Προς το περιεχόμενο

Εθνικές γιορτές

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή δε γνωρίζω (αλήθεια δε γνωρίζω, δεν ειρωνεύομαι) μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η υπερασπιστική γραμμή αυτών που δεν θέλουν τις παρελάσεις.

Είναι αντιμιλιταριστές και εναντίον της πειθαρχίας κλπ... Πχ το στρατιωτικό πρότυπο θέλει έναν άνθρωπο πειθήνιο, να μη μιλάει, να σφάζει αβέρτα κλπ. Αλλά και το σχολείο τέτοιους δε θέλει? Να καταργηθούν και τα σχολεία

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[φαστιστοmode]

οι παρελάσεις είναι καλές για να εξυψώνουν το πατριωτικό συναίσθημα, να τιμούν τους ήρωες του έθνους, να προωθούν την ιστορική γνώση και να προβάλλουν την στρατιωτική δύναμη της χώρας.

[/φαστιστοmode]

Εύκολα καταρρίπτονται όλα.

:lol::lol::lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧα

Φτάνει γυναίκα, φτάνει θα με πνίξεις!

Δημοσ.
[φαστιστοmode]

οι παρελάσεις είναι καλές για να εξυψώνουν το πατριωτικό συναίσθημα, να τιμούν τους ήρωες του έθνους, να προωθούν την ιστορική γνώση και να προβάλλουν την στρατιωτική δύναμη της χώρας.

Ντάξει βγάζω έξω το τελευταίο. Τα άλλα γιατί είναι κακά? Αυτομάτως γινόμαστε φασίστες αν τα πιστεύουμε? (Επαναλαμβάνω ότι δεν ειρωνεύομαι)

Δημοσ.
Ντάξει βγάζω έξω το τελευταίο. Τα άλλα γιατί είναι κακά? Αυτομάτως γινόμαστε φασίστες αν τα πιστεύουμε? (Επαναλαμβάνω ότι δεν ειρωνεύομαι)

Πατριωτικό συναίσθημα : πρωτόγονο ένστικο αντίστοιχο της πείνας, δίψας και της αναπαραγωγής.

να τιμούν τους ήρωες του έθνους : Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να τιμησεις τους αγωνιστές και τις ιδέες που πρεσβεύουν.

να προωθούν την ιστορική γνώση : Αν κάποιος πιστεύει ότι οι παρελάσεις προωθούν την ιστορική γνώση τι να πω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:03 ----------

Κακά δε θα ήταν, αρκεί να συνέβαιναν.

Το κούρεψες το μαλλί ρε?

Δημοσ.

Sellers. Και μόνο Sellers.

Γιατί το πατριωτικό συναίσθημα δεν είναι αυτοσκοπός, αντίθετα πρέπει να καλλιεργείται σε μια χώρα που δε σε **μάει.

Γιατί τιμή για τους ήρωες του έθνους δεν είναι να ζεις ελεύθερος σε μια χώρα που σε βάζει συνεχώς να σκοτώνεις την αξιοπρέπειά σου.

Γιατί δεν προωθούν την ιστορική γνώση οι παρελάσεις. Γιατί ιστορία δεν είναι μόνο οι αγώνες του έθνους, αλλά και οι ταξικοί αγώνες και οι εργασιακές κατακτήσεις, που βάζουν τη λέξη ελεύθερος δίπλα από το Έλλην που βροντοφωνάζουν μερικοί.

Γιατί δεν αναγνωρίζουν όλοι το έθνος ως κάτι παραπάνω από κατασκευασμένο ιδεολόγημα.

Γιατί ο σταυρός στη σημαία δεν τους εκφράζει.

Γιατί δε γουστάρουν.

Ίσως.

Δημοσ.
Το κούρεψες το μαλλί ρε?

Γιατί, postαρες photo; Γουρούνι στο σακί;

Κατά τα άλλα, ο τεο το σοβάρεψε λίγο, εγώ θα έμενα απλώς στο "κούφιο" των παρελάσεων που γενικά κανείς δεν πολυπαίρνει στα σοβαρά.

Δημοσ.
Κατά τα άλλα, ο τεο το σοβάρεψε λίγο, εγώ θα έμενα απλώς στο "κούφιο" των παρελάσεων που γενικά κανείς δεν πολυπαίρνει στα σοβαρά.

Ε ναι, απαντούσα σε σοβαρό άτομο (Sellers).

Στο άλλο, ότι το πατριωτικό συναίσθημα είναι ένστικτο όπως η πείνα, η δίψα και η αναπαραγωγή τι να απαντήσω; Βασικά, έχω κάτι να απαντήσω, αλλά λέω να κάνω έναν κύκλο γύρω από τον εαυτό μου και να καθίσω.

Δημοσ.
Πατριωτικό συναίσθημα : πρωτόγονο ένστικο αντίστοιχο της πείνας, δίψας και της αναπαραγωγής.

Άρχισαν τα όργανα, σήκω απ' τη θέση σου..

Δημοσ.
Ε ναι, απαντούσα σε σοβαρό άτομο (Sellers).

Εσεις μπορεί να το ρίξατε στο σοβαρό. Αλλα εγω περιμένω κάποιους να μπουν στην κουβέντα, ετσι ώστε να χαμογελάσει το χειλάκι μας.

Δημοσ.

Δεν έχει τέτοια εδώ, φωτογραφία με απειλητικό ύφος, μαύρη μπογιά κάτω απ' το μάτι σε στυλ ετοιμοπόλεμου στρατιώτη και κίνκι δάγκωμα μαχαιριού NAO.

Δημοσ.

Γιατί το πατριωτικό συναίσθημα δεν είναι αυτοσκοπός, αντίθετα πρέπει να καλλιεργείται σε μια χώρα που δε σε **μάει.

Τελικά τι απο τα δύο ισχύει;

Μήσι ή όχι μήσι για να σαι πατριώτης;

Δημοσ.

Ο τεο αριστεροπροοδευτικός είναι ή πατριδολάγνος? Με έχει μπερδέψει.

ότι και να ναι άστον να φέρνει σβόυρες γύρω από τον ευατό του...

(κάνει καλό στον εγκέφαλο λένε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...