Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε μου ειναι το πλεον ακαταλληλο μερος για να κανεις bump καθε 3 και λιγο σχετικα με αυτο το συγκεκριμενο bug που σε απασχολει...

οκ, δεν ξαναενοχλω.(απλά θεωρησα σχετικο το συγκεκρ.topic της νεας εκδοσης)

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
... αν ειχα μονο linux ομως στο PC μου... δεν θα ειχα δοκιμασει ΠΧ το prototype που περασα (και ακομη περνώ) ευχαριστα τις λιγες ελευθερες ωρες μου...

Ο καθενας εχει το ελευθερο να βρει τις ισορροποιες που θα τον βολεψουν... μην κρινετε τις επιλογες των αλλων σαν "αρχαριων ή ασχετων"... Αρκετοι εχουμε περισσοτερα χρονια στα PC απ'οτι η ηλικια σας... Λες να μην το εχουμε ψαξει...?

Sorry αλλά δεν άντεχα άλλο.... Θέλω να μου πεις γιατί φταίει το Ubuntu που δεν έχει βγει το συγκεκριμένο παιχνίδι για linux (όπως και πάρα πολλά!!) Γιατί να φταίει το linux που η κάθε εταιρία δεν βγάζει drivers για τις συσκεύες τις για να δουλέψουν σε περιβάλλον linux όπως στα windows...(Αν και πολλές φορές η απόδοσή τους είναι βέλτιστη σε linux)

Έλεος πιά!! Τι λες τώρα??

Και να μην σχολιάσω το υπεροπτικό ύφος σου για την ηλικία κάποιων εδώ μέσα μαζί καιτην δική σου... Αυτό δεν αποτελεί δείκτη γνώσης ή επαγγελματικής κατάρτησης... Αλλά αν συνεχίσεις έτσι τότε θα είμαι πεπισμένος ότι όντως δεν το έχεις ψάξει και ότι όντως δε ξέρεις τι έιναι ένα λειτουργικό!

Δημοσ.
Sorry αλλά δεν άντεχα άλλο.... Θέλω να μου πεις γιατί φταίει το Ubuntu που δεν έχει βγει το συγκεκριμένο παιχνίδι για linux (όπως και πάρα πολλά!!) Γιατί να φταίει το linux που η κάθε εταιρία δεν βγάζει drivers για τις συσκεύες τις για να δουλέψουν σε περιβάλλον linux όπως στα windows...(Αν και πολλές φορές η απόδοσή τους είναι βέλτιστη σε linux)

Και να μην σχολιάσω το υπεροπτικό ύφος σου για την ηλικία κάποιων εδώ μέσα μαζί καιτην δική σου... Αυτό δεν αποτελεί δείκτη γνώσης ή επαγγελματικής κατάρτησης... Αλλά αν συνεχίσεις έτσι τότε θα είμαι πεπισμένος ότι όντως δεν το έχεις ψάξει και ότι όντως δε ξέρεις τι έιναι ένα λειτουργικό!

+10000

Ασχολουμαι με υπολογιστες σχεδον μια 20ετια... Και οχι μονο με windows αλλα και οτι αλλο λειτουργικο υπαρχει (εκτος απο MacOS δεν εχω παιξει τοσο πολυ σε σχεση με τα αλλα κυριως γιατι δεν μου αρεσει τοσο σαν λειτουργικο οσο και σαν πολιτικη εταιριας) Το λινουξ το θεωρω μακραν το καλυτερο λειτουργικο που υπαρχει για αυτα που θελω να κανω και πιστευω οτι αν υπαρξει ακομα μεγαλυτερη υποστηριξη οχι τοσο σε συσκευες γιατι δεν ειναι εκει το μεγαλο προβλημα αλλα σε επαγγελματικες εφαρμογες και παιχνιδια, τοτε ανετα μπορει να χτυπησει τα windows.

