paschalia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πέρα από τα γνωστά τυριά (κασέρι,φέτα,λαδοτύρι,παρμεζάνα,κλπ),ποιά τυριά έχετε δοκιμάσει και θα προτείνατε ανεπιφύλακτα -και θα βάζατε και στο τραπέζι σας- ?
Garnele Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Γκοργκοντζόλα. Και μπόνους καρδούλες στο ροκφόρ (ντίπ με ροκφόρ=έρωτας)
Lucifer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Danler. Δανέζικο και στα τοπ 3 μαζί με μυζήθρα Σφακίων και λαδοτύρι Μυτιλήνης. Επίσης έφαγα κάτι δείγματα από μια έκθεση τυριού που γινότανε πρόσφατα στον Πειραιά και υπήρχε ένα Ναξιώτικο με πιπεριά και δεν ξέρω και γω τι άλλο μέσα που ήταν ΚΟΛΑΣΗ.
paschalia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Σαν κοριτσάκι (πριν μπω στην εφηβεία) το ρήμαζα το ροκφορ. Τώρα ούτε να το μυρίσω.
Garnele Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 λαδοτύρι Μυτιλήνης. Πω. Ναι. Το βασίλειό μου για ένα λαδοτύρι Μυτιλήνης τώρα. Αναφορικά με το ροκφόρ, στην εξεταστική του Ιουνίου και λίγο πριν ξενοικιάσω στο σπίτι απτο ανατολικό μέτωπο, επειδή βαριόμουν να πάω σουπερ μάρκετ και ήμουν σε ψυχολογία δεν-κανω-τιποτα-φευγω-σε-λιγο είχα μόνο ροκφόρ, νερό και σιροπιαστά από το Νεντίμ στο ψυγείο.
doctorkostis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ταλαγανι Μεσσηνιας.Γινεται στα καρβουνα.Το αφηνεις μεχρι να κανει λιγο κρουστα απ'εξω.Δε λιωνει και δε γινεται τσιχλα. Μαζι με καλο κρασι μπορεις να φτασεις σε εκτροπα...
freedubus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Η παλαιωμένη φέτα στο ψυγείο που μετατρέπεται σε ροκφόρ. Επίσης όλες αυτές οι κεφαλογραβιέρες που απέξω έχουν αυτή την καφεπρασινομούχλα και μυρίζουν ποδαρίλα, ε, απο μέσα είναι θεσπέσιες συνήθως.
GrafeioTeleton Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ..............Καμαμπέρ..............
giorgos147 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Γιατί ΠΟΤΕ δε πηγαινα το τυρί; Μόνο σε τυρόπιτες/τοστ το αντέχω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Το Τηνιακό "πουγκί". Επίσης, αν πετύχεις σωστά ωριμασμένο κεφάλι, η Γραβιέρα Σύρου. Μετσοβόνε στα κάρβουνα. Από μικρό μπαστούνι, να έχει καπνιστεί σωστά.
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 old amsterdam κιτρινο ημισκληρο θεικο πικαντικο με οσο αλατι χρειζεται και brie μαλακο λευκο οχι πολυ αμλυρο, η πετσα εχει εντονη γευση και αμα θες την βγαζεις
algait Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά, απορώ πως γίνεται να αρέσει σε άνθρωπο το ροκφορ. Ίσως είναι η πιο αηδιαστική γέυση που έχω δοκιμάσει. Εγώ τώρα αν αναφέρω ότι γουστάρω τρελά φέτα Δωδώνη θα γίνω πολύ πεζός?
Toufas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 το τυρι ειναι καθαρα ταμπου. εχω δοκιμασει κατι τυρια που ηταν τελεια στην αρχη αλλα πιο μετα το στομα μου ηταν λες και ειχε κλασει καποιος στην δουλεια που ειμαι τωρα εχουμε ειδικο δωματιο για τα τυρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.