elven Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Αλλά χρειάζονται τα ΤΑΝΚΣ για να ενισχυθεί το εθνικό σας φρόνημα; Και πότε θα κουνηθούν τα ΤΑΝΚΣ,τα χουμε να κάθονται να μη τα βγάλουμε και μια μέρα βόλτα;
pournaras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ας γίνεται και η μαθητική αλλά όχι με μίνι φούστες και στρινγκάκια έξω. Ας φορέσουν τίποτα παραδοσιακές στολές κλπ να έχει ουσία τουλάχιστον η μαθητική παρέλαση. ΧεΧε Reported ασφδσφαδσφσδφσα
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ειμαι υπέρ των παρελάσεων, γιατι θέλω να βλέπω το τανκ και τα αλλα υπερόπλα και έπειτα να μπαίνω στο youtube και να λέω "παρ τα μλκ Τούρκε να δεις τι έχω", ''την έχω μεγαλύτερη" κλπ... Α! επίσης θέλω να παρελαύνει και ο απλός κόσμος κατα ομάδες: "τωρα περνάνε απο μπροστά σας οι ψηλοί ξανθοί γαλανομάτες, οι ψηλοί μελαχρινοί γαλανομάτες κλπ" και αφού έχουν περάσει όλοι οι πανέμορφοι, στο τέλος να περάσουν οι αριστεροί, τα φρικιά, οι κακάσχημοι, οι ανάπηροι (τους οποίους θα κουβαλάνε πακιστανοι μετανάστες) και όλοι οι προηγούμενοι (πανέμορφοι) να τους γιαουρτώνουν ! Θα έχει πολύ πλάκα! Αυτη ειναι η άποψή μου, όλες οι άλλες καλοδεχούμενες. (δεν είμαι οφ τοπικ!)
sugata Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 katerina, εσύ ενοχλήθηκες από το σκετσάκι; είσαι κατά, υπέρ, ή ΔΞ/ΔΑς;
slipknot Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Έχει δημιουργηθεί ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο video. Αυτός που στην αρχή του video είναι στα δεξιά (όπως βλέπουμε εμείς) έδωσε μια εξήγηση λέει και είπε ότι αυτοσχεδίασαν και προσάρμοσαν ένα κείμενο του Bill Hicks. Τώρα η μόνη ομοιότητα που παρατήρησα ήταν σε μια φάση που λένε "Ο παππούς μου πέθανε για τη σημαία -ε σιγά εγώ την αγόρασα" με τη διαφορά ότι το πετσόκοψαν λιγάκι το αστείο, του Hicks ήταν και διαφορετικά πασαρισμένο και καλύτερο. Προσωπικά είμαι υπέρ των εθνικών εορτών και των παρελάσεων αρκεί η φούστα να να μην ξεπερνά ένα συγκεκριμένο μήκος και τα τακούνια να έχουν ένα άλφα ύψος.
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 katerina, εσύ ενοχλήθηκες από το σκετσάκι; είσαι κατά, υπέρ, ή ΔΞ/ΔΑς; πάντα και Ξ και πάντα Α Είμαι κατά των εθνικών γιορτών έτσι όπως είναι και είμαι υπερ της ιστορικής μνήμης. (η οποία προυποθέτει ιστοριογνωσία, γμστ δλδ) Είμαι κατά των παρελάσεων και είμαι υπέρ της ύπαρξης ισχυρού στρατού γιατί ο ισχυρός στρατός κάνει ισχυρό ένα κράτος. Τι να τις κάνω τις παρελάσεις αν ο στρατός μπάζει από παντού και αν μειώνουμε τα εξοπλιστικά? (εκτός βέβαια αν αποφασιστεί παγκοσμίως να καταργηθούν οι στρατοι, κι όλα τα παιδιά της γης πιαστούμε χέρι χέρι κτλ, οπότε και να τον καταργήσουμε, αλλά τώρα έτσι όπως έχουν τα πράματα δεν μπορεί η επίσημη πολιτική του κράτους να είναι η πολιτική της αγάπης και των αναρχοκουμουνοαριστεροπροοδευτικών αντιλήψεων) Από το video μου την σπάει κυρίως το γνωστό λαζοπουλικό stylάκι της εξυπνάδας. Σωστές ιδέες, εξυπνάδες, και ουτοπικές αντιλήψεις, αναμεμιγμένα όλα μαζί σε επαναστατικό videaki με χιούμορ του κώλου. Είμαστε επαναστάτες, είματε cool και λέμε και αστεία και είμαστε και διάσημοι και χρησιμοποιούμε το βήμα μας για να μας ακούσουν και να μας θαυμάσουν.
