elven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Υπάρχει το δίλημμα αν κανείς θέλει να ανήκει στην άπειρη μάζα ή στον ψαγμένο χρήστη που δεν του αρέσει η μασημένη τροφή. Δλδ εσύ θεωρείς τον εαυτό σου ψαγμένο χρήστη και όλους τουςε χρήστες Windows άπειρη μάζα που τρώνε μασημένη τροφή; Θεωρείς ότι είσαι πιο ψαγμένος απο αυτόν τον τύπο ας πούμε; Ψάξε λίγο και τα άλλα posts του και πες μου αν ξέρεις έστω τα μισά Αυτά να μην λέγατε Υπάρχει bug με το συγκεκριμένο θέμα...https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/ubiquity/+bug/459054 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2009 από dimitris2006
grnrg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 έστησα πριν κανένα 5-6μηνο σε ενα παλιό μηχανάκι που είχα...ubuntu 8.04 για τη - φουκαριάρα - τη μάνα μου.... ...νομίζω για να μη μπορείς ούτε στο desktop να δημιουργήσεις σαν απλός χρήστης δικαιώματα θα πρέπει το root-point να μην έχεις ορίσει σωστά (την είχα πατήσει έτσι πριν 3 χρόνια και είχα κάτι παρόμοια προβλήματα με δικαιώματα) και να φαίνεται - ίσως - οτι ο κατάλογος του desktop βρίσκεται σε κάποιον άλλο χρήστη ή ανήκει στον root και όχι σε εσένα που συνδέεσαι σαν απλός χρήστης. Η αλλη οψη ειναι... πιστευεις τη λυση στο παραπανω προβλημα δηλαδη θα την εβρισκε και η φουκαριαρα η μανα σου...? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:23 ---------- δεν μπορεί όμως ο καθένας να λέει ότι του κατέβει για να υπερασπιστεί τα windows. Ασφαλώς συμφωνώ μαζί σου ότι είναι και θέμα γούστου. Αλλά το ότι δεν είμαστε εξοικειωμένοι με το linux δεν σημαίνει ότι δεν είναι και καλό λειτουργικό. Αναρωτιέμαι τι θα λεγε κανείς για τα windows αν θα έπρεπε να τα δοκιμάσει πρώτη φορά δίχως να έχει την προηγούμενη εμπειρία. Το unbuntu είναι ένα πολύ καλό λειτουργικό, μπορεί πλέον κανείς να κάνει εύκολα και σωστά την δουλειά του. Διαθέτει άπειρες εφαρμογές κατά πολύ πιο δημιουργικές, πρωτότυπες και με μεράκι φτιαγμένες απ' ότι διαθέτουν τα windows. Χρησιμοποιώντας linux ταυτόχρονα κανείς αλλάζει φιλοσοφία και στάση για το πως πρέπει να είναι και να διατίθεται το λογισμικό. Πρέπει να φύγουμε απ' την μονοκρατορία των windows. Το linux είναι το λειτουργικό του μέλλοντος, η παγκόσμια τάση στρέφεται προς αυτήν την κατεύθυνση. Κυρίως χρησιμοποιούν linux άνθρωποι με γνώσεις πάνω στους υπολογιστές. Υπάρχει το δίλημμα αν κανείς θέλει να ανήκει στην άπειρη μάζα ή στον ψαγμένο χρήστη που δεν του αρέσει η μασημένη τροφή. Συμφωνω μαζι σου για τα παραπανω, απλα το linux προσπαθει να γινει και ακουγετε απο πολλους οτι ειναι το λειτουργικο του μελλοντος για πανω απο μια 10ετια (με πολλα και καλα releases) και με τοσα τραγικα λαθη απο το αλλο στρατοπεδο (win98, millenium, vista) αλλα ακομη και με τις χιλιαδες πωλησεις των πρωτων netbook με linux μολις που ανεβηκε στο 1%... Εχω υπολογιστη απο το '85... παντα ακουγα οτι το linux (open) θα σκισει το στρατοπεδο της MS... και ακομη το ακουω... Η φαντασια μου μονο μπορει να βαλει ισως την google με καποια πλατφορμα net-PC στο μελλον (5-10 χρονια) καταφερει να την ριξει... Οχι το ubuntu παντως... ακομη και αν φτασει στην εκδοση 33! http://marketshare.hitslink.com/report.aspx?qprid=9&qpcustom=Linux
lef50 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Η αλλη οψη ειναι... πιστευεις τη λυση στο παραπανω προβλημα δηλαδη θα την εβρισκε και η φουκαριαρα η μανα σου...? Με την βοηθεια που παρεχεται απο τα διαφορα fora διανομων τεχνολογικα κτλ οπου υπαρχουν χρηστες linux δεν μενει κανενας αρχαριος αβοηθητος οπως πχ εγω η η μητερα του συγκεκριμενου μελους αμφιβαλεις για αυτο?
