slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ας πούμε ότι μπορείς να κάνεις fixed και άλλες λέξεις εκτός απ' το "cum".
washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Κάθε σου σχόλιο είναι απολαυστικό σε επίπεδα cum. αυτό το post σηκώνει τρελό fixed Iχ μöxτε έτβας φράγκεν. Και σόρρυ κιόλας για το άσχετο. Αλλά σημαίνει και κάτι άλλο εκτός από το προφανές που δεν σηκώνει φιξντ γιατί ας πούμε είναι προφανές? Μ? Προβληματίστηκα. Ας πούμε ότι μπορείς να κάνεις fixed και άλλες λέξεις εκτός απ' το "cum". Κάθε σου σχόλιο είναι απολαυστικό σαν cum Κάθε σου cum είναι απολαυστικό σε επίπεδα Κάθε σου cum είναι απλά απολαυστικό Κάθε σου cum ΔΕΝ είναι απλά απολαυστικό...είναι μαγεία! ...του νέημ μπατ ε φιου. Μοσκίτω άμα θες, το συνεχίζω ....ΝΟΤ
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Χουμ.Δεν χρειαζόταν τόση ανάλυση. Απλά μια επιβεβαίωση από κατερίνα ήθελα για το αν έκανε δευτερεύουσα χρήση της λέξης που δεν είχα υπόψιν.Προφανώς όχι. Ας συνεχιστεί η συζήτηση περί παρελάσεων κλπ =)
washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Όλ' αυτά τα χαριτωμένα, μου θύμισαν το Camay. Aπ' όπου φυσικά, μόλις ένα τσιγάρο δρόμο απέχει το παρακάτω >http://www.youtube.com/watch?v=SMJoZ9Cr41M έτσι για να συνεχίσει η παρέλαση των ποστ ή τα ποστ των παρελάσεων, αν θέλετε πιο εύθυμα
Lucifer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Όταν βλέπω την Κατερίνα να λέει τέτοια κάτι με πιάνει ε. Έχει και αυτό τον φονικό συνδυασμό των 2 καταστροφικών δυνάμεων γυναίκα+όπλο στο άβαταρ, πάω.
washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Τί να σου κάνω που δεν θυμάμαι πώς να κάνω edit την υπογραφή σου
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ας συνεχιστεί η συζήτηση περί παρελάσεων κλπ =) Η συζήτηση περί παρελάσεων νομίζω πως εστιάζεται στην συζήτηση περί πατριωτισμού. Αν δηλαδή πιστεύει κάποιος στην αξία αυτή τότε είναι λογικό να είναι υπέρ καθώς ο θεσμός προάγει το πατριωτικό συναίσθημα. Ειδάλλως δεν έχει λόγο να είναι υπερ καθώς μόνο αρνητικά μπορεί να βρει σε αυτές.
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Όταν βλέπω την Κατερίνα να λέει τέτοια κάτι με πιάνει ε. Έχει και αυτό τον φονικό συνδυασμό των 2 καταστροφικών δυνάμεων γυναίκα+όπλο στο άβαταρ, πάω. Ακόμα; Εγώ είμαι στην τρίτη τώρα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Το θρεντ εξελίσσεται και γαμώ. Σχεδόν δλδ..
washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Το θρεντ εξελίσσεται και γαμώ.Σχεδόν δλδ.. ...to fix or not to fix........
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 νομιζω τα ειπε ολα η διαμαντοπουλου. τι πλακωνεστε ? 2 λεπτο
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ...to fix or not to fix........ Χαχ.Πολύ Σαλώμη η φάση.
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Cumoνόμαστε πως πλακωνόμαστε βρε Far απαπαπαπαπα παραγινεσαι προστυχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.