jim_p Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ποια καρτα ειναι ακριβως? Θα το βρεις μεσα στο lspci αν η καρτα ειναι εσωτερικη ή στο lsusb αν η καρτα ειναι σε usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ποια καρτα ειναι ακριβως? Θα το βρεις μεσα στο lspci αν η καρτα ειναι εσωτερικη ή στο lsusb αν η καρτα ειναι σε usb. μια atheros ειναι... 05:02.0 Ethernet controller: Atheros Communications Inc. Atheros AR5001X+ Wireless Network Adapter (rev 01) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Τον ath5k εχει λογικα, αλλα ποτε δεν ξερεις. Δωσε ενα lspci -k και δες ποιον driver εχει ορισει το udev για αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Τον ath5k εχει λογικα, αλλα ποτε δεν ξερεις. Δωσε ενα lspci -k και δες ποιον driver εχει ορισει το udev για αυτη. 05:02.0 Ethernet controller: Atheros Communications Inc. Atheros AR5001X+ Wireless Network Adapter (rev 01) Kernel driver in use: ath5k Kernel modules: ath5k ακριβως ετσι ειναι...τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μοσκίτω Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 στο desktop μου εχω 1 wifi καρτα atheros πανω απο 1 χρονο...ξαφνικα πλεον για καποιο λογο απο αυτο το pc και μονο εχω απιστευτα ψιλα Pings...σε σημειο που δε δουλευει το Internet...(ωρες ωρες δουλευει σχετικα καλα)στον ιδιο υπολογιστη με windows ολα δουλευουν καλα...τι μπορει να εχει γινει... καμια ιδεα καποιος?? ευχαριστω... Φίλος έχει βάλει τη διανομή σε έναν ντέσκτοπ με ασύρματη κάρτα και τώρα πρόσφατα παρτήρησε κι αυτός υψηλά ping times με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν οι σελίδες καν. Μετά από δοκιμές με άλλο λάπτοπ που είχε ντέμπιαν είδε ότι δεν έπαιζε πρόβλημα με τον ρούτερ, δοκίμασε διάφορα και στο koala για να το διορθώσει, αλλά δεν έβγαλε άκρη. Τελικά αντικατέστησε το Κοάλα με fedora και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παίζει να "έσπασαν" κάποιο πακέτο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Διαθέσιμα και τα πακέτα για την rc2 του kde 4.4 http://www.kubuntu.org/news/kde-sc-4.4-rc-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Στην παραπανω εκδοση (KDE 4.4 RC2) θελω να δοκιμασω αν δουλευει το μικροφωνο. Μεχρι τωρα δεν ειχα ασχοληθει, αλλα τωρα θελω να βαλω το Skype. Mην θελοντας να γυρισω σε win, μηπως ξερει κανεις τιποτα παραπανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Στην παραπανω εκδοση (KDE 4.4 RC2) θελω να δοκιμασω αν δουλευει το μικροφωνο. Μεχρι τωρα δεν ειχα ασχοληθει, αλλα τωρα θελω να βαλω το Skype. Mην θελοντας να γυρισω σε win, μηπως ξερει κανεις τιποτα παραπανω; το skype δουλεύει μια χαρά σε linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δε το εξηγησα σωστα μαλλον. Το Skype το εβαλα και δουλευουν ολα σωστα. Ολα εκτος του μικροφωνου, το οποιο ενω εκτος Skype το ακουω στα ηχεια, οταν κανω test call στο Skype δε θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δε το εξηγησα σωστα μαλλον. Το Skype το εβαλα και δουλευουν ολα σωστα. Ολα εκτος του μικροφωνου, το οποιο ενω εκτος Skype το ακουω στα ηχεια, οταν κανω test call στο Skype δε θελει. για δες εδώ: http://blog.mageprojects.com/2009/03/24/get-your-microphone-working-in-ubuntu-904-and-skype-x64/ μήπως βοηθάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 To μεγαλύτερο πρόβλημα για το skype είναι αυτό με το μικρόφωνο. Κάνε test στο skype και άλλαζε τις πηγές για το mic από τις ρυθμίσεις του και εύχήσου μια από αυτές να δουλέψει... Διαθέσιμα και μέσω backport τα πακέτα για το kde 4.3.5 http://www.kubuntu.org/news/kde-sc-4.3.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα! Έκανα χθές καθαρή εγκατάσταση το 9.10 στον υπολογιστή μου και μετά απο μερικά updates, μου πετά error 22 κατά το boot και η μόνη λύση για να μπώ τελικά στο λειτουργικό είναι να πατάω το reset και να ξεκινά ξανά ο υπολογιστής. Δεν έχω dual boot. Όλος ο δίσκος είναι κατειλλημένος απο το ubuntu. Καμιά πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 πρόβλημα ο δίσκος ? ________ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 πρόβλημα ο δίσκος ? Λές ε? Ομολογώ πως δε μου πέρασε καν απο το μυαλό αυτό.Πως μπορώ να το εξακριβώσω? Τελικά ο grub 2 έφταιγε για το σφάλμα. Έβαλα τον παλιό και ολα καλά. Άλλη μια ερώτηση. Έβαλα μια nvidia 8600gt για λίγο καλύτερες επιδόσεις απο πριν. Υπάρχει κάποιος player που να εκμεταλλεύεται τη gpu για να βλέπω hd ταινίες απροβλημάτιστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrsnake Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εδω και λιγο καιρο μου εχει εμφανιστει στον Update Manager ενα update στην κατηγορια Backports (libpq5: PostgreSQL C client library). Θελω καποιος να μου εξηγησει τι θα ενημερωσει αυτο το update και τελικα αν πρεπει να το κατεβασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.