έκδοση. Τα πάντα δουλεύουν μια χαρά και με το compiz ενεργοποιημένο και τα 3d του. Τα προβλήματα που υπήρχαν στην προηγούμενη έκδοση εξαφανίστηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 @ata1983 Μηπως εχεις παραπανω απο 1 plugins να σου παρεχουν το flash? Δες με ενα >dpkg -l | grep flash και βγαλε αυτο/αυτα που δεν ειναι της adobe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 θα το δοκιμάσω thanks, 64bit έχω αλλα ίσως να έκανα βλακεία που έβαλα έτσι codecs μαζικά ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:18 ---------- @ata1983Μηπως εχεις παραπανω απο 1 plugins να σου παρεχουν το flash? Δες με ενα >dpkg -l | grep flash και βγαλε αυτο/αυτα που δεν ειναι της adobe. Το αποτέλεσμα ειναι: ii flashplugin-installer 10.0.32.18ubuntu1 Adobe Flash Player plugin installer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 το εβαλα και εγω προχτες αλλο οκ προσπαθησα να κατεβασω κατι torrents τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα το kget το ανιγο δεν κατεβαζει,το ktorrent το ιδιο και οταν του λεω να κλεισει δεν κλεινει το vuze μου μαγκονει δεν ξερω γιατι εσεις πιο χρησιμοποιαται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrissyg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Παιδια γειά σας έχω ένα σοβαρο πρόβλημα είχα την έκδοση 9.04 και είπα να κάνω update στην 9.10 κατα την διάρκει του update o υπολογιστής πάγωσε και έκανε reset απο εκείνη την στιγμή και μετα όταν παει να κάνει εκκίνηση μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα one or more of the mounts listed in /etc/fstab cannot yet me mounted: (ESC for recover shell) κολάει και δεν ανταποκρίνεται σε καμμία ενέργεια παιδειά SOS τι να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valaek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 valantis@ubuntu:~$ lsusb Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub Bus 001 Device 005: ID 0930:6545 Toshiba Corp. Kingston DataTraveler 2.0 Stick (4GB) / PNY Attache 4GB Stick Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub Bus 004 Device 003: ID 045e:0734 Microsoft Corp. Bus 004 Device 002: ID 045e:00f5 Microsoft Corp. LifeCam VX-3000 Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub valantis@ubuntu:~$ και σας ρωτησα που βρισκω Παράθυρο εισόδου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ενας ενας ρε παιδια. Σημερα που αργησα να σηκωθω βρηκατε @valaek Το module για την καμερα σου ειναι το gspca, και περιλαμβανεται στον πυρηνα εδω και μερικες εκδοσεις, οποτε θα επρεπε η καμερα να σου δουλευει με την μια. http://mxhaard.free.fr/spca5xx.html Δοκιμασε καποια εφαρμογη οπως το cheese για να τσεκαρεις αν δουλευει. Και να εχεις υποψη σου οτι στο linux οι καμερες εινια περιεργο hardware. Μπορει να δουλευουν με το ενα προγραμμα κανονικα και με το αλλο οχι. @chrissyg Νομιζω αυτο ειναι καποιο bug της 9,10 που διορθωθηκε προσφατα. Ο μονος τροπος βεβαια να κανεις update στην κατασταση που ειναι τωρα το συστημα σου ειναι μεσω chroot . http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1301766 @xrist0f0r0s Μηπως εχει κλεισει καποια πορτα το firewall και γιαυτο δεν κατεβαζει? Για torrent εχω το deluge. @ata1983 Εφοσον δεν εχεις το plugin του flash εγκατεστημενο με το χερι στο ~/.mozilla/plugins, δωσε ενα >sudo update-flashplugin-nonfree --install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valaek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ενας ενας ρε παιδια. Σημερα που αργησα να σηκωθω βρηκατε @valaek Το module για την καμερα σου ειναι το gspca, και περιλαμβανεται στον πυρηνα εδω και μερικες εκδοσεις, οποτε θα επρεπε η καμερα να σου δουλευει με την μια. http://mxhaard.free.fr/spca5xx.html Δοκιμασε καποια εφαρμογη οπως το cheese για να τσεκαρεις αν δουλευει. Και να εχεις υποψη σου οτι στο linux οι καμερες εινια περιεργο hardware. Μπορει να δουλευουν με το ενα προγραμμα κανονικα και με το αλλο οχι. κατεβασμα gspcav1-20070508.tar.gz ποιο αρχειο tar.gz? αν με βοηθηει μια εντολη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δεν κατεβαζεις κατι. Ο driver (module = driver στη γλωσσα του linux) περιλαμβανεται μεσα στον πυρηνα, αρα δεν θελει εγκατασταση. Για να τον δεις πηγαινε στο φακελο /lib/modules/(ονομα του πυρηνα εδω)/kernel/drivers/media/video/gspca/ και δες ποσα αρχεια με ονομα gspca*.ko εχει. Καποιο απο αυτα ειναι για την καμερα σου. Πληροφοριες για το καθε ενα ξεχωριστα μπορεις να δεις με ενα απλο >sudo modinfo gspca_spca500 (το gspca_spca500 επιλεχθηκε τυχαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valaek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δεν κατεβαζεις κατι. Ο driver (module = driver στη γλωσσα του linux) περιλαμβανεται μεσα στον πυρηνα, αρα δεν θελει εγκατασταση. Για να τον δεις πηγαινε στο φακελο /lib/modules/(ονομα του πυρηνα εδω)/kernel/drivers/media/video/gspca/ και δες ποσα αρχεια με ονομα gspca*.ko εχει. Καποιο απο αυτα ειναι για την καμερα σου. Πληροφοριες για το καθε ενα ξεχωριστα μπορεις να δεις με ενα απλο >sudo modinfo gspca_spca500 (το gspca_spca500 επιλεχθηκε τυχαια) valantis@ubuntu:~$ sudo modinfo gspca_spca500 [sudo] password for valantis: filename: /lib/modules/2.6.31-14-generic/kernel/drivers/media/video/gspca/gspca_spca500.ko license: GPL description: GSPCA/SPCA500 USB Camera Driver author: Michel Xhaard <[email protected]> srcversion: D3ABC5681A8A664FBB6210D alias: usb:v8086p0630d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v2899p012Cd*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v08CAp0103d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v084Dp0003d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v06BEp0800d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v06BDp0404d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v055FpC220d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v055FpC200d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v04FCp7333d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v04A5p300Cd*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v046Dp0901d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v046Dp0900d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v046Dp0890d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v041Ep400Ad*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* alias: usb:v040Ap0300d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip* depends: gspca_main vermagic: 2.6.31-14-generic SMP mod_unload modversions 586 valantis@ubuntu:~$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 τρέχε το xsane ίσως την δεί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.