teo64x Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 αναρχοκουμουνοαριστεροπροοδευτικών Όσο κι αν σε θεωρώ πολύ ιδιαίτερο δείγμα νοημοσύνης και τελικό σύνορο της ανθρώπινης εξέλιξης, αυτή η υπόνοια ότι το όνομα μια πολιτικής θεωρίας προέρχεται ετυμολογικά από την πράξη της σεξουαλικής ολοκλήρωσης (cum), μου τρυπάει το μυαλό. Κάθε. Καταραμένη. Φορά. Κατά τα άλλα, θέλω να σε ευχαριστήσω εκ μέρους όλων που βάζεις τις απόψεις σου σε bold. Ειλικρινά είναι κάτι που το έχει ανάγκη κάθε ζωντανό πλάσμα σ' αυτό τον κόσμο, για να φεύγουν οι τοξίνες από τον οργανισμό.
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Κάθε σου σχόλιο είναι απολαυστικό σε επίπεδα cum.
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Από το video μου την σπάει κυρίως το γνωστό λαζοπουλικό stylάκι της εξυπνάδας. Σωστές ιδέες, εξυπνάδες, και ουτοπικές αντιλήψεις, αναμεμιγμένα όλα μαζί σε επαναστατικό videaki με χιούμορ του κώλου. Είμαστε επαναστάτες, είματε cool και λέμε και αστεία και είμαστε και διάσημοι και χρησιμοποιούμε το βήμα μας για να μας ακούσουν και να μας θαυμάσουν. Κοιτα να δεις τι κάνω εγω οταν κατι δεν μου αρέσει.... Παίρνω φορα και κλείνω τα μάτια μου, αλλάζω πλευρό/ κανάλι/ παρέες. Καν το και συ ειναι ευεργετικό!
slipknot Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 [...] και αν μειώνουμε τα εξοπλιστικά? Don't get me started. Από το video μου την σπάει κυρίως το γνωστό λαζοπουλικό stylάκι της εξυπνάδας. Σωστές ιδέες, εξυπνάδες, και ουτοπικές αντιλήψεις, αναμεμιγμένα όλα μαζί σε επαναστατικό videaki με χιούμορ του κώλου. Είμαστε επαναστάτες, είματε cool και λέμε και αστεία και είμαστε και διάσημοι και χρησιμοποιούμε το βήμα μας για να μας ακούσουν και να μας θαυμάσουν. Βασικά αυτό το γνωστό στυλάκι εξυπνάδας φοριέται πολύ στο εξωτερικό εδώ και πολύ καιρό, εδώ δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα. Είναι το φάκιν' στυλάκι του φάκιν' stand up comedy. Κακό ίσως -στη συγκεκριμένη περίπτωση- στυλάκι όμως.
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Κοιτα να δεις τι κάνω εγω οταν κατι δεν μου αρέσει....Παίρνω φορα και κλείνω τα μάτια μου, αλλάζω πλευρό/ κανάλι/ παρέες. Καν το και συ ειναι ευεργετικό! Ε και το να χώσεις λιγο ευεργετικό είναι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:20 ---------- Don't get me started. Ξεκίνα να γουστάρουμε. Βασικά αυτό το γνωστό στυλάκι εξυπνάδας φοριέται πολύ στο εξωτερικό εδώ και πολύ καιρό, εδώ δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα. Είναι το φάκιν' στυλάκι του φάκιν' stand up comedy. Κακό ίσως -στη συγκεκριμένη περίπτωση- στυλάκι όμως. Ρε δε πα να πλυθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.