Agg3los Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 εγω εβαλα στο gnome να μπαινω σαν root..και χωρις καμια εντολη terminal..και το δεχοταν μια χαρα...το kde ειναι ιδιοτροπο..τωρα ξαναρωτω..με την κονσολα ποια εντολη δινουμε για αλλαγη desktop.kde gnome klp το switchdesctop δεν λειτουργει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agg3los Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 το βρηκα τελικα,,πατησα πατησα εντολες και στο τελος πατησα κατα τυχη σχεδον gdm και μπηκα στο πολυαγαπημενο μου gnome ..οπου μετα αφαιρεσα οτι kde υπηρχε...μονο που τωρα μου εχει εξαφανισει καπως το χ πανω δεξια για κλεισιμο στον firefox..αλλα θα στρωσει..τωρα που πηρα το κολαι...gnome και παλι gnome!ειναι σοβαρο ..πώς το λενε?η login screen πχ apoπνεει σοβαροτητα και κυρος με τις χρησιμες επιλογες απο κατω.. ενω του kde ειναι καπως κλοουν.. φρου φρου ρε φιλε πώς το λενε? υπαρχει εδω κανα τοπικ για kde vs gnome? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Οχι είμαστε πολιτισμένο forum.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim3pap Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ έχω πρόβλημα με την κάρτα wireless. Έχω την Realtek RTL8191SE Wireless LAN 802.11n . Στο επίσημο Ubuntu Forum βρήκα αρκετούς με το ίδιο πρόβλημα αλλά λύσεις 0. Μήπως έχει κανείς καμια ιδέα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Αργά η γρήγορα η συμβατότητα θα έρθει (δεν έχω χρόνο να κάνω το ψάξιμο για σένα). Το θέμα που θέλω να στηλιτεύσω είναι το εξής : Πριν αγοράσουμε οτιδήποτε (από μια σαχλαμάρα μέχρι αυτοκίνητο και σπίτι) ελέγχουμε αν καλύπτει τις ανάγκες μας. Όταν αγοράζετε laptop (και σκέφτεστε να τρέξετε linux) γιατί δεν ελέγχετε αν το hardware υποστηρίζει linux ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim3pap Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Αργά η γρήγορα η συμβατότητα θα έρθει (δεν έχω χρόνο να κάνω το ψάξιμο για σένα). Το θέμα που θέλω να στηλιτεύσω είναι το εξής : Πριν αγοράσουμε οτιδήποτε (από μια σαχλαμάρα μέχρι αυτοκίνητο και σπίτι) ελέγχουμε αν καλύπτει τις ανάγκες μας. Όταν αγοράζετε laptop (και σκέφτεστε να τρέξετε linux) γιατί δεν ελέγχετε αν το hardware υποστηρίζει linux ? 1on Δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσω η να περιμένω να ψάξει οποιοσδήποτε για μένα. Ηλπιζα να ηταν πιο πολύ ερώτημα απα αυτά που τα βλέπεις και λές "Ωπ,το ξέρω αυτό". 2ον Εγκατέστησα το 9.10 σε 4 συστήματα, σε όλα δούλεψε και απλά είπα να το περάσω και στο δικό μου. Την συγκεκριμένη ασυμβατότητα δεν την περίμενα γιατί στα υπόλοιπα ειτε το UNR είτε το κανονικό παίζουν out of the box. 3ον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Λένε ότι παίζει καλά με τον Windows driver, μέσω του ndiswrapper. Υπάρχουν διάφοροι σχετικοί οδηγοί, π.χ. αυτός Επίσης υπάρχει και ένας ανεπίσημος native driver για linux εδώ. Κάποια στιγμή θα μπει και επίσημος driver στον kernel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Από προσωπική εμπειρία, μακράν η πιο buggy διανομή Ubuntu... Το τελευταίο μήνυμα που μου πέταξε: >Session active, not inhibited, screen idle. If you can see this text, your display server is broken and you should notify your distributor. Please see http://blogs.gnome.org/hughsie/2009/08/17/gnome-power-manager-and-blanking-removal-of-bodges/ for more information. Τι να πω... Τρέχει σε Lenovo R61, clean install. Πάντως το πιο σπαστικό είναι όταν μερικές φορές που είμαι στο youtube, μου κλείνει ο power manager την οθόνη... Μάλλον ήρθε η ώρα για επιστροφή σε FreeBSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μαλλον το gnome 2.28 ειναι κατωτερο των περιστασεων παρα το ubuntu. Για παραδειγμα το xubuntu ειναι σταθεροτατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον βρήκα κι άλλο ζωύφιο... Όταν δουλεύω με μπαταρία, αν ανοίξω τέρμα την φωτεινότητα της οθόνης με τα Fn Keys και δεν πειράξω το laptop για ένα λεπτό (τόσο έχω ρυθμίσει το dim display), μόλις κουνήσω το mouse η φωτεινότητα επιστρέφει στο προηγούμενο, default για χρήση με μπαταρία, χαμηλό επίπεδο και ΟΧΙ στο τέρμα που είχα επιλέξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μαλλον το gnome 2.28 ειναι κατωτερο των περιστασεων παρα το ubuntu. Για παραδειγμα το xubuntu ειναι σταθεροτατο. Ακόμη και αν είναι έτσι το ubuntu φταίει που το πέταξε μέσα στην `stable' έκδοση χωρίς αρκετό testing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Έβαλα σήμερα το Κοάλα με KDE κι έχω το εξής πρόβλημα: έχω δημιουργήσει ένα soft link στο Desktop από φάκελο που βρίσκεται στον εξωτερικό σκληρό (usb, ext3). Μόλις κάνω reboot , δεν μπορεί να ανοίξει. Αν όμως κλικάρω το εικονίδιο που δείχνει τον σκληρό σαν την τελευταία plugged in συσκευή, το link παίζει μια χαρά. φτιάχνω soft link από φάκελο που βρίσκεται στον εσωτερικό σκληρό, απλά χάνεται μετά το reboot. Ενώ με ls- l εμφανίζεται, στο Desktop δεν το βλέπω. Πώς γίνεται να μείνουν μόνιμα και να μην χάνονται οι ρυθμίσεις μετά από κάθε reboot? Ευχαριστώωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Το πρωτο symlink δεν εμφανιζεται γιατι προφανως ο εξωτερικος σκληρος δεν ειναι mounted στην εκκινηση του λειτουργικου, αλλα γινεται μετα, απο εσενα. Το δευτερο symlink ισως να μην εμφανιζεται για τον ιδιο λογο με το πρωτο, αν ο εσωτερικος σκληρος σου ΔΕΝ γινεται mounted μεσω του fstab αλλα χειροκινητα. Τωρα γιατι το kde4 αποκρυπτει τα σπασμενα symlinks δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ωραίος. Πρόσθεσα τον εξωτερικό στο fstab και διορθώθηκε. Το δεύτερο symlink για δοκιμή το έκανα πιο πολύ και τελικά το έβρισκε, απλά κατα περιπτώσεις ήθελε refresh το desktop για να το δω. Επίσης κοντεύει να με τρελάνει ο ήχος. Ενώ δουλεύει γενικότερα, τα αρχεία σε players ή στο youtube μια έχουν ήχο και μία δεν έχουν. Θα το ψάξω λίγο να δω αν κάπου κολλάει με τα οutput devices στα system settings,αλλά αν έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να φταίει, ας τη ρίξει =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Πως μπορώ στον boot-loader να βάλω εικόνα και να μειώσω τις επιλογές με όλα τα generic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.