gtroza Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Video κλήση κάνουν ή @@? νομίζω @@ ! εκτός απο π@π@ρες κάνουν και π@π@δες .
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 αμα δε κιτρινισεις και λιγο δε γινεται γεια σου gtroza Ubuntu is still rubbish http://www.tgdaily.com/content/view/44443/140/ Ubuntu bug subjects TG Daily hack to wrath of fanbois http://www.tgdaily.com/content/view/44453/140/
masteripper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά με συγχωρείται που θα κάνω τον κακό............... αλλά ας πουμε οτι μετά την εγκατάσταση την οποία έχεις κάνει εσύ ο ίδιος με τα χεράκια σου,με το CD που το κατάβασες εσύ ο ίδιος και το έκαψες στο μηχανηματάκι σου αν λοιπόν σε αφήνει να φτιάξεις φάκελο πάνω στην επιφάνεια εργασία χωρίς να χρειάζεται να καταφύγεις σε κονσόλα εντολών και δικαιώματα τότε ναι αυτή η έκδοση έχει ελπίδες. Ειδάλλως όχι 20 αλλά ουτε 100 χρόνια δεν θα τους φτάσουν για να φτιάξουν κάτι ανάλογο όχι των 7 αλλά ακόμα και των ταπεινών 98. Είμαι περίεργος να δώ ποτε το χοντροκέφαλο τους θα πάρει στροφες και θα αποφασίσουν να κάνουν ένα πραγματικά ανταγωνιστικό λειτουργικό και όχι μια ενασχόληση για ατελείωτα βράδια.
Atlantios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 αυτό το έκανε και η έκδοση 9.04 με ένα απλό δεξί κλικ του ποντικιού. Αν κρίνεις ένα λειτουργικό από το αν φτιάχνει φάκελο πάνω στην επειφάνεια εργασίας τότε μάλλον δεν είσαι για linux μείνε σταθερά στα windows.
euklidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Video κλήση κάνουν ή @@?Πραγματικά είμαι ηπερ των linux αλλα σαν λογισμικό είναι οτι να ναι σε πολλά πράγματα και οχι δεν το λεω για να τσαντίσω κάποιους αλλα επειτα απο απέραντες προσπάθειες κατάλαβα οτι το linux χρειάζεται ακομα αλλη μια 20ετια για να φτασει τα windows 7 τουλάχιστον.. Αρα λογισμικό για facebook και crackακιές καλό είναι και σίγουρα συμβάλει στον ανταγωνισμό που αυτο μόνο καλό μας κάνει... Θα τα κατεβάσω για δοκιμή να δω της αλλαγές τους.. Kανει με το skype εκτος και αν το θες στο msn για να κανεις chat με τα γκομενακια απο το fb που εκει κανει παλι αλλα θελει λιγο σεταρισμα πρωτα...
grnrg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ωχου ρε παιδια... παλι win7 vs (u,ku,xu,myth)buntu10... Δεν υπαρχει καλυτερο... διαφορετικα ειναι... ο καθενας διαλεγει αυτο που τον βολεβει... Αν δεν γνωριζει το ενα ή το αλλο, δοκιμαζει (ΑΝ ΘΕΛΕΙ) μερικους μηνες το διαφορετικο και αλλαζει ή παραμενει... Εξυπνακιδες δεν υπαρχουν για τη δουλεια ή το χομπυ των αλλων... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!
Atlantios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Εξυπνακιδες δεν υπαρχουν για τη δουλεια ή το χομπυ των αλλων... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! δεν μπορεί όμως ο καθένας να λέει ότι του κατέβει για να υπερασπιστεί τα windows. Ασφαλώς συμφωνώ μαζί σου ότι είναι και θέμα γούστου. Αλλά το ότι δεν είμαστε εξοικειωμένοι με το linux δεν σημαίνει ότι δεν είναι και καλό λειτουργικό. Αναρωτιέμαι τι θα λεγε κανείς για τα windows αν θα έπρεπε να τα δοκιμάσει πρώτη φορά δίχως να έχει την προηγούμενη εμπειρία. Το unbuntu είναι ένα πολύ καλό λειτουργικό, μπορεί πλέον κανείς να κάνει εύκολα και σωστά την δουλειά του. Διαθέτει άπειρες εφαρμογές κατά πολύ πιο δημιουργικές, πρωτότυπες και με μεράκι φτιαγμένες απ' ότι διαθέτουν τα windows. Χρησιμοποιώντας linux ταυτόχρονα κανείς αλλάζει φιλοσοφία και στάση για το πως πρέπει να είναι και να διατίθεται το λογισμικό. Πρέπει να φύγουμε απ' την μονοκρατορία των windows. Το linux είναι το λειτουργικό του μέλλοντος, η παγκόσμια τάση στρέφεται προς αυτήν την κατεύθυνση. Κυρίως χρησιμοποιούν linux άνθρωποι με γνώσεις πάνω στους υπολογιστές. Υπάρχει το δίλημμα αν κανείς θέλει να ανήκει στην άπειρη μάζα ή στον ψαγμένο χρήστη που δεν του αρέσει η μασημένη τροφή.
masteripper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Και εγώ στο 9.04 το δοκίμασα αλλά δεν έπαιξε.για να μην πούμε οτι για να κάνω συντόμευση τον σκληρό έπρεπε να κάνω ενα κάρο αλχημείες. Και δεν θέλω να το παίξω έξυπνος απλώς απλώς μου την σπάει που υπάρχει ένα τόσο καλό λειτουργικό αλλά λόγω νοοτροπίας απλώς δεν τσουλάει. Κατα εμε τα πράγματα είναι απλά.Εφόσον κάνω εγώ την εγκατάσταση είμαι Su και κάνω 'οτι γουστάρω .ΑΝ τωρα αυτό είναι κενό ασφαλείας ενημέρωσε με αλλά μην με βάλεις να ψάχνω σε ατελείωτα Wiki,Forums και πάει λέγοντας. Δεν είμαι κόντρα στο Ubuntu Και ευελπιστώ οτι κάποια μέρα θα δω μια έκδοση που θα κάνει αυτά που θέλω για να έχω μια εναλακτική για Windows
Locke_John Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 παιδια δοκιμασα λιγο πιο πριν να εγκαταστησω τα ubuntu 9.10.εκανα boot απο cd, σχετικα γρηγορα τα 3 πρωτα βηματα (ωρα, keyboard, γλωσσα) αλλά στο επόμενο βημα που λεει starting up partitioner, έκανε πανω απο 20 λεπτα χωρις να εχει προχωρησει.Το διεκοψα, ξαναδοκιμασα, κ παλι εκανε πανω απο 10λεπτο εως οτου το διεκοψα κ παλι. Θα δοκιμασω παλι το βραδυ. Έτσι συμβαινει γενικά? Θυμαμαι κ από παλαιοτερες διανομες, αργουσε σε αυτο το βημα η εγκατασταση, αλλά οχι τόσο πολύ..
parsifal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Προς το παρόν, το έχω εγκαταστήσει με καθαρή εγκατάσταση εντός εικονικής μηχανής (VirtualBox) αλλά ακόμη κι έτσι παρατήρησα πιο πιο σβέλτη και αποκρίσιμη συμπεριφορά της VM σε σχέση με την 9.04. Να είναι το ext4 άραγε (έστω και virtualized); Νεράκι πάει πάντως, ωραία πράματα!
Lomar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά με συγχωρείται που θα κάνω τον κακό............... αλλά ας πουμε οτι μετά την εγκατάσταση την οποία έχεις κάνει εσύ ο ίδιος με τα χεράκια σου,με το CD που το κατάβασες εσύ ο ίδιος και το έκαψες στο μηχανηματάκι σου αν λοιπόν σε αφήνει να φτιάξεις φάκελο πάνω στην επιφάνεια εργασία χωρίς να χρειάζεται να καταφύγεις σε κονσόλα εντολών και δικαιώματα τότε ναι αυτή η έκδοση έχει ελπίδες.Ειδάλλως όχι 20 αλλά ουτε 100 χρόνια δεν θα τους φτάσουν για να φτιάξουν κάτι ανάλογο όχι των 7 αλλά ακόμα και των ταπεινών 98. Είμαι περίεργος να δώ ποτε το χοντροκέφαλο τους θα πάρει στροφες και θα αποφασίσουν να κάνουν ένα πραγματικά ανταγωνιστικό λειτουργικό και όχι μια ενασχόληση για ατελείωτα βράδια. να ναι όμως ότι; (ερώτηση ρητορικιάς τεχνοτροπίας) έστησα πριν κανένα 5-6μηνο σε ενα παλιό μηχανάκι που είχα (athlon xp+ 1800 @ 1533, 1gb ram ddr1 @ 400mhz, ati 7ετίας) ubuntu 8.04 για τη - φουκαριάρα - τη μάνα μου, δωρεάν, σταθερό, ελαφρύ, με πανεύκολο και εύχρηστο interface. Η γυναίκα καλα καλα όταν πήγα να της πρωτοδείξω 5-6 βασικά δυσκολευόταν με το ποντίκι (!) και σήμερα μιλάμε μέσω skype (με videoκλήση, απίστευτό ε; ), googlάρει κανονικότατα για ότι χρειάζεται, torrent, ταινείες, μουσική, youtube κτλ. αν η μάνα μου και ο γκόσμος όλος που χρησιμοποιεί ubuntu (και έχουν ψηθεί και το χρησιμοποιούν γνωστοί μου άσχετοι/αδιάφοροι/τεχνοφοβικοί αφού ο ενας ψήνεται απο τον άλλο και απο εμένα όλοι μαζί) δεν αντιμετωπίζει κανένα τέτοιο - παιδαριώδες - πρόβλημα, μάλλον φίλε μου η δική σου αντίληψη είναι λίγο δογματική και απαρχαιωμένη. ποιά ήταν η τελευταία διανομή που εγκατέστησες και είχες τέτοια προβλήματα; νομίζω για να μη μπορείς ούτε στο desktop να δημιουργήσεις σαν απλός χρήστης δικαιώματα θα πρέπει το root-point να μην έχεις ορίσει σωστά (την είχα πατήσει