Προς το περιεχόμενο

Περί τυρού ο λόγος

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από τα γνωστά τυριά (κασέρι,φέτα,λαδοτύρι,παρμεζάνα,κλπ),ποιά τυριά έχετε δοκιμάσει και θα προτείνατε ανεπιφύλακτα -και θα βάζατε και στο τραπέζι σας- ?

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Danler. Δανέζικο και στα τοπ 3 μαζί με μυζήθρα Σφακίων και λαδοτύρι Μυτιλήνης.

Επίσης έφαγα κάτι δείγματα από μια έκθεση τυριού που γινότανε πρόσφατα στον Πειραιά και υπήρχε ένα Ναξιώτικο με πιπεριά και δεν ξέρω και γω τι άλλο μέσα που ήταν ΚΟΛΑΣΗ.

Δημοσ.
λαδοτύρι Μυτιλήνης.

Πω. Ναι. Το βασίλειό μου για ένα λαδοτύρι Μυτιλήνης τώρα.

Αναφορικά με το ροκφόρ, στην εξεταστική του Ιουνίου και λίγο πριν ξενοικιάσω στο σπίτι απτο ανατολικό μέτωπο, επειδή βαριόμουν να πάω σουπερ μάρκετ και ήμουν σε ψυχολογία δεν-κανω-τιποτα-φευγω-σε-λιγο είχα μόνο ροκφόρ, νερό και σιροπιαστά από το Νεντίμ στο ψυγείο.

Δημοσ.

Ταλαγανι Μεσσηνιας.Γινεται στα καρβουνα.Το αφηνεις μεχρι να κανει λιγο κρουστα απ'εξω.Δε λιωνει και δε γινεται τσιχλα.

Μαζι με καλο κρασι μπορεις να φτασεις σε εκτροπα...

Δημοσ.

Η παλαιωμένη φέτα στο ψυγείο που μετατρέπεται σε ροκφόρ.

Επίσης όλες αυτές οι κεφαλογραβιέρες που απέξω έχουν αυτή την καφεπρασινομούχλα και μυρίζουν ποδαρίλα, ε, απο μέσα είναι θεσπέσιες συνήθως.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Τηνιακό "πουγκί". Επίσης, αν πετύχεις σωστά ωριμασμένο κεφάλι, η Γραβιέρα Σύρου.

Μετσοβόνε στα κάρβουνα. Από μικρό μπαστούνι, να έχει καπνιστεί σωστά.

Δημοσ.

OldA.jpg

old amsterdam κιτρινο ημισκληρο θεικο πικαντικο με οσο αλατι χρειζεται

και

Brie%20de%20Meaux1.jpg

brie μαλακο λευκο οχι πολυ αμλυρο, η πετσα εχει εντονη γευση και αμα θες την βγαζεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, απορώ πως γίνεται να αρέσει σε άνθρωπο το ροκφορ. Ίσως είναι η πιο αηδιαστική γέυση που έχω δοκιμάσει. Εγώ τώρα αν αναφέρω ότι γουστάρω τρελά φέτα Δωδώνη θα γίνω πολύ πεζός?

Δημοσ.

το τυρι ειναι καθαρα ταμπου.

εχω δοκιμασει κατι τυρια που ηταν τελεια στην αρχη αλλα πιο μετα το στομα μου ηταν λες και ειχε κλασει καποιος

στην δουλεια που ειμαι τωρα εχουμε ειδικο δωματιο για τα τυρια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...