Καποιοι εχουν μεινει στο Linux του 2000 που ειχε πολυ πιο σοβαρα θεματα απο οτι τωρα. Πλεον εχει γινει πολυ πιο ευκολο απο windows ή μονη δυσκολια ειναι στο μυαλο οσων νομιζουν οτι ειναι αντιγραφη των windows και πανε να το χρησιμοποιησουν σαν windows, ενω δεν εχει ουδεμια σχεση...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:13 ----------

Να και ενα screenshot απο suse 9 του 2002... πολυ πιο εξελιγμενο περιβαλλον εργασιας απο τα τοτε widnows ΧP...

http://www.kevinleake.com/linux/suse-02.jpg

Δημοσ.
+10000

ή μονη δυσκολια ειναι στο μυαλο οσων νομιζουν οτι ειναι αντιγραφη των windows και πανε να το χρησιμοποιησουν σαν windows, ενω δεν εχει ουδεμια σχεση...

Αυτή η μόνη δυσκολία που λες είναι η σημαντικότερη για μένα κ πολλούς άλλους που έχουν συνηθίσει ένα σύστημα.Η άλλη είναι η συμβατότητα με τους υπόλοιπους.Και όσο κ να χτυπιέστε η τελευταία είναι μόνο στα λόγια.Στη πράξη αν έχεις Linux και προσπαθείς να ανταλλάξεις αρχεία όπως εργασίες,projects κτλ με άτομα (καθηγητές,εργοδότες κτλ) που ξέρουν οτι λειτουργικό = windows παίρνεις το πουλί.Που δεν είναι πιγκουίνος.

Δημοσ.
Αυτή η μόνη δυσκολία που λες είναι η σημαντικότερη για μένα κ πολλούς άλλους που έχουν συνηθίσει ένα σύστημα.Η άλλη είναι η συμβατότητα με τους υπόλοιπους.Και όσο κ να χτυπιέστε η τελευταία είναι μόνο στα λόγια.Στη πράξη αν έχεις Linux και προσπαθείς να ανταλλάξεις αρχεία όπως εργασίες,projects κτλ με άτομα (καθηγητές,εργοδότες κτλ) που ξέρουν οτι λειτουργικό = windows παίρνεις το πουλί.Που δεν είναι πιγκουίνος.

Θα μας τρελλάνεις και εσύ τώρα?? Τι σχέση έχει το λειτουργικό με τα προγράμματα που χρησιμοποιείς??? Δλδ την ασυμβατότητα του OpenOffice με το MS Word για παράδειγμα θα την πληρώσει το λειτουργικό?? Όποιο και να είναι αυτό!

Νομίζω ότι μπλέκουμε τα αυγά με τα πασχάλια.... Το λειτουργικό είναι άλλο πράγμα από τα όποια αρχεία και βάσεις δεδομένων ή projects...

Δημοσ.

Που πλεον το openoffice με το MS office ανοιγουν μια χαρα τα ιδια αρχεια και παιζουν μια χαρα μεταξυ τους...

Το οτι το λινουξ ειναι διαφορετικο απο τα παραθυρια μια χαρα το βρισκω εγω. Δεν ψαχνουμε κατι σαν τα windows αλλα τσαμπα. Ψαχνουμε κατι καλυτερο με διαφορετικη φιλοσοφια. Που να μην χρειαζεται να παρεις ενα μηχανημα 1000 ευρω για παραδειγμα και να δωσεις αλλα 1000 για τα παραθυρια, το office, το antivirus, DVD player κτλ κτλ κτλ... Βασικα πραγματα που το λινουξ τα προσφερει δωρεαν και επισης ειναι πιο γρηγορο, πιο ασφαλες και πιο ελαφρυ. Αν ψαχνεις κατι σε windows αλλα δωρεαν τοτε το λινουξ δεν ειναι αυτο που ψαχνεις προφανως...

