elven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Aπο την beta και τα εχω αυθεντικα απο τοτε που βγηκαν στο MSDNAA. Εσυ ποσο τα εχεις χρησιμοποιησεις; Α επισης η trust Spacecam 150 και η Bughet III που εχω δεν παιζουν σε 7αρια. Guess what παιζουν σε λινουξ looool. Βαλαν στα 7αρια να περναει αυτοματα drivers και νομιζουν καποιοι οτι ειναι τρελη καινοτομια. Το οτι στο λινουξ το βαζεις και παιζει αμεσως προσωπικα το θεωρω καλυτερο Έλα δεν θέλω να το πάω σε vs,ειλικρινά.Μια πλάκα έκανα για το bug και αρπάχτηκαν όλοι,εγώ φταίω που το ubuntu έχει αποκτήσει αυτή τη φήμη; Μη προσπαθείς να συγκρίνεις linux-windows στην υποστήριξη hardware γιατί μου πονάνε τα πλευρά μόνο στη σκέψη. Γίνονται εγκατάσταση τα πάντα στο setup των 7 ωρέ(τουλάχιστον σε εμένα μετά το install δουλέυαν τα πάντα)
euklidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Για του λογού το αληθές. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:52 ---------- Είσαι προδότης Τι βάζεις και παίζει αμέσως? Πλάκα κάνεις τωρα φυσικά. Μπα δεν εχουμε τετοια θεματα με τα windows τα βαζουμε για να παιζουμε κανενα game μια στο τοσο. Αφου το εχουμε το μηχανημα γιατι να τρεχουμε να παρουμε κονσολες; Tι εχεις βαλει και δεν σου παιζει; Μεχρι και καραlegacy εχω περασει (banshee καρτα γραφικων) και οχι μονο επαιξε αλλα σηκωσε και compiz και ειχα ολα τα εφε που στα windows με αυτη την καρτα δεν τα εχεις για κανενα λογο (οχι πως τα εχεις με αλλη καρτα αλλα τες πα)
Street-Fighter Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μπα δεν εχουμε τετοια θεματα με τα windows τα βαζουμε για να παιζουμε κανενα game μια στο τοσο. Αφου το εχουμε το μηχανημα γιατι να τρεχουμε να παρουμε κονσολες; Tι εχεις βαλει και δεν σου παιζει; Μεχρι και καραlegacy εχω περασει (banshee καρτα γραφικων) και οχι μονο επαιξε αλλα σηκωσε και compiz και ειχα ολα τα εφε που στα windows με αυτη την καρτα δεν τα εχεις για κανενα λογο (οχι πως τα εχεις με αλλη καρτα αλλα τες πα) Kανε μου να δουλέψει λοιπον η quick cam τις logitech και στο mouse μου ολα τα κουμπιά και εγω θα σου κανω παπάδες αν αυτα τα εχεις έτοιμα σε καθε ubuntu και xubuntu.. Ο κοσμάκης δεν ειναι μ@Α2ς τα δοκιμάζει και καταλαβαίνει αμέσως το ποσο ειναι σε παρα πολλα αλλα και ποσο μπροστά ειναι σε αλλα πράγματα. Μην παραπληροφορούμε όμως δεν λεει.
Atlantios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Θεωρείς ότι είσαι πιο ψαγμένος απο .../QUOTE] Ασφαλώς και δεν είμαι ψαγμένος, προς Θεού δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Αν δεις παλαιότερα μνμτα μου θα το διαπιστώσεις, μιλάω ξεκάθαρα ότι είμαι αρχάριος στο linux. Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι ότι πολλοί χρήστες του linux ξέρουν περισσότερα πράγματα απ' ότι ο μέσος χρήστης. Νομίζω ότι είναι σε συμφέρων όλων να ανήκουν σε μια ομάδα που είναι γνώστες του αντικειμένου, τα οφέλη από αυτό θα είναι πολλά. Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία των χρηστών λειτουργικών windows είναι απλοί χρήστες που έχουν συνηθίσει να δουλεύουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο και δεν τολμούν να μεταπηδήσουν σε κάτι άλλο. Θεωρώ ότι αν κανείς κάνει τον κόπο και βάλει το unbuntu έστω και για δοκιμή σε pc του σπιτιού θα καταλάβει ότι με εύκολο τρόπο μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές που έκανε και με τα windows δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Μιλάω από προσωπική πείρα βέβαια. Εξάλλου την άποψή μου εκφράζω. Σχετικά με το link που έβαλες στο μνμ σου, τι αποδεικνύει; Ότι επειδή δηλ ο τύπος ξέρει πολλά πράγματα πάνω στο συγκεκριμένο λειτουργικό θα πρέπει να σιωπώ και δεν πρέπει να εκφράζω την άποψή μου. Το παράδειγμά σου είναι αν μη τι άλλο άστοχο και δεν αποδεικνύει τίποτα αν το καλοσκεφτείς. Ξέρεις υπάρχει και η σκοπιά του απλού χρήστη. Επίσης είναι δημοκρατικό και χρήσιμο να λέει κανείς την άποψή του.
masteripper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Το ξέρω οτι ακούστηκε κάπως απλώς οταν δεν μπορείς να βρεις να λύση απλή και σωστή κάπου τα παίρνεις.
euklidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Kανε μου να δουλέψει λοιπον η quick cam τις logitech και στο mouse μου ολα τα κουμπιά και εγω θα σου κανω παπάδες αν αυτα τα εχεις έτοιμα σε καθε ubuntu και xubuntu..Ο κοσμάκης δεν ειναι μ@Α2ς τα δοκιμάζει και καταλαβαίνει αμέσως το ποσο ειναι σε παρα πολλα αλλα και ποσο μπροστά ειναι σε αλλα πράγματα. Μην παραπληροφορούμε όμως δεν λεει. Κανε μου να δουλεψει η spacecam 150 και η crypto budget III οπως επισης και τα κουμπια του Logitech MX5000 στα windows... Γιατι τιποτα απο αυτα δεν παιζουν σε αυθεντικα windows 7 (αυτο το λεω για να μην αρχισουμε οτι ειναι σπασμενα και δεν κανουν update).
Street-Fighter Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Κανε μου να δουλεψει η spacecam 150 και η crypto budget III οπως επισης και τα κουμπια του Logitech MX5000 στα windows... Γιατι τιποτα απο αυτα δεν παιζουν σε αυθεντικα windows 7 (αυτο το λεω για να μην αρχισουμε οτι ειναι σπασμενα και δεν κανουν update). αμα πας και αγοράζεις υλικο που δεν ειναι συμβατό ουτε με τον εαυτό του οχι σε windows δεν θα δουλέψουν αλλα ούτε σε linux. http://www.trust.com/products/productdrivers.aspx?artnr=13405 http://www.logitech.com/index.cfm/433/162&hub=1&cl=us,en Windows 7 - ubuntu 1-0
euklidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 αμα πας και αγοράζεις υλικο που δεν ειναι συμβατό ουτε με τον εαυτό του οχι σε windows δεν θα δουλέψουν αλλα ούτε σε linux. http://www.trust.com/products/productdrivers.aspx?artnr=13405 http://www.logitech.com/index.cfm/433/162&hub=1&cl=us,en Windows 7 - ubuntu 1-0 Θα σε στενοχωρησω. Η spacecam ειναι δεν παιζει σε 7 γιατι ειναι η 14382-01 αρα δεν παιζει και το πληκτρολογιο επισης. Αν καθε φορα που αλλαζουν τα παραθυρια εκδοση πρεπει να αλλαζουμε πληκτρολογια, καμερες, εκτυπωτες τοτε αστα να πανε... Στο λινουξ ακομα δουλευουν μια χαρα Windows 7 - ubuntu 0-1 καλυτερα
gf030 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Καλα, ας κανουν πως βγαζουν τελειως την κονσολα, να μπορει κανεις να κετεβαζει και να εγκαθιστα "ορθοδοξα" εναν driver, ενα προγραμμα, και θα δουμε που θα πανε τα εφτα και τα εφταμιση και τα οχτω..... Υπαρχουν πολλες διανομες για σκληροπυρηνικους που γουσταρουν να λιωνουν πληκτρολογια, θα επρεπε το ubuntu να γινει περισσοτερο ανθρωπινο, γνωμη μου. Κατα τα αλλα εκανα καθαρη εγκατασταση το χ64, σαν πρωτη εντυπωση μου φανηκε γρηγοροτερο απο το 9.4. Η 32αμπιτη εκδοση εγινε bootable σε στικακι για ωρα αναγκης.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Street fighter, ξεκόλλα!!! Κολλησες εκει, οτι δεν υπαρχει υποστηριξη hardware και οτι δεν μπορεις να κανεις videoκληση. Εμ, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ video κληση! Και απο hardware, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. Μου ειδε Σκανερ του 2002, bluetooth του 2005 και την ενσωματωμενη στη μητρικη webcam, καθως και ενα no-name USB gamepad 4 ετιας.
Street-Fighter Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Street fighter, ξεκόλλα!!! Κολλησες εκει, οτι δεν υπαρχει υποστηριξη hardware και οτι δεν μπορεις να κανεις videoκληση. Εμ, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ video κληση! Και απο hardware, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. Μου ειδε Σκανερ του 2002, bluetooth του 2005 και την ενσωματωμενη στη μητρικη webcam, καθως και ενα no-name USB gamepad 4 ετιας. οχι τίποτα αλλο αλλα μαθαίνουμε οτι εχει μεγαλύτερη υποστήριξη και σε hardware το linux μάλιστα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ποιος μιλησε για "μεγαλυτερη απο"? Απλα δεν ειναι εκει που ηταν πριν 2-3-5 χρονια. (Για τη video κληση δεν εκανες κανενα σχολιο, χεχε)
Street-Fighter Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ποιος μιλησε για "μεγαλυτερη απο"? Απλα δεν ειναι εκει που ηταν πριν 2-3-5 χρονια. (Για τη video κληση δεν εκανες κανενα σχολιο, χεχε) Δεν θέλω να φάω κανα ban Με εχουν τρομοκρατήσει εδω μέσα
gtroza Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Street fighter, ξεκόλλα!!! http://ekiga.org/ http://maketecheasier.com/videoconference-linux-and-windows-with-ekiga/2009/08/05 http://www.comptechdoc.org/os/linux/manual3/conferencing.html http://myhome.hanafos.com/~soonjp/vclinux.html συμβολική συνεισφορά στον φίλο Street fighter ! .
disqualified Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 gtroza, ποιος messenger client ειναι αυτος στην επισυναψη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα