Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
δηλ. και εγώ με Intel Pentium 2πύρηνο 3.00GHz τα 64bit να βάλω?

Ναι. Όλοι οι διπύρηνοι υποστηρίζουν την AMD64 αρχιτεκτονική. Και γενικότερα όλοι οι σύγχρονοι επεξεργαστές (εκτός του Atom).

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα την εντυπωση οτι οι Pentium D (διπυρηνοι ηταν κι αυτοι) της σειρας 8xx δεν υποστηριζαν EM64T. Αλλα ειχα αδικο απο το googling που εκανα μολις τωρα.

Οποτε ναι, μπορει το παιδι να βαλει την 64bit εκδοση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
επειδη τα κατεβασα θελω να ρωτησω αυτους που τα εχουν ηδη βαλει.εχει και την ελληνικη γλωσσα?

τα βαζειs μετα

System->Administration->Language Support

τωρα τα κατεβαζω !:mrgreen:

.

Επεξ/σία από gtroza
Δημοσ.
επειδη τα κατεβασα θελω να ρωτησω αυτους που τα εχουν ηδη βαλει.εχει και την ελληνικη γλωσσα?

Νομίζω ότι το cd δεν έχει ελληνικά, αλλά αν θες τα βάζεις μετά.

Το dvd όμως έχει ελληνικά και αν θες τα επιλέγεις και από την αρχή.

Δημοσ.

μολις τα έβαλα, είναι ο δεύτερος μήνας που έχω ubuntu και linux γενικότερα, μου αρέσουν πολύ, εχουν λυσεί πολλα προβληματα για μένα(τον άπειρο χρήστη), ίσως τελικά αντέξω να κρατήσω τα ubuntu(μέχρι χθές σκευτόμουν να τα αλλάξω )

Δημοσ.

είχα την έκδοση 9.04 και την αναβάθμισα στην 9.10 δίχως κανένα πρόβλημα. Η όλη διαδικασία κρατάει περίπου μια ώρα. Καθώς έκανα εγκατάσταση χρησιμοποιούσα ταυτόχρονα το pc δίχως να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση. Κάποια στιγμή το σύστημα με ρώτησε απλά αν ήθελα να αντικαταστήσω ένα αρχείο που χρησιμοποιούσα εκείνη την στιγμή.

Το interface παραμένει σχεδόν το ίδιο εκτός από κάποιες μικροαλλαγές.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι διορθώθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με το bleutooth mouse μου (logitech) κατά την σύνδεση. Δεν ανταποκρινόταν αμέσως και πήγαινε κάπως αργά στην έκδοση 9.04.

Αξίζει κανείς να δει τα νέα wallpapers που θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά.

Η εκκίνηση του pc νομίζω γίνεται πιο γρήγορη (νέα εικόνα εκκίνησης) αν και οι εφαρμογές δίνουν την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο αργές κατά την εκκίνηση τους.

Βέβαια είναι μια πρόχειρη ματιά, σίγουρα κάποιος με πιο έμπειρο μάτι θα ανακαλύψει ένα σωρό νέες αλλαγές.

Δημοσ.
Εγώ κατεβάζω τα 32bit. Δε νομίζω να δω διαφορά με τα 64... ίσα ίσα κακές εμπειρίες έχω.

Τα 64αρια δουλευουν αψογα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:36 ----------

Και το kubuntu ειναι ακομα καλυτερο... Επιτελους δωσαν βαρος και στο KDE και εχει βγει πολυ καλο...

Δημοσ.

Video κλήση κάνουν ή @@?

Πραγματικά είμαι ηπερ των linux αλλα σαν λογισμικό είναι οτι να ναι σε πολλά πράγματα και οχι δεν το λεω για να τσαντίσω κάποιους αλλα επειτα απο απέραντες προσπάθειες κατάλαβα οτι το linux χρειάζεται ακομα αλλη μια 20ετια για να φτασει τα windows 7 τουλάχιστον..

Αρα λογισμικό για facebook και crackακιές καλό είναι και σίγουρα συμβάλει στον ανταγωνισμό που αυτο μόνο καλό μας κάνει...

Θα τα κατεβάσω για δοκιμή να δω της αλλαγές τους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...