Προς το περιεχόμενο

Εθνικές γιορτές

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

>http://www.youtube.com/watch?v=iNr82ZP9Nz4

>http://www.youtube.com/watch?v=g8FvR6Gdczs

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:31 ----------

Να μπώ? Είδα φώς.
Να βγαλεις τα παπουτσια σου ομως, γιατι μολις σφουγγαρισα.
Θα περιμένω να στεγνώσει πρώτα. Πάω για καπότες.

sshot3jm.jpg

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλα αν εβλεπαν τα χάλια μας εκέινοι που πολέμησαν για να έχουμε εμείς σήμερα ελευθερία θα έκλεγαν!!

Που να δείς τι θα έκαναν οι αρχαίοι φιλόσοφοι και λόγιοι αν έβλεπαν την ορθογραφία μας.

Δημοσ.

sshot1j.jpg

arkwash.jpg

>http://www.youtube.com/watch?v=iNr82ZP9Nz4

>http://www.youtube.com/watch?v=g8FvR6Gdczs

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:31 ----------

sshot3jm.jpg

ΟΚ, απλα σε ευχαριστω, μου εφτιαξες την (επομενη) μερα, γιατι η σημερινη (μαζι με το βραδυ) εξελιχθηκε αρκετα χαλια :-).

Πού να δεις τί θα έκαναν οι αρχαίοι φιλόσοφοι και λόγιοι αν έβλεπαν την ορθογραφία
μας.5tshhyn9bnxeobytyef43vg.gif

Ερωτηξις... το που και το τι (και πιθανως και το πως) τονιζονται οταν ειναι σε ερωτηση; (ειλικρινα αυτο δεν το θυμαμαι καθολου, ουδεμια σχεση εχει οτι χρησιμοποιω ατονικο, τα των τονων τα κατεχω οσο να πεις).

Δημοσ.
καλα αν εβλεπαν τα χάλια μας εκέινοι που πολέμησαν για να έχουμε εμείς σήμερα ελευθερία θα έκλεγαν!!

και αντε καλα εμεις ως φαρα το πως καταντησαμε και τι χαλι αποκτησαμε...Οντως το χαλι μας εχουμε

Για φαντασου να βλεπανε και τους διαδοχους τους στον στρατο ομως. ΟΥΣΤ χ 1

Η τους επαναστατες των μολοτωφ να καινε/προσβαλουν εθνικα συμβολα για τα οποια χυσαν το αιμα τους οι προγονοι μας. Ωστε να νομιζουν οι σημερινοι κοπριτες οτι ειναι επαναστατες και αναρχικοι. ΟΥΣΤ χ 10

Δημοσ.

ΟΚ, απλα σε ευχαριστω, μου εφτιαξες την (επομενη) μερα, γιατι η σημερινη (μαζι με το βραδυ) εξελιχθηκε αρκετα χαλια :-).

Ερωτηξις... το που και το τι (και πιθανως και το πως) τονιζονται οταν ειναι σε ερωτηση; (ειλικρινα αυτο δεν το θυμαμαι καθολου, ουδεμια σχεση εχει οτι χρησιμοποιω ατονικο, τα των τονων τα κατεχω οσο να πεις).

man, κι εγώ το να διαβάζω πως οι σαχλίτσες μου φτιάξανε τη μέρα σε κάποιον, φτιάχνει ειλικρινά και τη δική μου...

Να 'σαι καλά, και ναι, τα ερωτηματικά μόρια (παλαιότερα ναι τουλάχιστον, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι), τονίζονται για να ξεχωρίζουν απ' τ' αναφορικά...

...λοιπόν πάρε και το κλείσιμο της τετραλογίας :P

arwash3.jpg

Δημοσ.

Για φαντασου να βλεπανε και τους διαδοχους τους στον στρατο ομως. ΟΥΣΤ χ 1

Η τους επαναστατες των μολοτωφ να καινε/προσβαλουν εθνικα συμβολα για τα οποια χυσαν το αιμα τους οι προγονοι μας. Ωστε να νομιζουν οι σημερινοι κοπριτες οτι ειναι επαναστατες και αναρχικοι. ΟΥΣΤ χ 10

Να βλέπανε και την σημερινή μορφή της €λευθερίας για την οποία θυσιάστηκαν.

ΟΥΣΤ χ 1.000.000²

Δημοσ.

Συμφωνοι. Αυτο που λες δεν νομιμοποιει/δικαιολογει τις 2 κατηγοριες που ανεφερα και ειδικα την 2η και γενικως οποιαδηποτε λανθανουσα/απαραδεκτη/παραλογα βιαιη μορφη αντιδρασης. Ισα ισα που η συγκεκριμενη κατηγορια και η δραση της, ευνοει τις συνθηκες για επιβολη επιπλεον αστυνομικων μετρων και παρακολουθησης.

Γιατι στο τελος θα βγαλουμε και παρεξηγημενους/αδικημενους αυτους που καινε εθνικα συμβολα και σπανε-κλεβουν μαγαζια με τη μπλουζα του Τσε Γκεβαρα.

Δημοσ.
Συμφωνοι. Αυτο που λες δεν νομιμοποιει/δικαιολογει τις 2 κατηγοριες που ανεφερα και ειδικα την 2η και γενικως οποιαδηποτε λανθανουσα/απαραδεκτη/ανουσια μορφη αντιδρασης.

Θα σε ρωτούσα ποια θεωρείς εσύ αποδεκτή και ουσιώδη μορφή αντίδρασης, αλλά πρέπει να πέσω επειγόντως για τον νυχτερινό μου ύπνο.

Δεν είχα σκοπό να δικαιολογήσω τίποτα, αλλά το να σε ενοχλεί περισσότερο η προσβολή του "εθνικού συμβόλου" από την προσβολή της προσωπικής σου αυτονόητης ελευθερίας που (δεν) έχεις και δεν μπήκες καν στον κόπο να θίξεις, είναι τουλάχιστον υποκριτικό.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:22 ----------

Γιατι στο τελος θα βγαλουμε και παρεξηγημενους/αδικημενους αυτους που καινε εθνικα συμβολα και σπανε-κλεβουν μαγαζια με τη μπλουζα του Τσε Γκεβαρα.

Σαν να βλέπω ειδήσεις του ΑΝΤ1 ένα πράμα.

Κι εις ανώτερα.

:-(

Δημοσ.

Μιας και βγαινουμε offtopic τελειως και γυρναμε επικινδυνα σε πολιτικη συζητηση, εγω το σταματω εδω.

ΥΓ. Δεν ξερω αν εχει αμεση σχεση, αλλα τωρα παρατηρησα τι εχεις βαλει ως location, οποτε χωρις offence (ο καθενας δικαιουται να εχει τη γνωμη του προφανως), απλα σταματω τη συζητηση γιατι εκτος οτι θα πεσει lock, θα ταλαιπωρησουμε και τους συμφορουμιτες :Χ

Δημοσ.
Παρεμπιπτόντως, ποιος είναι αυτός;

Πέρα από τον πρωταγωνιστή του βίδεο.

Ένας επαναστημένος με χιούμορ καλλιτέχνης του κώλου, φαντασίωσης της σύγχρονης αναρχοκουμούνας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...