Προς το περιεχόμενο

Αγορά Apple Tv

elenpi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Apple Tv. Έχω όμως την εξής απορία. Στο eshop πουλάνε το Apple Tv, αλλά θέλω να ξέρω αν είναι το πιο καινούριο μοντέλο που υπάρχει.

Σύμφωνα με το site της Apple, το τελευταίο μοντέλο τους (το οποίο, όμως, δεν γνωρίζω πότε βγήκε, και ενδιαφέρομαι να μάθω, όποιος ξέρει...), είναι αυτό: http://www.apple.com/appletv/what-is.html

Στο site του eshop, υπάρχει αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662705

Γνωρίζει κανείς αν είναι το ίδιο?? Διότι δεν μπορώ να καταλάβω!! :rolleyes:

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!:-)

Δημοσ.

Ναι, το ίδιο είναι. Παλιότερα το appleTV έβγαινε και σε έκδοση με 40GB. Αυτό καταργήθηκε και πλέον κυκλοφορεί μόνο ένα μοντέλο, αυτό με τα 160GB.

Μάλιστα χθες-προχθές βγήκε και νέα έκδοση του λειτουργικού του, η 3.0 (την κατεβάζει αυτόματα και δωρεάν από την Apple).

Δημοσ.

Μιας και απαντήθηκε η ερώτηση και για να μην ανοίγω άλλο τοπικ...

Αν πάρω ένα apple tv και το συνδεσω με το καινούριο imac τι δυνατότητες έχω πέρα από την αναπαραγωγή όλης της library του itunes? Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ απόλα είναι αν θα μπορώ για παράδειγμα να βάζω ένα dvd στο imac και να το βλέπω κανονικά στη τηλεόραση μου.

Δημοσ.

να συνεχίσω την απορία.... έχοντας macbookpro και ενώνοντας τι με καλώδιο με την tv για ποιο λόγο να αγόραζα appletv προσφέρει κάτι άλλο ή απλώς για να μην εχω το καλώδιο??

Δημοσ.

αφού έχεις macbook pro και δεν σε ενοχλεί στο σαλόνι δεν κερδίζει τίποτα παραπάνω από το apple tv.

προτείνω βέβαια boxee μέσω patchstick είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με το os του apple tv διαβάζει και ότιδήποτε αρχεία video οποτε δεν χρειάζονται μετατροπές κλπ. και καλύτερα να βρείτε ένα φθηνό απο ebay με 40αρη δισκό με το boxee μπορείτε να συνδέσετε σκληρό εξωτερικό έιτε να διαβάζει απο τον άλλο υπολογιστή σας και να το παίζει wireless.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...