freedubus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Εγώ είμαι υπέρ των στρατιωτικών παρελάσεων και του ισχυρού στρατού, μόνο όμως αν γίνει υποχρεωτική η στράτευση των γυναικών.
slipknot Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ξεκίνα να γουστάρουμε. [...] Ρε δε πα να πλυθουν. Και βασικά δεν είναι περίεργο που το stand up comedy δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο εδώ (μιλάω για καλό stand up, όχι αστεία με κλανιές και πέη). Πρέπει και το κοινό να έχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο, όχι μόνο ο κωμικός.
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 [...] Πρέπει και το κοινό να έχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο, όχι μόνο ο κωμικός. Πες μου που βρίσκεσαι και τι κάνεις, να σου στείλω λουλούδια! Τελος!
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Και βασικά δεν είναι περίεργο που το stand up comedy δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο εδώ (μιλάω για καλό stand up, όχι αστεία με κλανιές και πέη). Πρέπει και το κοινό να έχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο, όχι μόνο ο κωμικός. Σωστός. Εδώ απευθύνεται στο κοινό της αννίτας.
sugata Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ναι αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω ότι ο κωμικός δεν είχε και το ανάλογο επίπεδο. (έτσι όπως το κρίνω εγώ, έχοντας μια αρκετά μεγάλη ανοχή στην κωμωδία/σάτιρα). Κοινώς, δεν πέτυχε. katerina, μερικές φορές οι απόψεις σου για το λαό αυτής της χώρας με ερεθίζουν. σε κακό βαθμό. edit: έτσι όπως το έχεις γράψει, μπορεί να μην το έχω καταλάβει σωστά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Κάθε σου σχόλιο είναι απολαυστικό σε επίπεδα cum. αυτό το post σηκώνει τρελό fixed
Höfdingadrapa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ...επίδειξη της δυναμικότητας του στρατού. Eίναι το μόνο που μπορεί να κάνει. Για ένα τέταρτο.
slipknot Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πες μου που βρίσκεσαι και τι κάνεις, να σου στείλω λουλούδια! Τελος! Αυτή τη περίοδο εμφανίζομαι σε ένα πολυχώρο στο Μεταξουργείο, κάθε weekend μετά τις 24.00. Θα με βρείτε στο καμαρίνι, εκεί μένω. disclaimer: Δεν έχω καμία σχέση με ΑΥΤΟΥΣ, πήγα για το φαΐ.
djskoufos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 αναρχοκουμουνοαριστεροπροοδευτικών Πάρτο αλλιώς, θα βρείς.
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πάρτο αλλιώς, θα βρείς. Πω ρε κόλλημα...
afentiko7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Αυτό που είδες να το λέει??Δεν λέει ότι οι Γερμανοί εφήρμοσαν πρώτοι τις παρελάσεις αλλά λέει ότι με τις παρελάσεις μιμούμαστε το ολοκληρωτικό πνεύμα των ναζί. Εντάξει είναι αξιομίσητος αλλά να μην του αλλάζουμε και τα λεγόμενα. όχι είπε πως οι γερμανοί πήγαν να μας φέρουν την στρατιωτική παρέλαση. Σωστός, αλλά αν κέρδιζαν οι Ελασίτες πάλι στρατιωτικά αγήματα δεν θα χαμε? Ασχετο αλλά το χιούμορ απορρέει από τις παραστάσεις της καθημερινότητας κάθε λαού. Μπορεί εγώ να σκάσω στα γέλια ακούγοντας κρητικούς να μιλάνε (στο bluesky τις κυριακές) και να λένε πως σε αυτούς οφείλουμε που υπάρχουμε, πως πρέπει να κάνουμε άγιο το βενιζέλο κλπ..., αλλά δεν απαιτώ από άλλους να τα καταλαβαίνουν. Γι' αυτό και ταινίες αστείων τύπων, που νομίζουν ότι γράφουν κόμικς ντροπιάζοντας μορφές, όπως ο μουρ, ο μπουσένα και ο μοέμπιους πρέπει να απαγορεύονται Στο θέμα, είμαι υπέρ των εθνικών εορτών γιατί αποτελούν παράδοση και μαθαίνουμε και ιστορία. Είμαι υπέρ των μαθητικών παρελάσεων, γιατί πάντα σπάγαμε πλάκα και κοιτάζαμε κ μπούτια. Αφήστε που μαζεύονταν όλα τα γύρω σχολεία και κρατάγαμε κανά κινητό. Κοινωνικοποίηση δλδ. Ασχετο νο2, καλά η παρέλαση είναι στρατιωτικοποιημένη, το σχολείο δεν είναι? εκτός βέβαια αν αποφασιστεί παγκοσμίως να καταργηθούν οι στρατοι, κι όλα τα παιδιά της γης πιαστούμε χέρι χέρι κτλ Καλά αυτό δεν παίζει, γιατί μετά που θα δανείζουν οι τράπεζες?
