Προς το περιεχόμενο

νεο laptop φορματ με το καλημερα...

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα αγορασα για την κοπελα μου το εξης

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907131

μαλιστα με κατι εκπτωτικα κουπονια και με μειωμενο φπα η τιμη μου βγηκε σουπερ!!!!!

το προβλημα ομως ειναι οτι κατα το στησιμο και ενω εκανα τα αρχικα update διαπιστωσα

δυσλειτουργιες στο θεμα του οτι η χρηση μνημης ειναι καρφωμενη στο 1,2μβ και ο επεξεργαστης εχει σκαμπανεβασματα συνεχεια απο 0-70% ακομη και χωρις να τρεχω καποιο προγραμμα.Βεβαια απο μαμα το λαπτοπ ηρθε με ενα σωρο αχρηστα κατ εμε προγραμματα οπως norton internet security 2009.office 2007,face recocnizer κα

Αυτο που σκεφτομαι να κανω γιατι αν δειτε τα χαρακτηριστικα εχει τα κοτσια για να δουλεψει καλα σε εφαρμογες γραφειου ειναι να κανω ενα φορματ και να βαλω xp η win7

τα οποια ειναι πιο ελαφρια απο vista.

Eσεις τι θα κανατε?εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

Δημοσ.

εγώ με αυτά που λες, αρχικά δεν θα το πείραζα. Απλά θα το παρατηρούσα 1-2 μέρες μήπως έχει κάποιο πρόβλημα και μετά μου πούνε ότι το πείραξα...

Δημοσ.

κανε απεγκατασταση οτι δεν σου αρεσει

πηγαινε στο sart-run- γραψε msconfig και πηγαινε στην καρτελα startup και απο εκει απενεργοποιησε οτι αχρηστο φορτωνει στην εκκινηση.

πατα και μια ανασυγκρωτηση μετα και δες αν θα δεις διαφορα και πες μας.

κριμα δεν ειναι να το φορμαρεις τωρα;και για χρ δεν ξερω τι θα παιξει με οδηγους..για 7 αλλαζει

Δημοσ.

To laptop φαινεται μια χαρα. Τωρα ο επεξεργαστης μπορει να τα κανει αυτα ισως λογω του indexing και του superfetch στην αρχη. Τα οποια κανουν το laptop σου ταχυτερο.

Το 1,2 της μνημης ειναι μια χαρα δεδομενου οτι εχεις 3GB. Η μνημη ειναι για να χρησιμοποιειται και οχι για να καθεται. Οσο περισσοτερη εχεις τοσο περισσοτερη θα χρησιμοποιουν τα vista για δικο σου οφελος. Απλα μην την κοιτας και κοιτα μονο τις επιδοσεις του. Πρεπει να διωξεις απο το μυαλο σου τα XP και την οποια προκαταληψη για τα vista. Αν θες βαλε τα 7

Προσεξε το σχεδιο ενεργειας να το εχεις στις υψηλες επιδοσεις γιατι αλλιως χανεις παρα πολυ σε επιδοσεις και θα διαμαρτυρεσαι οτι φταινε τα vista.

Προς το παρον δε μου φαινεται να πηγαινει κατι στραβα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...