Δημοσ.
Που να μην χρειαζεται να παρεις ενα μηχανημα 1000 ευρω για παραδειγμα και να δωσεις αλλα 1000 για τα παραθυρια, το office, το antivirus, DVD player κτλ κτλ κτλ... Βασικα πραγματα που το λινουξ τα προσφερει δωρεαν και επισης ειναι πιο γρηγορο, πιο ασφαλες και πιο ελαφρυ. Αν ψαχνεις κατι σε windows αλλα δωρεαν τοτε το λινουξ δεν ειναι αυτο που ψαχνεις προφανως...

Συνήθως τα προπληρώνεις μαζί με το μηχάνημα(λάθος πολιτική),οι μόνοι κερδισμένοι είναι αυτοί που ζήτησαν refund(ελάχιστοι).

Λεφτά δεν σου χρειάζονται παραπάνω,αφού μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με το Open Office στο Linux θα μπορέσεις να την κάνεις και στα Windows πάλι με το Open Office,αν θες antivirus έχει καμια 300αρια freeware να διαλέξεις,αν θες να βλέπεις DVD ο ενσωματωμένος WMP τα παίζει.

Οτιδήποτε software χρησιμοποιείς στο Linux υπάρχει ίδιο ή παρόμοιο και στα Windows,τζάμπα και στις δυο πλατφόρμες.

Λεφτά για software δεν χρειάζονται για τον απλό χρήστη.

Τώρα για το πιο γρήγορο,ασφαλές και ελαφρύ δεν θα μπω σε κουβέντα,όπως νομίζεις.

Να λέμε όμως τα πραγματάκια όπως έχουν ε,το ανοιχτό λογισμικό είναι πλεονέκτημα του Linux-το τζάμπα όχι και τόσο

Δημοσ.
Συνήθως τα προπληρώνεις μαζί με το μηχάνημα(λάθος πολιτική),οι μόνοι κερδισμένοι είναι αυτοί που ζήτησαν refund(ελάχιστοι).

Λεφτά δεν σου χρειάζονται παραπάνω,αφού μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με το Open Office στο Linux θα μπορέσεις να την κάνεις και στα Windows πάλι με το Open Office,αν θες antivirus έχει καμια 300αρια freeware να διαλέξεις,αν θες να βλέπεις DVD ο ενσωματωμένος WMP τα παίζει.

Οτιδήποτε software χρησιμοποιείς στο Linux υπάρχει ίδιο ή παρόμοιο και στα Windows,τζάμπα και στις δυο πλατφόρμες.

Λεφτά για software δεν χρειάζονται για τον απλό χρήστη.

Τώρα για το πιο γρήγορο,ασφαλές και ελαφρύ δεν θα μπω σε κουβέντα,όπως νομίζεις.

Να λέμε όμως τα πραγματάκια όπως έχουν ε,το ανοιχτό λογισμικό είναι πλεονέκτημα του Linux-το τζάμπα όχι και τόσο

Ok βγαλε το office. DVD δεν παιζει ο WMP αν δεν εχει περασμενους codecs για DVD. Antivius δεν υπαρχει τιποτα αξιοπιστο και τσαμπα. Βγαλε 300 ευρω λοιπον απο το office. Τωρα αν πας με την λογικη το κατεβαζω και το βρισκω κρακ τοτε παω πασο. Αυτο ειναι αλλο θεμα. Δεν το κανει δωρεαν ομως...

Δημοσ.
Ok βγαλε το office. DVD δεν παιζει ο WMP αν δεν εχει περασμενους codecs για DVD. Antivius δεν υπαρχει τιποτα αξιοπιστο και τσαμπα. Βγαλε 300 ευρω λοιπον απο το office. Τωρα αν πας με την λογικη το κατεβαζω και το βρισκω κρακ τοτε παω πασο. Αυτο ειναι αλλο θεμα. Δεν το κανει δωρεαν ομως...

