lef50 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 nikosl21 το wubi το ξερεις ? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=346393 post 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosl21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 οχι δεν το ηξερα!!καταφερα με το wubi να εγκαταστησω τα ubuntu στο δευτερο partition το οποιο ειναι τελικα 15 gb...μετα την εγκατασταση μου εμειναν 6 μονο .. διαβασα οτι το wubi εχει καποια μειονεκτηματα....ποια ειναι αυτα;επισης ηταν αναγκαιο αυτο το 2ο partition;δηλαδη αν δεν υπηρχε το wubi θα δημιουργουσε ενα εικονικο για τα ubuntu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Με το wubi δεν εχεις partition διαβασε εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=320916&highlight=wubi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ubuntu 9.10 guide +1 ! Εναλλακτικά δες εδώ : Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μην ξεχνάμε και το πάντα πολύ καλό Ubuntu Guide που βγαίνει σε κάθε έκδοση του ubuntu http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Karmic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 καλημερα εχω ενα φιλαρακι που θελει να παιξει παιχνιδια windows και εχει ubuntu 9.10 μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου με παιχνιδια στο λινουξ του ειπα να φτιαξει μια virtual machine (virtualbox) να ξεμπερδευει αλλα μου λεει οτι βρηκε κατι crossover και κατι τετοια...επειδη σ αυτον τον τομεα δεν εχω ιδεα τι προτεινετε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Για μένα η καλύτερη λύση είναι το dual boot. δλδ να έχει μια εγκατάσταση με windows παράλληλα με linux και να την έχει μόνο για τα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 +1 για την κανονικη εγκατασταση windows. Τιποτα δεν συγκρινεται με το native σε επιδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πως μπορω να ρυθμισω το compiz ωστε να εχω διαφορετικο wallpaper σε καθε διαφορετικη επιφανεια του κυβου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε το Pidgin να μην αλλοιώνει την photo; διότι όλοι μου λένε ότι η photo που έχω βάλει την δείχνει σκατά... @j11h εσύ που έχεις ATI αντιμετωπίζεις τίποτα προβλήματα; όπως πχ: 1) Αν βάλεις το burn effect στο κλείσιμο και κλείσεις ένα μεγιστοποιημένο παράθυρο ψιλό κολλάει 2) Ότι Video player και να βάλω (VLC,KMPlayer etc) μου βγάζει γραμμές σαν να ασυγχρωνίζεται όταν βλέπω ταινίες... Μου είπαν ότι μάλλον φταίει το ότι έχω ATI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 @j11h εσύ που έχεις ATI αντιμετωπίζεις τίποτα προβλήματα; όπως πχ: 1) Αν βάλεις το burn effect στο κλείσιμο και κλείσεις ένα μεγιστοποιημένο παράθυρο ψιλό κολλάει 2) Ότι Video player και να βάλω (VLC,KMPlayer etc) μου βγάζει γραμμές σαν να ασυγχρωνίζεται όταν βλέπω ταινίες... Μου είπαν ότι μάλλον φταίει το ότι έχω ATI 1)με το burn effect δεν εχω κανενα προβληματακι ουτε με καποιο αλλο του compiz,πλην εκεινο του wobbly windows οπου οταν κινηθει το παραθυρο μια δυο φορες τα pixels απο τις ακρες των παραθυρων πανε <<οπου ναναι>>. 2)Σε video player δεν εχω κανενα προβλημα για την ωρα.Η πλακα ειναι οτι ειχα κολληματα με την nvidia 9600gt στα ΗD video αλλα για καλη μου τυχη ακομα τιποτα με την ati 4890. Παντως απο οσα διαβασα εδω μεσα αλλα και στο google ακομη και ο 9.11 driver της ati για linux ειχε τα μαυρα του τα χαλια. Ας ελπισουμε οτι στην επομενη σειρα θα διορθωσουν τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ Linux Mint αλλά μπορεί κάποιος να μου πει, πως κάνω install το Catalyst 9.11; διότι από default έχω το 2.11 και μάλλον γιαυτό πάνε όλα χάλια... κατέβασα την x86 version του 9.11 από το site της ATI αλλά δεν έχω ιδέα πως το κάνω εγκατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ Linux Mint αλλά μπορεί κάποιος να μου πει, πως κάνω install το Catalyst 9.11;διότι από default έχω το 2.11 και μάλλον γιαυτό πάνε όλα χάλια... κατέβασα την x86 version του 9.11 από το site της ATI αλλά δεν έχω ιδέα πως το κάνω εγκατάσταση... Ριξε μια ματια εδω https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/linux/linux_cat911-inst.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μου δουλεύει ρε γαμάτο, συνέχεια πάει να μου ανοίξει τον driver με to gedit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 2) Ότι Video player και να βάλω (VLC,KMPlayer etc) μου βγάζει γραμμές σαν να ασυγχρωνίζεται όταν βλέπω ταινίες... Μου είπαν ότι μάλλον φταίει το ότι έχω ATI Κατι παρομοιο κανει και σε μενα(frames)οταν ειναι σε fullscreen,αλλα δεν ασυγχρονιζεται(ουτε audio,ουτε subs).Μια απτα ιδια και σε ενα ακομα laptop που το εχω βαλει.Kαι τα δυο με ati και proprietary drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.