grnrg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Εγω και εσυ, φυσικα θα το βρισκαμε... Και πιο ευκολα και πιο γρηγορα απο οποιοδηποτε win προβλημα... Η μανουλα του χρηστη και οποιουδηποτε χρηστη, θα ηθελε απλα να εβρισκε το desktop ξεκλειδωτο χωρις πολλα πολλα (οπως κανει η δικια μου μανουλα στο laptop της που γεμιζει το desktop λες και ειναι unlimited αποθηκευτικος χωρος)...
euklidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Η αλλη οψη ειναι... πιστευεις τη λυση στο παραπανω προβλημα δηλαδη θα την εβρισκε και η φουκαριαρα η μανα σου...? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:23 ---------- Συμφωνω μαζι σου για τα παραπανω, απλα το linux προσπαθει να γινει και ακουγετε απο πολλους οτι ειναι το λειτουργικο του μελλοντος για πανω απο μια 10ετια (με πολλα και καλα releases) και με τοσα τραγικα λαθη απο το αλλο στρατοπεδο (win98, millenium, vista) αλλα ακομη και με τις χιλιαδες πωλησεις των πρωτων netbook με linux μολις που ανεβηκε στο 1%... Εχω υπολογιστη απο το '85... παντα ακουγα οτι το linux (open) θα σκισει το στρατοπεδο της MS... και ακομη το ακουω... Η φαντασια μου μονο μπορει να βαλει ισως την google με καποια πλατφορμα net-PC στο μελλον (5-10 χρονια) καταφερει να την ριξει... Οχι το ubuntu παντως... ακομη και αν φτασει στην εκδοση 33! http://marketshare.hitslink.com/report.aspx?qprid=9&qpcustom=Linux Το 1% που αναφερεις ξερεις οτι ειναι μονο οσα εχουν αγοραστει απο καταστηματα και web; Οσοι δηλαδη εχουν αγορασει υποστηριξη. Τι ωραια και βολικα στατιστικα ε; Δυστυχως τα κατεβασμενα δεν ειναι στην λιστα... γιατι απλα δεν μπορουν να μετρηθουν και στις περισσοτερες φορες απο ενα κατεβασμα βγαινουν και καμποσα CD αφου δεν εχεις περιορισμους... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:15 ---------- Δλδ εσύ θεωρείς τον εαυτό σου ψαγμένο χρήστη και όλους τουςε χρήστες Windows άπειρη μάζα που τρώνε μασημένη τροφή; Θεωρείς ότι είσαι πιο ψαγμένος απο αυτόν τον τύπο ας πούμε; Ψάξε λίγο και τα άλλα posts του και πες μου αν ξέρεις έστω τα μισά Αυτά να μην λέγατε Bug;Πως κι έτσι; χο χο χο sorry πλάκα Το οτι τα παραθυρια δεν ανακοινωνουν τα bug τους δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν... 12 μεγαλα bugs κλεισαν πριν 20 μερες με updates. Δεν υπαρχει bugless λειτουργικο. Οταν ξεκινησεις να ασχολεισαι με PC λιγο πιο σοβαρα θα το καταλαβεις...
masteripper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά είναι ανούσιο να υποστηρίζουμε με σφοδρότητα ενα συγκεκριμένο λειτουργικό ή να κατηγορούμε απο την άλλη σφόδρα ενα άλλο.Ο καθένας όπως βολεύεται....αλλά και λίγη κριτική που και που δεν κάνει κακό.Και επειδή κάποιοι θα πουν για το επίπεδο μου,τους ενημερώνω ότι είναι αρκετά καλό και καλώς ή κακώς η εμπειρία μου με Linux δεν είναι η καλύτερη οπότε εξάγω και εγώ κάποια συμπεράσματα αλλά και απόψεις. Και προσωπικά ...εντελώς προσωπικά.....εαν θέλει να πάει μπροστά αυτό το Λειτουργικό θα πρέπει να αντιγράψει τα Windows όπως αυτά με την σειρά τους αντιγράψαν την Apple (και ακόμα αντιγράφουν). .....και το κερασάκι στην τούρτα....κατα εμέ......όλα αυτά τα forum,Wiki και mailing Lists και τα συναφή να καθαρίσουν...για να μην πω να διαγραφούν........ γιατι δεν μπορεί να ψαχνεις για κάτι και να βρίσκεις 100 χιλιάδες "λύσεις " για 1 πρόβλημα όπου ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του και όλοι το παίζουν ειδήμονες και τελικά μόνο λύση δεν είναι.