Ο WMP 12 νομίζω παίζει,αλλά και να μην παίζει βάλε το VLC ;)

Antivirus παίζουν πολλά αξιόπιστα και τζάμπα,μάλιστα καλύτερα και απο πολλά εμπορικά(Avira,AVG,Avast κτλ).

Δεν μίλησα για cracks,είπα ανα σε βολεύει το OO στο Linux θα σε βολεύει και στα Windows.

Τες πα,οφ τοπικ τέλος απο εμένα

Δημοσ.

Oτι να ναι...

Προσπάθησε να εισαι λιγο αντικειμενικός και μην λες οτι θες θα ξεράσουμε :eek:

Μολις γράφω απο την νεα έκδοση ubuntu και μου αρέσει πολυ πιο συμμαζεμένο απο το παλιό :-D:-D:-)

Edit το remix ξερουμε ποτε βγαίνει?

Δημοσ.

Τι λεω...? να σου πω τι λεω... το linux φυσικα δε φταιει... φταιει ομως ο χρηστης...? Φυσικα παλι οχι...

Αρα προς τα που θα κινηθει αν θελει να κανει κατι που το κανουν ή εχουν υποστηριξη μονο στα win... στο linux επειδη δε φταιει...?

ΟΧΙ! Θα παει στα win αρα θα μεινει με αυτα γιατι μετα απο λιγο θα βολευτει...

Οταν ξεκιναει η χρηση των pc συνηθως η ηλικια ειναι μικρη... αρα η διασκεδαση μαζι με την χρηση του pc ειναι λογικο επακολουθο... αρα και η επιλογη των win ειναι λογικοτερη για ενα πιτσιρικι 12-15 (λεω πχ)... ΟΤΑΝ σπασει αυτο το στρατοπεδο το linux (και το ευχομαι πραγματικα για να ξεκολλησουμε επιτελους και απο το directX) τοτε θα δουμε δραματικες αλλαγες υπερ του linux...

Οσο για την ηλικια, δεν το ειπα υπεροπτικα, με παρεξηγησες, το εννοουσα οτι χρονια και χρονια (λογω ηλικιας και οχι ξερολιας ή εμπειριας) ακουω το ιδιο που ισως εσυ δεν το εχεις ακουσει (ΙΣΩΣ)... και δεν πιστευω προσωπικα οτι θα αλλαξει αν δεν γινει το παραπανω... Να τραβηξουν τα πιτσιρικια ωστε να δημιουργηθει μαγια και να ασχοληθουν τα software houses με το linux... Ναι, εμπορικα... δεν ειναι απαραιτητως κακο αυτο!

Δημοσ.

Εγώ το έχω βάλει απ'την RC έκδοση (kubuntu) και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα! (όχι ότι είχα και με τις προηγούμενες εκδόσεις)

Τίποτα δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να έχουν τα windows dvd player, office, antivirus. Στο linux πληρώνεις για αυτά; Στα windows γιατί να πληρώσεις τότε; :rolleyes:

Δημοσ.

ελα τωρα, αυτα πολυ λες ουτε καν πλησιαζουν την εννοια του επιχειρηματος.

Δημοσ.

[..]

Το οτι το λινουξ ειναι διαφορετικο απο τα παραθυρια μια χαρα το βρισκω εγω. Δεν ψαχνουμε κατι σαν τα windows αλλα τσαμπα. Ψαχνουμε κατι καλυτερο με διαφορετικη φιλοσοφια. Που να μην χρειαζεται να παρεις ενα μηχανημα 1000 ευρω για παραδειγμα και να δωσεις αλλα 1000 για τα παραθυρια, το office, το antivirus, DVD player κτλ κτλ [..]

Το post σου με το σύστημα της υπογραφής σου είναι κάπως αστείο.

Τζάμπα antivirus και αξιόπιστα μια χαρά υπάρχουν.Πρέπει να τους αγοράσεις τους codecs; :rolleyes: αν και υπάρχουν αρκετοί άλλοι players (π.χ kmplayer)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...