Προς το περιεχόμενο

iTunes 9.0.2

nikoscheng

Προτεινόμενες αναρτήσεις

iTunes 9.0.2

Υποστήριξη σε Apple TV 3.0

και ναι πάλι δεν επιτρεπει στο pre συχρονισμο...

Αναλυτικά

iTunes 9.0.2 adds support for Apple TV software version 3.0, adds an option for a dark background for Grid View, and improves support for accessibility.

iTunes 9 comes with many new features and improvements, including:

• An improved look and feel, including a new Column Browser for easily browsing your artists or albums, movies, TV shows, and more.

• iTunes Store has a brand new look, with improved navigation for quick and easy exploration.

• iTunes LP and iTunes Extras create unique experiences that feature exclusive interviews, videos, photos, and more - available with select album and movie purchases on the iTunes Store.

• Home Sharing helps you manage your family's iTunes collection between computers in your home. iTunes can automatically transfer new purchases, or you can choose just the items you want.

• Genius Mixes are created for you by iTunes and play songs from your library that go great together.

• iPod and iPhone syncing now allows you to organize your iPhone and iPod touch home screens directly in iTunes. Syncing is now also more flexible, allowing you to sync individual artists, genres, or TV show and Podcast episodes.

• iTunes U items are now organized into their own section in your iTunes library.

• Sync with iPod nano (5th generation), iPod classic (Fall 2009), and iPod touch (Fall 2009).

• iTunes 9 also includes many other improvements, such as HE-AAC encoding and playback, more flexibility with Smart Playlists rules, simpler organization of your media files inside an iTunes Media folder, and more.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, θα ρωτήσω εδώ.

Είχα καιρό να προσθέσω "χειροκίνητα" κάποιο artwork στο iTunes, οπότε δεν ξέρω πότε ακριβώς προτοεμφανίστηκε το πρόβλημα. Ωστόσο, όταν κάνω drag n' drop μια εικόνα π.χ. από το google images στο κουτάκι του artwork στο παράθυρο Get Info, δεν μου το μεταφέρει. Το κουτάκι μένει λευκό, και φυσικά αν πατήσω OK τα αντίστοιχα τραγούδια θα μείνουν χωρίς artwork. Με αυτόν τον τρόπο έχω προσθέσει τα περισσότερα covers στο music library που διατηρώ, οπότε μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Αντιθέτως, αν κάνω δεξί κλικ -> Get album artwork, τότε το κατεβάζει μια χαρά από το iTunes Store και το αποθηκεύει.

Έχετε καμιά ιδέα τι παίζει?

ναι το παρατήρησα και εγώ τις προάλλες ότι το drag&drop δεν μου δούλευε και έπρεπε να κάνω save την εικόνα στο desktop και να την προσθέσω κάνοντας ADD.

Μάλλον κάποιο bug?

αν κάνω δεξί κλικ -> Get album artwork, τότε το κατεβάζει μια χαρά από το iTunes Store και το αποθηκεύει.

Τα τραγούδια είναι κατεβασμένα από itunes και καταφέρνεις και βρίσκεις artwork ή στο κάνει με όλα τα τραγούδια? Εμένα πάντως δε μου έχει βρει ποτέ artwork κτλ και περνάω τα πάντα χειροκίνητα.

Τα τραγούδια είναι κατεβασμένα από itunes και καταφέρνεις και βρίσκεις artwork ή στο κάνει με όλα τα τραγούδια? Εμένα πάντως δε μου έχει βρει ποτέ artwork κτλ και περνάω τα πάντα χειροκίνητα.

Θέλει account (και δήλωση πιστωτικής κάρτας) στο iTunes Store για να σου κατεβάζει artworks. Εγώ το είχα φτιάξει όταν πήρα το trial του MobileMe. Και δεν κάνει καμιά διάκριση στα mp3 που έχεις, ότι έχει στην database στο κατεβάζει (αρκεί να έχεις σωστά tags).

Πάντως με αγορασμένα νόμιμα ελληνικά cds δεν βρίσκει artwork σε πάρα πολλές περιπτώσεις, ακόμα και σε σχετικά καινούργιες κυκλοφορίες (ποσοστό αποτυχίας > 60%). Που μπορούμε ρε παιδιά να βρούμε εξώφυλλα για να τα βάλουμε χειροκίνητα; :mad:

Πάντως με αγορασμένα νόμιμα ελληνικά cds δεν βρίσκει artwork σε πάρα πολλές περιπτώσεις, ακόμα και σε σχετικά καινούργιες κυκλοφορίες (ποσοστό αποτυχίας > 60%). Που μπορούμε ρε παιδιά να βρούμε εξώφυλλα για να τα βάλουμε χειροκίνητα; :mad:

google is your friend.

google is your friend.

Έτσι, Google Images. ;)

ενα σπαστικο στο νεο itunes ειναι οτι δεν μπορω να κανω μονιμο να ειναι ο column browser on top συνεχως ..μολις το κλεισω και το ξανανοιξω ειναι παλι αριστερα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...