S2Katana Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα. Ψάχνω βάση στήριξης για Μacbook Pro 15'', η οποία να το ανακουφίζει από την πολύ μεγάλη ζέστη που παράγει. Αυτό είναι καλό? http://cgi.ebay.com/Rain-Design-iLap-Stand-for-15-Macbook-Pro_W0QQitemZ380164962893QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item588398fa4d
hasodikis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=338848
S2Katana Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Συνάδελφε, το τόπικ σου ήταν το 1ο που διάβασα, αλλά δεν έχω πειστεί για τις θερμοαπαγωγικές δυνατότητες της βάσης σου. Ειδικά το 2.8MHz macbook ψήνεται και θα ήθελα κάτι που να διαθέτει και ανεμιστήρα.
haHa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ειδικα στα apple φορητα (που δεν εχουν τρυπες εξαερισμου απο κατω) , οι βασεις δεν κανουν τιποτα το ιδιαιτερο. Πολυ μεγαλυτερη πτωση στη θερμοκρασια θα πετυχεις με το undervolting, που ειναι σχεδον δωρεαν, δεν κανει εξτρα θορυβο (αντιθετα τον μειωνει), δεν μειωνει την αυτονομια (αντιθετα την αυξανει) και δεν επηρεαζει την φορητοτητα οπως μια βαση.
S2Katana Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Σκεφτόμουν αλουμινένια βάση με ανεμιστηράκι, ώστε με την επαφή με το αλουμίνιο, να το παγώσει. Οπότε προτείνεις undervolting?Κυρίως με ενδιαφέρει να έχω χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να μην ταλαιπωρείται το hardware.
haHa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Οπότε προτείνεις undervolting?Κυρίως με ενδιαφέρει να έχω χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να μην ταλαιπωρείται το hardware. Κανε undervolting! Τα παιδια εδω ειχαν σημαντικη πτωση στις θερμοκρασιες..
Delirium Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Οπότε προτείνεις undervolting?Κυρίως με ενδιαφέρει να έχω χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να μην ταλαιπωρείται το hardware. ΝΑΙ! U-nder-volt-ing: Δαγκωτο μαλιστα "Θεραπευσε" την αιτια, οχι το αποτελεσμα. Θα σου προτεινα ακομη και underclocking -ειδικα στη vga, μα δε ξερω αν παιζει αυτο σε Μacbook -εχω ακομη Ibook
S2Katana Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Nαι είχα διαβάσει για αυτό. Ρίχνει τα MHz, σωστά?
Delirium Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ρίχνει τα MHz, σωστά? Ναι, ειδικα στην vga δεν σου χρειαζονται -παρα μονο σε gaming ωρες Εχω δει -15C σε vga κατεβαζοντας core+memory clocks διχως προβλημα! Εννοειται πως πεφτουν ετσι καποιους βαθμους C μαζι και τα υπολοιπα Googlισε το για το Macbook σου! (Πιθανοτατα) θα υπαρχει προγραμμα
S2Katana Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Το ΜΒ μου το έχω να δουλεύει με την 9400Μ, και την 9600GT ''απενεργοποιημένη''. Να ψάξω το πρόγραμμα με τον κωδικό του ΜΒ μου?
Delirium Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ριξε μια ματια εδω: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=410230 30 secs googlισμα!
S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ναι βρε, εγώ μιλάω για χρήση στο MacOSX, μετά την επιλογή απενεργοποίησης της 9600GT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.