jim_p Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Αυτο το κανει και στο λαπτοπ μου που εχει μια ασχετη VIA. Φροντισε το καναλι του pcm να ειναι πιο χαμηλα απο το main παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 ΜΕ τους Catalyst 9.11 πως μπορούμε να διαλέξουμε primary οθόνη? Δεν μου πιάνει ούτε με xrandr όταν δίνω: xrandr --output DPF1 --primary Έχω λάθος στη σύνταξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 @Dark_SageΤι αλλα χαρακτηριστικα εχει το λαπτοπ που αναφερεις παραπανω? Αν εισαι με λιγοτερο απο 512 ram, για να μην πω 1GB, ξεχνα το κανονικο ubuntu και πηγαινε σε xubuntu. Υπηρχε καποιος λογος να βγαλεις τον grub2? Δοκιμασε να βαλεις το πακετο os-probe και να ξανακανεις >sudo update-grub το laptop εχει 512mb ram αλλα με Ubuntu 7.10 Και 8.10 κανενα προβλημα και ολα super δεν θελω να παω xubuntu Τον grub2 τον έβγαλα οπως ειπα επειδη ειχα προβλημα οπως εγραφα στο quote πιο πριν οτι freezarei και δεν μπορω να μπω στα windows αλλα με τον grub1 εχω το προβλημα που ειπα. θα δοκιμασω με το os-probe και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 @ata1983 Εχει κατι αναλογο το catalyst control center νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τίποτα jim_p , δεν υπάρχει στο catalyst control center, διαλέγω clone ή multiple desktops αλλά πουθενά primary monitor. Η xrandr μου είχε δουλέψει παλιότερα αλλά τώρα πάλι όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ρε παίδες, πως αφαιρώ πλήρως ένα πρόγραμμα? Δοκίμασα το apt-get remove --purge αλλά δεν πιάνει. Το vuze θέλω να αφαιρέσω γιατί δε μπορώ να ορίσω ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα το transmission. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δεξι κλικ στο .torrent αρχειο > Open with > Transmission > [v] Always use this app... > OK. Γιατι τα μπλεκεις? Πιο windows-style δεν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δεξι κλικ στο .torrent αρχειο > Open with > Transmission > [v] Always use this app... > OK. Γιατι τα μπλεκεις? Πιο windows-style δεν γινεται Ηταν το πρώτο που δοκίμασα αλλά δεν πιάνει.Δεν έχω ιδέα γιατί, απλά δεν πιάνει.Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι να αφαιρέσω πλήρως το vuze αλλά μάλλον του αρέσει ο υπολογιστής μου και δε λέει να ξεκολλήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δεξι κλικ/properties/open with Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Αυτό το suspend μου κάνει προβλήματα. Τις περισσότερες φορές κατά την επαναφορά προγράμματα όπως ο firefox τρώνε αδικαιολόγητους πόρους και θέλουν restart. Το κακό είναι ότι αρκετές φορές μου τρέχει και το compiz Χ2 και εκεί μου γονατίζει τελείως το σύστημα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνετε αυτό το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εχει ανεβει στο elkosmas.gr ενας οδηγος για την 9.10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ubuntu Netbook Remix Optimization Guide http://www.webupd8.org/2009/11/ubuntu-netbook-remix-optimization-guide.html για την εικόνα ρε γμτ ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosl21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 γεια σας εχν εγκατεστημενα στον υπολογιστη μου τα windows xp και θελω να εγκαταστησω και τα ubuntu ετσι ωστε καθε φορα που θα ξεκιναει ο υπολογιστης θα με αφηνει να επιλεξω ενα απο τα 2...ο σκληρος μου χωριζεται ηδη σε 2 partitions...το1ο ειναι 140 περιπου gb οπου βρισκονται τα xp και αλλα 20 που ειναι free..θα ηθελα να εγκαταστησω τα ubuntu σε αυτα τα 20..προχωρωντας ομως στην εγκατασταση εχω 3 επιλογες : 1η ειναι να επιλεξω απο τα140 gb χωρο για τα xp 2η να διαγραψω τα Χp και να δημιουργησω απο την αρχη partition και 3η manual..παταω λοιπον την 3η αλλα απο εκει και περα δεν ξερω τι να κανω... μου εχει τα 2 partitions αλλα δεν μπορω απλα να επιλεξω αυτο με τα 20 gb....(συστημα αρχειων ειναι ntfs νομιζω) μπορει να με βοηθησει καποιος για το τι επιλογες πρεπει να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ubuntu 9.10 guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosl21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 δηλαδη αυτα τα 20 να τα χωρησω σε 2 ;ενα ext3 και αλλο ενα τυπου linux swap;ποσο χωρο θα πρεπει να καταλαμβανει το καθενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.