d.savvas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πριν 2 μερες εκανα format το pc μου και εβαλα το browzer firefox αν και μου πανε οτι δεν παιζει ρολο κανενα αυτο ενω μου εδινε η tellas στο download στο rapidshare που ειμαι και premium user γυρω στα 10-12 Μbbs εδω και δυο μερες μου δινει 2 με τρια mbps το πολυ .Τι μπορω να κανω για ναδω διορθοσω το προβλημα ; και πως μπορω να δω αν φταιω εγω η η tellas .Παρεπιπτωντος κατεργησα και το idm download manager που ειχα μετα απο το format και δεν ξερω αν παιζει αυτο καποιο ρολο . Εκανα ενα speedtest και μου γραφει dowload 22,68 unload 0.67 Κατεβασα ενα αρχειο απο ftp που δινει η tellas γι αυτες τις περιπτωσεις και μου κατεβαζει με 40kb/sec!! Παρεπιπτοντως προσπαθω να μπω στην ip του router και δεν με βαζει Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να εχει συμβει??
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 kleise και ξανανοιξε το ρουτερ να δεις τι γινετε μηπως για καποιο λογο εχει κλειδωσει χαμηλα.και μετα μπες μεσα στον ρουτερ και δες στα ποσα κλειδωνει η γραμμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.