Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Internet!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι γήνετε εδώ συνέχεια πεύτει η γραμή και στο σήμα του Wi-fi κάτω δεξιά βγάζει ένα κίτρινο τριγωνάκι! το Messenger λέει πρόβλημα με το DNS οτι δεν μπορεί να ναλύσει διευθίνσεις IP :shock: και οι κάτι βασικές θύρες! ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? φτέει η σύνδεση? το modem? το PC Μου?? :fear: :fear::fear: :fear:

Δημοσ.

μονο 1 restart?? πάρα πολλά! windows 7100 ρούτερ Zyxel P-660hw-d1.

εκανα επιδιόρθωση και διάγνωση! και δεν βγάζει σε τίποτα! μετά απο 20 λεπτά το πολύ 1 ώρα (αν είναι στα καλά του) ξανά το ίδιο!

Υπάρχουν και φορές που κάνω επιδιόρθωση και δεν φτιάχνετε! :fear:

Δημοσ.

Βεβαιωσου ότι στο pc σου τρέχει dhcp client

και στον router dhcp server.

Βεβαιώσου ότι βάζεις σωστό wifi-key, αν συνδέεσαι ασύρματα.

Δημοσ.

βρε συνδέομαι μια χαρά! δεν είχε δημιουργιθεί κάποιο τέτοιο πρόβλημα 2 μήνες τώρα με ταλεπορεί! δεν ξέρω τι να πώ και τι να κάνω! κάποιος μου είπε οτι μπορεί να έχει μαμηθεί το μόντεμ! επιδεί αφήνω το PC 24ώρες/24ώρο ανοιχτό! :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δοκιμασε να βαλεις καρφωτα τον DNS του ISP σου στο interface του ρουτερ σου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:27 ----------

και επισης ενημερωσε μας εαν μπορεις να συνδεθεις στο ρουτερ σου συνηθως η ip θα ειναι 192.168.2.1

εαν δεν μπορεις δοκιμασε ενσυρματα με ενα καλωδιο RJ-45 για να δεις εαν ειναι προβλημα της καρτας δικτυου σου εαν το διαπιστωσεις αυτο τοτε κανε update τον driver της η reinstall...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, τις τελευταίες μέρες (απο το Σάββατο το πρωί δηλαδή) έχω huge πρόβλημα με τη σύνδεση μου..Δεν εχω disconnects και τέτοια, αλλά η ταχύτητα μερικές ώρες είναι απλεπιστική (5-10KB/sec), άλλες φορές παλευεται (50-60KB) και κάποιες ώρες αργα το βράδυ φτάνει στις πραγματικές δυνατότητες της γραμμής (δλδ 220KB/sec)..Συνήθως όμως η γραμμή δεν αναταποκρίνεται, και μου έχει σπάσει τα νευρα

Να σημειώσω πως μένω ΒΠροαστεια (Βριλήσσια), έχω 2Mbit connx και το attenuation μου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ (57 db downstream)..Παρόλαυτα εδώ και ένα χρόνο δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Τις πταίει? Να δηλώσω βλάβη?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

του έκανα reset τώρα κάτι έχει ισιώσει.... θα δήξει επίσεις άλλαξα και τον αντάπτορα στο PC μου γιατί καταστράφικε ο άλλος τον κοπάνισα έτσι όπως έβαζα το PC Μέσα στο γραφείο.... δεν έχω κάποιο πρόβλημα απο τις 12 το πρωί... για να δούμε :D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:13 ----------

μπορεί να φτέει το modem σου... ή αν είσαι ασυρματος ο αντάπτοράς σου.. έχει τύχει σε έμενα.. εγώ να σέρνομαι και το λαπτον δύπλα να είναι μια χαρά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...