slipknot Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ναι αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω ότι ο κωμικός δεν είχε και το ανάλογο επίπεδο. (έτσι όπως το κρίνω εγώ, έχοντας μια αρκετά μεγάλη ανοχή στην κωμωδία/σάτιρα). Κοινώς, δεν πέτυχε. edit: έτσι όπως το έχεις γράψει, μπορεί να μην το έχω καταλάβει σωστά. Το σχόλιο το έκανα με αφορμή το βιντεάκι, δεν αφορούσε αποκλειστικά τους δύο ηθοποιούς. Ένα μικρό off topic δηλαδή. Τώρα για το video είπα κάποια πράγματα πιο πάνω, δεν με ενθουσίασε σε γενικές γραμμές. Ήταν αυτοσχεδιασμός όπως είπαν άλλωστε, σα να παίρνω μια κάμερα και να πετάω διάφορα, με το ανάλογο αποτέλεσμα φυσικά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:40 ---------- Ασχετο αλλά το χιούμορ απορρέει από τις παραστάσεις της καθημερινότητας κάθε λαού. Μπορεί εγώ να σκάσω στα γέλια ακούγοντας κρητικούς να μιλάνε (στο bluesky τις κυριακές) και να λένε πως σε αυτούς οφείλουμε που υπάρχουμε, πως πρέπει να κάνουμε άγιο το βενιζέλο κλπ..., αλλά δεν απαιτώ από άλλους να τα καταλαβαίνουν. Γι' αυτό και ταινίες αστείων τύπων, που νομίζουν ότι γράφουν κόμικς ντροπιάζοντας μορφές, όπως ο μουρ, ο μπουσένα και ο μοέμπιους πρέπει να απαγορεύονται Πώς κατάφερες να χώσεις αυτό για τα κόμικς τώρα... Να σου πω και κάτι άλλο. Μήπως είσαι ο Οικονομίδης;
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Καλά αυτό δεν παίζει, γιατί μετά που θα δανείζουν οι τράπεζες? Ναι δεν παίζει, γι αυτό είμαι κατά της μείωσης των εξοπλιστικών.
Sellers Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Επειδή δε γνωρίζω (αλήθεια δε γνωρίζω, δεν ειρωνεύομαι) μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η υπερασπιστική γραμμή αυτών που δεν θέλουν τις παρελάσεις.
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Επειδή δε γνωρίζω (αλήθεια δε γνωρίζω, δεν ειρωνεύομαι) μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η υπερασπιστική γραμμή αυτών που δεν θέλουν τις παρελάσεις. [φαστιστοmode] οι παρελάσεις είναι καλές για να εξυψώνουν το πατριωτικό συναίσθημα, να τιμούν τους ήρωες του έθνους, να προωθούν την ιστορική γνώση και να προβάλλουν την στρατιωτική δύναμη της χώρας. [/φαστιστοmode] Εύκολα καταρρίπτονται όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.