Προς το περιεχόμενο

[INFO] Ubuntu Karmic Koala 9.10 - Συζητήσεις, Απορίες

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

παιδια γνκ σε λινουξ(οπου πλεον ειναι το μονο μου λειτουργικο ουσιαστικα),οταν βλεπω video(vlc,smplayer κτλ)η εικονα κανει σπασιματα στη μεση(οριζοντια,ισως να χανει καρε,δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα:shock:)...(μερικες φορες σε ενοχλητικο επιπεδο)...ειμαι σιγουρος οτι αυτο εχει ειπωθει και πιο παλια...

η καρτα γραφικων μου(και σε λαπτοπ και σε desktop) ειναι nvdia και εχω του τελευταιους driver...το παρατηρειτε κι εσεις αυτο??υπαρχει καποια λυση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτές οι γραμμές είναι καθαρά θέμα vsycn. Μπες στο πρόγραμμα nvidia-settings και δες αν έχεις ενεργοποιημένες τις επιλογές sync to vblank στο xserver xvideo settings οπως και στο opengl settings.

έχει κανείς πρόβλημα με το flash και το poker του facebook?

ενώ παίζει δεν δείχνει όλες τις επιλογές.είναι εγκατεστημένο το flashplayer-nonfree.

και τα video στο youtube πηγαίνανε αργά αλλά χωρίς compiz παίζουν κομπλέ.

δεν είναι για μένα απλά ρωτάω μήπως είναι κανένα γενικό πρόβλημα.

ενώ παίζει δεν δείχνει όλες τις επιλογές.είναι εγκατεστημένο το flashplayer-nonfree.

το πρόβλημα που έχω στο πόκερ είναι ότι δεν δείχνει τα τραπέζια οπότε πρέπει να πατάς "play now" και επίσης μπορείς τα τουρνουά με τα round και το weekly αλλά όχι την επιλογή με τα τραπέζια.

Έχω στείλει email για το πρόβλημα και μου είπαν να κάνω κάποιες ρυθμίσεις αλλά δεν πρέπει να πολυ κατάλαβαν και αφού έστειλα τρεις φορές μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι γίνεται και ότι θα το διορθώσουν στο μέλον. Δεν ξέρω αν φταίει η zynga(για αυτή μιλάω συγκεκριμένα) η το flash της adobe

Tι διανομή έχεις βάλει 64αρα η 32αρα?

export PS1=\$

το δοκίμασα αλλά δεν δείχνει σε ποιον φάκελο είμαι, ξέρω ότι για να το δείξει αυτό θέλει κάτι εντολές αλλά μπορεί να τις πει κάποιος που ξέρει.

Αλλά θα ήταν καλό να μην το λέει από την αρχή δλδ /home/pagratios/Desktop αλλά κάπως έτσι ~/Desktop$

το δοκίμασα αλλά δεν δείχνει σε ποιον φάκελο είμαι, ξέρω ότι για να το δείξει αυτό θέλει κάτι εντολές αλλά μπορεί να τις πει κάποιος που ξέρει.

pwd = print working directory

για να το κάνεις όπως ακριβώς θέλεις, googlαρε "customize bash shell".

pwd = print working directory

για να το κάνεις όπως ακριβώς θέλεις, googlαρε "customize bash shell".

Το pwd ξέρω τι είναι αλλά το τι πρεπει να googlαρω είναι η καλύτερη απάντηση

θα ήθελα να ρωτήσω στα ubuntu 9.10 πως μπορώ να κάνω κατάργηση ενός προγράμματος που έχω εγκαταστήσει ; και επίσης οι εφαρμογές τι κατάληξη έχουν όπως στα windows έχουν .exe ?:rolleyes:;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...