Jungleyes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Έχω σοβαρό πρόβλημα με το ιστορικό περιήγησης στο internet! Όπου και να πάω να κάνω Log In μετά όταν ξαναπάω δεν έχει κρατήσει το Username τουλάχιστον! Κάθε φορά πρέπει να ξαναγράφω ολόκληρο το Username και το Password! Μπήκα στα Forum των Vista και μου είπαν να δώ αν έχω προεπιλεγμένο να σβήνει από μόνο του τα Cookies etc..πράγμα που δεν έχω! Επίσης το Googletoobar έχει κρατήσει 5 συγκεκριμένα search τα οποία είχα κάνει και δεν κρατάει ούετ αυτό ιστορικό αναζητήσεων εκτός από αυτές τις 5 . Ακόμη κάθε φορά που ανοίγω τον ΙΕ8 βγάζει το μύνημα που είναι και αυτό στα attachments! Τέλος σήμερα ήρθε ενημέρωση για εγκατάσταση του Windows SP2 για Vista Home Premium αλλά δεν το έκανα γιατί το CONNX Thomson Gateway Router δεν είναι συμβατό! Δηλαδή αν ωάλω το SP2 δεν θα έχω ιντερνετ όπως μου είπαν οι τεχνικοί της εταιρείας και το οποίο δοκίμασα 1 βδομάδα πριν και οντώς έτσι ήταν! Υπάρχει κανένας τρόπος να το παραβλέψω...και να έχω και ιντερνετ? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Vista Home Premium SP1 Ελληνικά! Υ.Γ. Έχω δοκιμάσει Επαναφορά Συστήματος και εγκατάσταση ξανά του Googletoolbar αλλά τίποτα! Κάπου μέσα στο λειτουργικό πιστεύω είναι το πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.