parsifal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Και προσωπικά ...εντελώς προσωπικά.....εαν θέλει να πάει μπροστά αυτό το Λειτουργικό θα πρέπει να αντιγράψει τα Windows όπως αυτά με την σειρά τους αντιγράψαν την Apple (και ακόμα αντιγράφουν). .....και το κερασάκι στην τούρτα....κατα εμέ......όλα αυτά τα forum,Wiki και mailing Lists και τα συναφή να καθαρίσουν...για να μην πω να διαγραφούν........ γιατι δεν μπορεί να ψαχνεις για κάτι και να βρίσκεις 100 χιλιάδες "λύσεις " για 1 πρόβλημα όπου ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του και όλοι το παίζουν ειδήμονες και τελικά μόνο λύση δεν είναι. Σηκώνει πολλή κουβέντα αυτό το θέμα που θέτεις. Για πες όμως, πώς φαντάζεσαι τον ιδανικό για σένα τρόπο να λύσεις ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, αντί των forum, Wiki και mailing lists; Στα Windows ή σε κάποιο άλλο λειτουργικό π.χ. τί κάνεις για να το λύσεις;
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Στα Windows ή σε κάποιο άλλο λειτουργικό π.χ. τί κάνεις για να το λύσεις; παιρνεις τηλεφωνο στη microsoft hellas
Street-Fighter Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Σηκώνει πολλή κουβέντα αυτό το θέμα που θέτεις. Για πες όμως, πώς φαντάζεσαι τον ιδανικό για σένα τρόπο να λύσεις ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, αντί των forum, Wiki και mailing lists; Στα Windows ή σε κάποιο άλλο λειτουργικό π.χ. τί κάνεις για να το λύσεις; Στα windows 7 πάντως κάνεις ενα κλικ και τζιτζι
euklidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Στα windows 7 πάντως κάνεις ενα κλικ και τζιτζι Ναι αμε πολλες φορες. Το ενα κλικ ειναι το Install οταν κανεις φορματ; λολ
elven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Τα χεις χρησιμοποιηηηηηηηηηηησεεεεεεεεεεεεειιιι τα εφταααααααααααααα
Street-Fighter Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ναι αμε πολλες φορες. Το ενα κλικ ειναι το Install οταν κανεις φορματ; λολ Μπα δεν τους εχω κάνει φορματ ακόμα ουτε μπαίνω σε φορουμ για να δω πως θα παίξει το windows media player για την κάρτα ηχου μου. Εχω και video κληση
euklidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Τα χεις χρησιμοποιηηηηηηηηηηησεεεεεεεεεεεεειιιι τα εφταααααααααααααα Aπο την beta και τα εχω αυθεντικα απο τοτε που βγηκαν στο MSDNAA. Εσυ ποσο τα εχεις χρησιμοποιησεις; Α επισης η trust Spacecam 150 και η Bughet III που εχω δεν παιζουν σε 7αρια. Guess what παιζουν σε λινουξ looool. Βαλαν στα 7αρια να περναει αυτοματα drivers και νομιζουν καποιοι οτι ειναι τρελη καινοτομια. Το οτι στο λινουξ το βαζεις και παιζει αμεσως προσωπικα το θεωρω καλυτερο
Street-Fighter Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Στα windows 7 πάντως κάνεις ενα κλικ και τζιτζι Για του λογού το αληθές. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:52 ---------- Aπο την beta και τα εχω αυθεντικα απο τοτε που βγηκαν στο MSDNAA. Εσυ ποσο τα εχεις χρησιμοποιησεις; Α επισης η trust Spacecam 150 και η Bughet III που εχω δεν παιζουν σε 7αρια. Guess what παιζουν σε λινουξ looool. Βαλαν στα 7αρια να περναει αυτοματα drivers και νομιζουν καποιοι οτι ειναι τρελη καινοτομια. Το οτι στο λινουξ το βαζεις και παιζει αμεσως προσωπικα το θεωρω καλυτερο Είσαι προδότης Τι βάζεις και παίζει αμέσως? Πλάκα κάνεις τωρα φυσικά.
euklidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μπα δεν τους εχω κάνει φορματ ακόμα ουτε μπαίνω σε φορουμ για να δω πως θα παίξει το windows media player για την κάρτα ηχου μου. Εχω και video κληση Περιεργο, πως οι υπολοιποι δεν εχουν τετοια θεματα δεν ξερω, και εγω που εχω περασει λινουξ σε παρα πολλα Pc αυτο δεν το εχω δει ποτε... Αντιθετως με την onboard καρτα ηχου εχω καλυτερο πολυκαναλο απο τα παραθυρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα