peravrexei Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τελικά το πρόβλημα με τον grub λύθηκε κάνοντας boot με το cd των 7 και επέλεξα ένα repair του σκληρού στον οποίο ήταν εγκατεστημένα και τα δύο λειτουργικά ως δια μαγείας μπουτάρω κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Πως μπορω να εγκαταστησω το ati stream 2 σε ubuntu 9.10 χ64?Εψαξα στο google αλλα δεν καταφερα να βρω κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Επειδη το site απαιτει registration προκειμενου να κατεβασεις το .tar.gz, μπορεις να μας πεις τι περιεχει? Δες και αυτο http://developer.amd.com/gpu/ATIStreamSDK/assets/ATI_Stream_SDK_Installation_Notes.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Αν και το πρόβλημα με τον grub λύθηκε τώρα παρουσιάστηκε το εξής παράξενο: Όταν είμαι στο ubuntu και κάνω restart βγαίνει ο grub,εκεί λοιπόν όταν επιλέξω να μπουτάρω στα windows 7 δεν γίνετε τίποτα και ξαναβγαίνει ο grub . Τώρα αν είμαι ubuntu και κλείσω τον υπολογιστή όταν τον ξαναανοίξω τότε μπορώ να μπω και στα windows 7. Ti μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εχω παρομοιο προβλημα σε ενα λαπτοπ hp με sidux και xp. Αν κανω απο το sidux επανεκκινηση, το λαπτοπ δεν κλεινει, δεν με βγαζει καν στο post, ουτε στον grub, απλα ξαναφορτωνει το sidux! Για να μπει στα windows πρεπει να γινει τερματισμος, που γινεται κανονικα, και μετα να ξανανοιξει. Αν δεν ειναι το kde, τοτε σιγουρα καποιο bug παιζει με καποια ρυθμιση του πυρηνα. Δεν ειναι δικο μου το λαπτοπ, αρα δεν εχω τη δυνατοτητα να το ψαξω παραπερα. Και αν ο grub εχει πανω του ενεργο το savedefault... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω αν γίνετε να εγκαταστήσεις τον grub σε δισκέτα και όχι στον σκληρό και να μπουτάρεις από κει. ---------- Προσθήκη στις 11:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:13 ---------- Και αν ο grub εχει πανω του ενεργο το savedefault... δηλαδή εννοείς ότι δεν μπορείς να παρέμβεις στον grub; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Γινεται να τον βαλεις σε δισκετα, αλλα ποιος ο λογος? Να μην τον χασεις σε περιπτωση επανεγκαταστασης των xp? Ασε το οτι θα θες να εχεις σαν πρωτη συσκευη εκκινησης τη δισκετα και να ακουγεται γρου γρου γρου οταν ξεκιναει. Το savedefault νομιζω ειναι η επιλογη που λεει στον grub τη να ξεκινησει την επομενη φορα. Πχ, εισαι στο kde σου και λες "δεν μπαινω windows να παιξω κανα pro?". Υπαρχει λοιπον η αναλογη επιλογη μεσα στο μενου τερματισμου του kde που λεει "Επανεκκινηση σε windows", την πατας, και περιμενεις! Δεν χρειαζεται να επιλεξεις το λειτουργικο στον grub, το εχει ετοιμο απο μονος του και σε βαζει εκει που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μοσκίτω Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Το notification παραθυράκι χθες έλεγε "bug fixes update μπλα μπλα" και τα εγκατέστησα. Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα δεν μπουτάρει το πισί και μου εμφανίζει το ακόλουθο : mount: mounting /dev/disk/by-uuid/de86fff....... on /root failed: invalid argumentmount: mounting /sys on /root/sys failed: no such file or directory mount: mounting /dev on /root/sys failed: no such file or directory mount: mounting /sys on /root/sys failed: no such file or directory mount: mounting /proc on /root/proc failed: no such file or directory Target filesystem doesn't have /sbin/init. No init fount. Try passing init= bootarg. BusyBox v1.13.3 (Ubuntu 1:1.13.3-1ubuntu7) built in shell (ash) Enter 'help' for a list of build in commands (initramfs) Έψαξα και στην ubuntu κοινότητα όπου έχουν ποστάρει κάποιοι το ίδιο πρόβλημα,αλλά δεν βρήκα φως στο τούνελ. Καμιά ιδέα κανείς; Παίζει να χει πειραχτεί το fstab ή να διορθώνεται με live cd; ---------- Προσθήκη 22-01-2010 στις 00:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 21-01-2010 στις 20:42 ---------- Fixed. Mε κάποιο μαγικό τρόπο είχε μπει τελικά το swap ως το bootable partition :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Εχεί κανείς άλλος πρόβλημα με τον ήχο μετά από επαναφορά του συστήματος από suspend? Μετά από κάποια τελευταία update όποτε επαναφέρω το σύστημα από suspend δεν έχω ήχο και πρέπει να κάνω restart τον xserver για να επανέλθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μοσκίτω Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Εχεί κανείς άλλος πρόβλημα με τον ήχο μετά από επαναφορά του συστήματος από suspend? Μετά από κάποια τελευταία update όποτε επαναφέρω το σύστημα από suspend δεν έχω ήχο και πρέπει να κάνω restart τον xserver για να επανέλθει.Είχα το ίδιο πρόβλημα.Μετά θυμήθηκα ότι είχα ενεργοποιημένη και την κάρτα ήχου και την onboard κάρτα ταυτόχρονα =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 To κουφό!!!!!! έβαλα τον alsamixer+audicy μπας και μπορώ να γράφω ότι ακούω στο Ubuntou και έχασα τον ήχο από τα Windows 7 μόλις τα έβγαλα ό ήχος στα 7 επανήλθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimiboy82 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 γινεται να το κανω αυτο και πωσ?θελω να το κανω ετσι για αρχη μεχρι να μαθω καλυτερα καποια πραγματα για τα λινουχ.μοθ ειναι πολυ δυσκολο να χωρισο το δισκο ..την πρωτη φορα που δοκιμασα πανε τα win.λοιπων ασ τα βαλω διαφορετικα μεχρι να μαθω να κανω περισσοτερα πραγματα..σασ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Γινεται. Αποσυμπιεσεις το .iso που κατεβασες, πχ με το 7zip, και απο το φακελο του τρεχεις το wubi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimiboy82 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 σε ευχαριστω πολυ.υπαρχει περιπτοση να χαλασω κατι στα win?οτι θα ειναι πιο αργο ετσι το καταλαβενω αλλα δεν πειραζει..πρεπει να ξερω κατι αλλο πριν προχωρησο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 στο desktop μου εχω 1 wifi καρτα atheros πανω απο 1 χρονο...ξαφνικα πλεον για καποιο λογο απο αυτο το pc και μονο εχω απιστευτα ψιλα Pings...σε σημειο που δε δουλευει το Internet...(ωρες ωρες δουλευει σχετικα καλα) στον ιδιο υπολογιστη με windows ολα δουλευουν καλα...τι μπορει να εχει γινει... καμια ιδεα καποιος?? ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.