έτσι πριν 3 χρόνια και είχα κάτι παρόμοια προβλήματα με δικαιώματα) και να φαίνεται - ίσως - οτι ο κατάλογος του desktop βρίσκεται σε κάποιον άλλο χρήστη ή ανήκει στον root και όχι σε εσένα που συνδέεσαι σαν απλός χρήστης. btw όποιος εφαρμόζει τη λογική των 2 account, admin-user, σε windows δεν αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα με ιούς, malware και τα λοιπά παράσιτα. ps: το linux γενικότερα δε θέλει να κατακτήσει τίποτα. είναι εκεί που είναι, όποιος θέλει το κατεβάζει, διαβάζει, ασχολείται. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΔΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ. αν δε σου αρέσει κάτι και ενδιαφέρεσαι, ασχολήσου και προσάρμοσε το στα μέτρα σου, ή στην αντίστοιχη κοινότητα κάνε τον ανάλογο διάλογο. Αν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς, τότε η κοινή λογική λέει να μη το κάνεις. γιατί πρέπει η εθελοντική, ανοικτή κοινότητα να λογοδοτήσει για τις επιλογές της; σχόλια του στυλ "... το linux αν θέλει να γίνει..." και "...γιατί να κάτσω να ταλαιπωρηθώ μπλα μπλα..." είναι απλά άστοχα.
gtroza Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ωραία τα λές Lomar συμφωνεί και ο Obama Open-Source Obama http://blogs.computerworld.com/15005/open_source_obama Προς το παρόν, το έχω εγκαταστήσει με καθαρή εγκατάσταση εντός εικονικής μηχανής (VirtualBox) αλλά ακόμη κι έτσι παρατήρησα πιο πιο σβέλτη και αποκρίσιμη συμπεριφορά της VM σε σχέση με την 9.04. Να είναι το ext4 άραγε (έστω και virtualized); Νεράκι πάει πάντως, ωραία πράματα! κάτι σχετικό Running Ubuntu 9.10 With Older PC Hardware http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=ubuntu_karmic_old&num=1 .
lef50 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ps: το linux γενικότερα δε θέλει να κατακτήσει τίποτα. είναι εκεί που είναι, όποιος θέλει το κατεβάζει, διαβάζει, ασχολείται. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΔΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ. αν δε σου αρέσει κάτι και ενδιαφέρεσαι, ασχολήσου και προσάρμοσε το στα μέτρα σου, ή στην αντίστοιχη κοινότητα κάνε τον ανάλογο διάλογο.Αν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς, τότε η κοινή λογική λέει να μη το κάνεις. γιατί πρέπει η εθελοντική, ανοικτή κοινότητα να λογοδοτήσει για τις επιλογές της; ωραία τα λές Lomar Παρα πολυ ωραια επιτελους πολυ το φχαριστηθηκα!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Video κλήση κάνουν ή @@? Αρα λογισμικό για facebook και crackακιές καλό είναι και σίγουρα συμβάλει στον ανταγωνισμό που αυτο μόνο καλό μας κάνει... Θα τα κατεβάσω για δοκιμή να δω τις αλλαγές τους.. Ναι κανουν. Αν νομιζεις οτι ειναι για facebook και κρακακιες, μαλλον εχεις ξεμεινει ΠΟΛΥΥΥΥ πισω...
markelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 παιδια δοκιμασα λιγο πιο πριν να εγκαταστησω τα ubuntu 9.10.εκανα boot απο cd, σχετικα γρηγορα τα 3 πρωτα βηματα (ωρα, keyboard, γλωσσα) αλλά στο επόμενο βημα που λεει starting up partitioner, έκανε πανω απο 20 λεπτα χωρις να εχει προχωρησει.Το διεκοψα, ξαναδοκιμασα, κ παλι εκανε πανω απο 10λεπτο εως οτου το διεκοψα κ παλι. Θα δοκιμασω παλι το βραδυ. Έτσι συμβαινει γενικά? Θυμαμαι κ από παλαιοτερες διανομες, αργουσε σε αυτο το βημα η εγκατασταση, αλλά οχι τόσο πολύ.. Υπάρχει bug με το συγκεκριμένο θέμα... https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/ubiquity/+bug/459054
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα