Προς το περιεχόμενο

Εθνικές γιορτές

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διαστημικό για όσους δεν ξέρουν από διάστημα.

Δηλαδή δεν κατάλαβα, θα κατατάξουμε το ένστικτο του να ανήκεις σε μια αγέλη στα ανώτερα?

Νόμιζα πως βγήκαμε από την ζούγκλα και δεν μας νοιάζει το καλό της αγέλης μας αλλά του είδους μας.

Δηλαδή το ένστικτο της πείνας, της δίψας και της αναπαραγωγής είναι κατώτερο ένστικτο? Κατώτερο ως τι? Δηλαδή ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι απαλλαγμένος από τέτοια κατώτερα ένστικτα?

Για όνομα, πας να καλύψεις τη μια αρλούμπα και αμολάς άλλη μια.

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάνε τον κόπο να διαβάσεις τις λίγες σελίδες που γράφτηκαν όπου εξηγούνται οι ερωτήσεις σου. Για τυχόν απορίες εδώ είμαστε.

Οκ πάω πάσο.Ναι το χιούμορ είναι ελεεινό όπως και αυτό το οποίο γελοιοποιούν όμως.Το οποίο είναι ήδη γελοιοποιημένο. Μάλλον γι αυτό βγήκε χάλια το σκετς.

Δημοσ.
Δηλαδή το ένστικτο της πείνας, της δίψας και της αναπαραγωγής είναι κατώτερο ένστικτο? Κατώτερο ως τι? Δηλαδή ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι απαλλαγμένος από τέτοια κατώτερα ένστικτα?

Για όνομα, πας να καλύψεις τη μια αρλούμπα και αμολάς άλλη μια.

Κατώτερα με βάση την έννοια ότι δεν είναι προιόν της λογικής αλλά αποτέλεσμα ορμονών και χημείας με σκοπό την επιβίωση.

Για όνομα, δεν φτάνει που δεν νιώθεις και πρέπει να εξηγώ είσαι και αγενής.

Δημοσ.
είσαι και αγενής.

Αυτό το δικαίωμα το έχεις κερδίσει με το σπαθί σου.

Κατώτερα με βάση την έννοια ότι δεν είναι προιόν της λογικής αλλά αποτέλεσμα ορμονών και χημείας με σκοπό την επιβίωση.

Μέχρι τώρα αρκετοί σου είπαν, μεταξύ αυτών και εγώ, ότι ο παραλληλισμός ήταν Epic Fail. Δεν ξέρω ούτε ένα άνθρωπο να έχει αποβάλλει τα τρία βασικά ένστικτα που ανέφερες.

Ξέρω αρκετούς που έχουν αποβάλλει την ανάγκη να ανήκουν σε ένα έθνος, γιατί σε έθνος αναφέρθηκες και όχι στην ανάγκη για παρέα. Ρίξε ένα rephrase για να μην συνεχίσεις να διασύρεσαι.

Δημοσ.
Οι μαθητικές παρελάσεις ήταν μια επινόηση του Φρειδερίκου της Πρωσίας

Σε πάω γιατί το άρθρο μοιάζει να είναι copy-paste και δεν βλέπω πηγή.

Αλλά μια που ξέρεις για τους Πρώσους αποκλείεται να μην ξέρεις για τους Έλληνες.

Για πες,τι άκριβως έκαναν οι έφηβοι στα Παναθήναια;Βόλτα;

Δημοσ.

Για όνομα, δεν φτάνει που δεν νιώθεις και πρέπει να εξηγώ είσαι και αγενής.

:lol: είπε, η προσωποποιημένη ευγένεια.

μια σελίδα πιο πίσω

εσύ τι ρόλο βαράς? τένια μακρή κι έτσι?

Δημοσ.
Αυτό το δικαίωμα το έχεις κερδίσει με το σπαθί σου.

Η ευγένεια δεν σχετίζεται με το αν διαφωνείς με τον άλλο, αν σου την σπάει ή αν τον έχεις για χαζο. Άμα είσαι άτομο που γουστάρει να χώνει το κάνει με την παραμικρή ευκαιρία.

Μέχρι τώρα αρκετοί σου είπαν, μεταξύ αυτών και εγώ, ότι ο παραλληλισμός ήταν Epic Fail. Δεν ξέρω ούτε ένα άνθρωπο να έχει αποβάλλει τα τρία βασικά ένστικτα που ανέφερες.

Ξέρω αρκετούς που έχουν αποβάλλει την ανάγκη να ανήκουν σε ένα έθνος, γιατί σε έθνος αναφέρθηκες και όχι στην ανάγκη για παρέα. Ρίξε ένα rephrase για να μην συνεχίσεις να διασύρεσαι.

Δεν ρίχνω rephase, μόνο και μόνο γιατί έχεις όρεξη να παίζεις με τις λέξεις για να πουλάς τρέλα. Όποιος θέλει να καταλάβει κατάλαβε.

Ο παραλληλισμός εξυπηρετεί τον σκοπό του και με καλή διάθεση καταλαβαίνει κάποιος τι εννοώ.

Για την ουσία μπορείς να μας πεις τίποτα? Πιστεύεις στο ιδανικό της πατρίδας?

Δημοσ.

Αλλά μια που ξέρεις για τους Πρώσους αποκλείεται να μην ξέρεις για τους Έλληνες.

Δεν ειναι μονο το αρθρο του copy-paste.

Δημοσ.
:lol: είπε, η προσωποποιημένη ευγένεια.

μια σελίδα πιο πίσω

Κι έλεγα ποιος θα κάτσει να ψάξει αγενές ποστ μου.

Έχει διαφορά το κακοπροαίρετο αγενές από το καλοπροαίρετο με αστείες τάσεις.

Δημοσ.
Και πριν απαντήσεις σκέψου την καθημερινότητά σου στα λεωφορεία.

οπ...λεωφορεία...:-D

όσο για το βίδεο στο 1ο πόστ νομίζω ότι είναι τζάμπα bandwidth...

το μεγάλο fail που θυμάμαι απο το σχολείο έιναι ότι βάζανε τους ψηλούς μπροστά...:lol:

και όλα αυτά για δύο λεπτά που προχωράς σε ένα δρόμο μαζί με ένα μάτσο νοματαίους που βάζουν τρικλοποδιές ο ένας στον άλλον,τρώνε στραγάλια απο τους "θεατές", και δεν ξέρουν κάν γιατί είναι εκεί εκείνη την ώρα...τι να την κάνεις την παρέλαση τότε?

οπότε για μένα: +πολιτιστικές εκδηλώσεις -παρέλαση.

Δημοσ.
Κι έλεγα ποιος θα κάτσει να ψάξει αγενές ποστ μου.

Έχει διαφορά το κακοπροαίρετο αγενές από το καλοπροαίρετο με αστείες τάσεις.

Ε, μεταξύ μας δεν ειναι και πολυ δύσκολο να βρούμε δικό σου αγενές ποστ.

οσο για το "καλοπροαίρετο αγενές με αστείες τάσεις", εντάξει το αφήνω εκεί. ολοι στην καθημερινότητά μας είμαστε καλοπροαίρετα αγενείς... (στερητικό άλφα)

Δημοσ.

http://www.agonsyn.gr/epiker/parelasi.htm

Δημοσ.
Ε, μεταξύ μας δεν ειναι και πολυ δύσκολο να βρούμε δικό σου αγενές ποστ.

οσο για το "καλοπροαίρετο αγενές με αστείες τάσεις", εντάξει το αφήνω εκεί. ολοι στην καθημερινότητά μας είμαστε καλοπροαίρετα αγενείς... (στερητικό άλφα)

Ήμουν σίγουρη ότι θα έψαχνε κάποιος κάτι τέτοιο αλλά πραγματικά έχει διαφορά να παρεκτραπείς λίγο σε μια συζήτηση ή να κοροιδέψεις καλή ώρα κάποιον offtopic για πλάκα από το να έρχεσαι σε μια συζήτηση και στο πρώτο σου ποστ να είσαι αγενής και προκατηλημένος. anyway, παμε ontopic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...