Προς το περιεχόμενο

[INFO] Ubuntu Karmic Koala 9.10 - Συζητήσεις, Απορίες

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά,χθες κατάφερα και εγκατέστησα στο msi wind u100 μου τα ubuntu live remix 9.10,ενώ όμως φαίνονται φοβερά μου κολλάνε συνεχώς τα ανοιχτά προγράμματα,όταν ανεβάζω με τα function keys την φωτεινότητα μένει η ένδειξη πάνω στην οθόνη και αρκετά άλλα προβλήματα.

Τι μου προτείνεται μήπως να βάλω τα κανονικά ubuntu 9.10?Συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος απλά δεν βρήκα άλλο θέμα.Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Έβαλα φίλε μου την 9.10 αλλά την remix.Δηλαδή και το κανονικό 9.10 να βάλω το ίδιο θα κάνει,κρίμα ρε γαμώτο γιατί είναι πολύ λειτουργικό.Είσαι πολύ γρήγορος πάντως.

Καλησπέρα!Επειδή θα αλλάξω την κάρτα γραφικών μου, θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως σβήνω τους drivers της nvidia απο το σύστημα μου? Θέλω να τους σβήσω και να τους περάσω ξανά μόλις βάλω τη νέα κάρτα για να μη μου κάνει κάποιο conflict. Άσχετο αλλά να προτιμήσω η κάρτα να έχει PhysX ή CUDA?

Ποια καρτα εχεις και ποια προκειται να βαλεις? Αν εχεις πχ μια της σειρας 6xxx και θα βαλεις μια της σειρας 9xxx, ο driver εινια ο ιδιος ακριβως.

Λες και το ήξερες!! Έχω μια 6200 και θα βάλω μια 8χχχ ή 9χχχ !!

Δεν χρειάζετε να κάνεις τίποτα. θα σεταριστεί μόνο του. Εχώ αλλάξει τρεις φορές nvidia κάρτα και το σύστημα απλά τους είδε αυτόματα ενώ σε widows έπρεπε να κάνω 3 επανεκκινήσεις για να δουλέψουν σωστά.

Γειά σε όλους!

Παρατήρησα ένα πρόβλημα στον nautilus. Κάποιες φορές δεν εμφανίζει όλα τα περιεχόμενα ενός φακέλου, και όταν ζητάω refresh δείχνει ότι φορτώνει, επ'αόριστο.

Συνάντησε κανείς παρόμοια συμπεριφορά;

Οι άλλοι file managers που δοκίμασα λειτουργούν κανονικά.

Aν δεν κανω λαθος το cd απλα εχει τις αρχιτεκτονικες χ86+χ64, εχει τον alternate installer, καθως και ολες τις γλωσσες (ολοκληρες και οχι ενα κομματι τους μονο).

Πρακτικα αξιζει μονο αν θες να κανεις εγκαταστασεις σε πολλα installs σε διαφορετικα pc. Αλλοιως απλα κατεβαζεις το cd iso που κανει για σενα.

Απο το ubuntu.com

DVD downloads

Don't be confused, even though DVDs can hold far more data than the typical Ubuntu CD, the main benefit of the DVD downloads is to get access to all of the available language packs. Most people will be fine with the standard CD installer. There are fewer download locations for the DVD images and this list is updated less frequently than for the CD images.

Ολα τα πακετα που περιεχουν μπορεις να τα δεις εδω

http://ftp.ntua.gr/pub/linux/ubuntu-releases-dvd/9.10/release/ubuntu-9.10-dvd-i386.manifest

http://ftp.ntua.gr/pub/linux/ubuntu-releases-dvd/9.10/release/ubuntu-9.10-dvd-amd64.list

γεια σε όλους!

είπα να δοκιμάσω και εγω τα 9.10 να δω πως πανε και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα

O grub boot loader αμα παω να πατήσω το κάτω arrow για να μπω στο partition Windows XP κολλάει!!!

οτι και να πατήσω μετα εχει μουλαρώσει και δεν πηγαίνει ουτε πανω ουτε κατω ουτε enter

Συνεπως δεν εχω αλλη επιλογή στο grub boot loader απο το να πατήσω το enter για να μπει στο Ubuntu... οποιαδήποτε άλλη κινηση κολλάει

Να προσθέσω πως με Ubuntu 8.10, 8.04 & Fedora 10 δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο μηχάνημα

Καμια ιδέα παιδες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...