Προς το περιεχόμενο

Το υπομνημα για τις υπηρεσιες Vista

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πριν απο αρκετο καιρο εδω υπηρχε ενα πολυ ωραιο υπομνημα που μας ελεγε ποες απο τις υπηρεσιες που τρχουν στα βιστα μπορουμε να σταματησομε προκιμενου να τρεχει πιο γρηγορα.. Τωρα κοιταω εδω και δεν βρισκω τιποτα.. Το κακο ειναι οτι αν πιασεις και σταματας διαφορες υπηρεσις που τρεχουν χωρις να ξερεις θα γινει μεγαλη ζημια.. Μηπως καποιος κυριος γνωριζει που μπορω να βρω αυτο το υπομνημα?????

Δημοσ.
Παιδια πριν απο αρκετο καιρο εδω υπηρχε ενα πολυ ωραιο υπομνημα που μας ελεγε ποες απο τις υπηρεσιες που τρχουν στα βιστα μπορουμε να σταματησομε προκιμενου να τρεχει πιο γρηγορα.. Τωρα κοιταω εδω και δεν βρισκω τιποτα.. Το κακο ειναι οτι αν πιασεις και σταματας διαφορες υπηρεσις που τρεχουν χωρις να ξερεις θα γινει μεγαλη ζημια.. Μηπως καποιος κυριος γνωριζει που μπορω να βρω αυτο το υπομνημα?????

Εγώ έχω ακολουθήσει τη σχολή black viper 2-3 φορές στα ΧΡ και πριν κανένα 6 μηνο στα vista, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Πιό συγκεκριμένα:

1. πήγα στην πηγή, εδώ: **tp://www.blackviper.com/

2. έκανα copy και paste σε excel τον πίνακα που με ενδιαφέρει (xp, vista, 7),

3. τύπωσα τον πίνακα και τρέχοντας services.msc έκανα τα tweaks που ήθελα (μαρκάροντας στον πίνακα τι άλλαξα για την περίπτωση που πρέπει να κάνω roll back).

Δημοσ.
Εγώ έχω ακολουθήσει τη σχολή black viper 2-3 φορές στα ΧΡ και πριν κανένα 6 μηνο στα vista, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Πιό συγκεκριμένα:

1. πήγα στην πηγή, εδώ: **tp://www.blackviper.com/

2. έκανα copy και paste σε excel τον πίνακα που με ενδιαφέρει (xp, vista, 7),

3. τύπωσα τον πίνακα και τρέχοντας services.msc έκανα τα tweaks που ήθελα (μαρκάροντας στον πίνακα τι άλλαξα για την περίπτωση που πρέπει να κάνω roll back).[/Q

Ευχαριστω. Εκανα τις αλλαγες απο το α) του Parcifal.. Αλλα δεν ειδα και πολυ διαφορα γιατι ειναι sony vaio και εχει πολλα προγραμματα απο την αρχη (sony). Πολυ ωραια και η β) απαντηση αλλα δυστυχως χρειαζεται εκτυπωτης και δεν εχω..

Δημοσ.

Ευχαριστω. Εκανα τις αλλαγες απο το α) του Parcifal.. Αλλα δεν ειδα και πολυ διαφορα γιατι ειναι sony vaio και εχει πολλα προγραμματα απο την αρχη (sony). Πολυ ωραια και η β) απαντηση αλλα δυστυχως χρειαζεται εκτυπωτης και δεν εχω..

Θα πας με Regedit στο

hkey\local machine\software\microsoft\windows\currentversion\run

και στο

hkey\current user\software\microsoft\windows\currentversion\run

και θα σβησεις οτι ξεκιναει στην αρχη μαζι με τα windows. Τιποτε δεν χρεαζεται πραγματικα. Αν εχεις antivirus ομως μη σνησεις την αντιστοιχη καταχωρηση

Κοιτα και στο φακελο "εκκινηση" (startup) μεσα στο start menu. Ολο και κατι σκουπιδια θα εχουν βαλει.

Τελος, τα VAIO εχουν και πολλα δικα τους services που δεν θα τα αναφερει ο blackviper ουτε κανενας αλλος. Προσωπικα θα τα τσεκουρωνα ολα.

Εχω δει vaio να ξεκιναει και να εχει 70 Processes να τρεχουν. Ελεος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...