evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Η πέτσα είναι σκληρή και τώρα που το σκέφτομαι, έχεις δίκιο, δεν είναι σαν αφρολέξ. Σα ΦΕΛΙΖΟΛ είναι. whatever η περιγραφη δεν ανταποκρινεται στο brie που ξερω. μαλλον την πατησες
freedubus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Θες να πάω αύριο να πάρω 2-3 διαφορετικές μάρκες (ή όποια μου πείς εσύ) και να συγκρίνω; Και στοίχημα 500 ευρώ ή με φιλοξενείς για 10 μέρες τα Χριστούγεννα οτι θα είναι το ίδιο; Επίσης, ξέχασα να αναφέρω οτι βρωμάει αμμωνία.
evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Θες να πάω αύριο να πάρω 2-3 διαφορετικές μάρκες (ή όποια μου πείς εσύ) και να συγκρίνω; Και στοίχημα 500 ευρώ ή με φιλοξενείς για 10 μέρες τα Χριστούγεννα οτι θα είναι το ίδιο; Επίσης, ξέχασα να αναφέρω οτι βρωμάει αμμωνία. ειναι δελεαστικα τα 500 ευρω δεν λεω τεσπα δεν θυμαμαι μαρκες απ εξω ουτε τις βρησκω τωρα στο νετ και στην τελικη στο ειπα οτι η πετσα δεν αρεσει σε ολους εσυ εκει να την φας. ε ποιος σου φταει μετα οσο για την αμμωνια ε τι να σου πω προφανος αγορασες φολα
freedubus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 'Οχι που θα επέμενες. Ευτυχώς πήρα και βαυαρέζικο έμμενταλ κι έτσι το φάγαμε το τυρί μας και σήμερα, γιατί άμα περιμέναμε απ' τους Γάλλους... οσο για την αμμωνια ε τι να σου πω προφανος αγορασες φολα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και αγόρασα παλαιωμένο πανάκριβο brie, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι η σκληρή πέτσα και η μυρωδιά αμμωνίας! (πηγή: λινκ τούφα και ουικιπίντια) 'Εβα, άστο καλύτερα ρε κορίτσι, έχεις ντροπιάσει τον εαυτό σου και όλο το FCWB των Βρυξελλών. Πιάσε πάλι τις μπίρες που τα πάς καλύτερα και παράτα τα τυριά. :ρ
Toufas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Επίσης, ξέχασα να αναφέρω οτι βρωμάει αμμωνία. http://homecooking.about.com/od/cheeseinformation/a/brietips.htm Overripe Brie will have a brownish, gummy rind and smell like ammonia. αντε ---------- Post added at 20:10 ---------- σαντουιτσακι με μπεικο μπρι και cranberry παντως τα σπαει
evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 'Εβα, άστο καλύτερα ρε κορίτσι, έχεις ντροπιάσει τον εαυτό σου και όλο το FCWB των Βρυξελλών. Πιάσε πάλι τις μπίρες που τα πάς καλύτερα και παράτα τα τυριά. :ρ ποσο παλαιωμενο το πηρες; κανα δυο χρονων;:p και το πανακριβο στην ελλαδα δεν λεει τπτ ειναι γνωστο οτι σου πουλαν φυκια για μεταξοτες κορδελες παντα
GrafeioTeleton Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον επειδη πηρα καμαμπερ ζητημα 200-300 γραμμαριων και πληρωσα 17 ευρω....Ξερει κανεις που μπορω να βρω πιο φθηνα?Καποιο super-market που μπορει να φερνει...
firewalker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Από τυριά τρώω σχεδόν τα πάντα. Για όποιον έχει κατσίκια να δοκιμάσει φέτα που δεν έχει ωριμάσει καλά (χλωρό τυρί). Από κατσίκα όμως και όχι πρόβειο. Του στρατού η κονσέρβα τι είχε μέσα;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Τρώω τα πάντα αλλά εκτιμώ περισσότερο 1-2 δικά μας: 1. Μετσοβόνε (original ε, όχι καπνιστά Βερμίου και άλλες μετριότητες), Τοσίτσα 2. Κατίκι (τρώω άνετα όλο το κεσεδάκι σαν γιαουρτάκι) PS: Άντε και ένα εισαγόμενο: chevre (σε όλες του τις παραλαγές).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.