Προς το περιεχόμενο

[INFO] Ubuntu Karmic Koala 9.10 - Συζητήσεις, Απορίες

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
@Dark_Sage

Τι αλλα χαρακτηριστικα εχει το λαπτοπ που αναφερεις παραπανω? Αν εισαι με λιγοτερο απο 512 ram, για να μην πω 1GB, ξεχνα το κανονικο ubuntu και πηγαινε σε xubuntu.

Υπηρχε καποιος λογος να βγαλεις τον grub2? Δοκιμασε να βαλεις το πακετο os-probe και να ξανακανεις

>sudo update-grub

το laptop εχει 512mb ram αλλα με Ubuntu 7.10 Και 8.10 κανενα προβλημα και ολα super

δεν θελω να παω xubuntu

Τον grub2 τον έβγαλα οπως ειπα επειδη ειχα προβλημα οπως εγραφα στο quote πιο πριν οτι freezarei και δεν μπορω να μπω στα windows αλλα με τον grub1 εχω το προβλημα που ειπα.

θα δοκιμασω με το os-probe και βλεπουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παίδες, πως αφαιρώ πλήρως ένα πρόγραμμα? Δοκίμασα το apt-get remove --purge αλλά δεν πιάνει. Το vuze θέλω να αφαιρέσω γιατί δε μπορώ να ορίσω ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα το transmission.

Δεξι κλικ στο .torrent αρχειο > Open with > Transmission > [v] Always use this app... > OK.

Γιατι τα μπλεκεις? Πιο windows-style δεν γινεται :P

Ηταν το πρώτο που δοκίμασα αλλά δεν πιάνει.Δεν έχω ιδέα γιατί, απλά δεν πιάνει.Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι να αφαιρέσω πλήρως το vuze αλλά μάλλον του αρέσει ο υπολογιστής μου και δε λέει να ξεκολλήσει!

Αυτό το suspend μου κάνει προβλήματα. Τις περισσότερες φορές κατά την επαναφορά προγράμματα όπως ο firefox τρώνε αδικαιολόγητους πόρους και θέλουν restart. Το κακό είναι ότι αρκετές φορές μου τρέχει και το compiz Χ2 και εκεί μου γονατίζει τελείως το σύστημα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνετε αυτό το πράγμα.

γεια σας εχν εγκατεστημενα στον υπολογιστη μου τα windows xp και θελω να εγκαταστησω και τα ubuntu ετσι ωστε καθε φορα που θα ξεκιναει ο υπολογιστης θα με αφηνει να επιλεξω ενα απο τα 2...ο σκληρος μου χωριζεται ηδη σε 2 partitions...το1ο ειναι 140 περιπου gb οπου βρισκονται τα xp και αλλα 20 που ειναι free..θα ηθελα να εγκαταστησω τα ubuntu σε αυτα τα 20..προχωρωντας ομως στην εγκατασταση εχω 3 επιλογες :

1η ειναι να επιλεξω απο τα140 gb χωρο για τα xp

2η να διαγραψω τα Χp και να δημιουργησω απο την αρχη partition

και 3η manual..παταω λοιπον την 3η αλλα απο εκει και περα δεν ξερω τι να κανω...:o

μου εχει τα 2 partitions αλλα δεν μπορω απλα να επιλεξω αυτο με τα 20 gb....(συστημα αρχειων ειναι ntfs νομιζω)

μπορει να με βοηθησει καποιος για το τι επιλογες πρεπει να κανω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...