Προς το περιεχόμενο

Περί τυρού ο λόγος

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ τώρα αν αναφέρω ότι γουστάρω τρελά φέτα Δωδώνη θα γίνω πολύ πεζός?

Όχι δε θα γίνει πεζός. Έχει ακόμα φοβερή γεύση, αλλά παλιά ήταν καλύτερη. Άσε που η ποιότητα έχει πέσει... γάλα σε σκόνη κι έτσι.

Θα γεμίζει το στόμα σας σάλια μόνο και μόνο με τη σκέψη στο... "σκληρό τυρί Δανίας". Μίλησε και ο Luci πιο πάνω... αν είναι αυτό που μυρίζει ποδαρίλα μιλάμε για το ίδιο. Είναι απλά τέλειο.

Σκέτο ροκφόρ με ζεστό ψωμί επίσης. Μέχρι να πονέσουν οι απολήξεις της γεύσης στη γλώσσα.

Μετσοβόνε... πω πω και Βλαχοτύρι

Δημοσ.

Όχι, δε λέω αυτό. Ξέρω ποιο λες και δε μυρίζει ακριβώς ποδαρίλα, μυρίζει κολπική έκκριση μετά από μόλυνση από τριχομονάδες. Όσο νόστιμο και αν είναι (που είναι) δεν παλεύω τέτοια μυρωδιά ρε φίλε.

Δημοσ.
Όχι, δε λέω αυτό. Ξέρω ποιο λες και δε μυρίζει ακριβώς ποδαρίλα, μυρίζει κολπική έκκριση μετά από μόλυνση από τριχομονάδες. Όσο νόστιμο και αν είναι (που είναι) δεν παλεύω τέτοια μυρωδιά ρε φίλε.

Καλά. Δοκίμασε με ένα ωραίο σπαγγέτι και τα ξαναλέμε. Έχει τόσο συμπυκνωμένη γεύση...

είναι σαν το fairy. συμφέρει.

Δημοσ.

Ναι ρε αρχηγέ, και το Zyklon-B cost-effective ήτανε, με 2-3 τενεκέδια καθάριζες ένα γήπεδο μπάσκετ Εβραίους, αλλά δεν ήταν ούτε αυτό να το μυρίζεις πολύ.

Δημοσ.

[Θεσσαλονικιός modeon]

Να αλλάξει ο τίτλος του θέματος και να γίνει: ''Περι κασεριού ο λόγος''. Το τυρί είναι ένα. Στην τυρόπιτα δηλαδή που ξέρετε ότι μέσα θα βρείτε το άσπρο πράγμα και την ζητάτε τυρόπιτα?

[Θεσσαλονικιός modeoff]

Δημοσ.

Κάτι τυριά που είναι γεμισμένα με διάφορα,πράσινα πιπέρια/ζαμπόν/κλπ, ξέρει κανείς να με κατατοπίσει σχετικώς ?

Τι τυριά είναι και που μπορώ να τα βρω.

(Ήδη ένα αναφέρθηκε στο 3ο ποστ)

Δημοσ.

τς τς τς ειστε πολυ πεζοι ανθρωποι πειτε και κανα τυρι που να μην το ξερει ολος ο κοσμος μπας και δοκιμασουμε τπτ καινουργιο.... τουφα ολες μου οι ελπιδες ειναι σε εσενα

Δημοσ.

τα κατσικισια μου αρεσουν αρκετα, ειδικα τα μαλακα χωρις "πετσα". μια αγαπη για το taleggio την εχω επισης.

επισης απορω πως δεν ειπε κανεις την φορμαελα.

Δημοσ.
επισης απορω πως δεν ειπε κανεις την φορμαελα.

Γιατί ακούγετε περισσότερο σαν όνομα Μεξικάνας πρωταγωνίστριας σε σειρά με τίτλο "η χαμένη αγνότητα της μικρής Φορμαέλας"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...