Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Mozilla χθες κυκλοφόρησε μία μικρή αλλά ωστόσο σημαντική ενημέρωση για τον Firefox. Λογικά όσοι έχετε ανοιχτό το auto-update στο Firefox, ο browser σας θα αναβαθμίστηκε αυτόματα, αλλιώς καλό θα ήταν να κάνετε το update άμεσα. Σύμφωνα με τη Mozilla, το συγκεκριμένο update (έκδοση 3.5.4) εστιάζεται περισσότερο στην ασφάλεια και στη σταθερότητα του browser. Συνολικά διορθώθηκαν 16 vulnerabilities, από τα οποία τα 11 θεωρήθηκαν κρίσιμα. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται προβλήματα με το πυρήνα και τη μηχανή JavaScript καθώς επίσης και το μετατροπέα string-to-number.

Ορισμένα από αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ολική κατάρρευση της μνήμης (βέβαια κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες). Η εταιρεία συνιστά σε όλους του χρήστες να κάνουν αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση. Για του χρήστες που χρησιμοποιούν ακόμα την έκδοση 3.0.x, έχει κυκλοφορήσει το αντίστοιχο update 3.0.15 για την αντιμετώπιση 9 αδυναμιών, από τις οποίες οι 4 έχουν χαρακτηριστεί κρίσιμες. Όσοι χρήστες δεν είστε σίγουροι αν έχετε κάνει update, μπορείτε να πάτε στο menu help και να πατήσετε την επιλογή “Check for updates”.

Source.png Πηγή: away.gr

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικώς ο FF έχει καταντήσει αηδία στην απόκριση του με την κωλο amazebar. Δεκαπέντε ώρες να ανοίξει όταν τον τρέχεις για πρώτη φορά,και άλλες 15 όταν προσπαθείς να πληκτρολογήσεις διεύθυνση.

Δημοσ.

Αρα μονο αναβαθμιση για την ασφαλεια αποτελει η νεα εκδοση και τιποτα περισσοτεορ, τουλαχιστον να γινοταν και πιο γρηγορος...

Δημοσ.

Με Arch Linux 64bit και Firefox 3.5.4 ολα αψογα! Ουτε καθυστερησεις 15 δευτερολεπτων ουτε οποιαδηποτε αλλα προβληματα αποκρισης που εχουν αναφερθει εδω.

Προβληματα αποκρισημοτητας ειχα σε Ubuntu και Windows XP/Vista.Δουλευει αψογα μεχρι στιγμης.

Μενει τωρα να βελτιωθει και η ταχυτητα στη javascript με την ελευση του Firefox 3.6

• Members
Δημοσ.

Εγώ το μόνο κόλλημα που παρατηρώ είναι στο netvibes. Όταν φορτώνει για πρώτη φορά, κολλάει όλος ο Firefox για αρκετά δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω όμως αν φταίει το ότι έχω φορτώσει πολύ τη συγκεκριμένη σελίδα ή αν οφείλεται σε κάποιο από τα 32 addons που έχω εγκατεστημένα :o

Δημοσ.

Ο FF εχει μεγαλο προβλημα στο stickam.com. Μιλαμε για τρελα κολληματα, μερικες φορες δεν φορτωνει καν τις σελιδες, αργει παρα πολυ, κρασαρει, κτλ κτλ. Σε αλλη σελιδα δεν εχω προβλημα με FF, αλλα ξοδευω 3-4 ωρες της ημερας στο stickam, ελπιζω να διορθωθουν τα προβληματα συντομα. Mε explorer δεν υπαρχει προβλημα στο stickam.

Δημοσ.
Εγώ ούτε αργό τον βλέπω ούτε κολλήματα...

Same here. Είτε σε XP είτε σε Vista είτε σε Linux, μια χαρά μου έτρεχε πάντοτε. Το μυστικό νομίζω είναι να μην το παρακάνουμε με τα add-ons και αυτά που βάζουμε να είναι καθιερωμένα και δημοφιλή add-ons, το οποίο αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρχει από πίσω κάποιος ή κάποιοι developers που να ασχολούνται αρκετά με το testing και την επιδιόρθωση bugs που προκαλούν memory leaks και άλλες δυσλειτουργίες. Ενδεικτικά, χρησιμοποιώ μόνιμα τα ακόλουθα add-ons:

1. Adblock Plus

2. Flashblock

3. Xmarks

4. DownThemAll!

...και κάποια που χρειάζομαι πολύ περιστασιακά τα έχω περασμένα μεν, αλλά disabled.

Δημοσ.
...Same here. Είτε σε XP είτε σε Vista είτε σε Linux, μια χαρά μου έτρεχε πάντοτε. Το μυστικό νομίζω είναι να μην το παρακάνουμε με τα add-ons και αυτά που βάζουμε να είναι καθιερωμένα και δημοφιλή add-ons...

Δε νομίζω. Είναι κοινή διαπίστωση (πολύ κοινή μάλιστα...), ότι ο FF αργεί να ξεκινήσει. Και ότι τραβάει πολύ μνήμη. Τώρα, αν σε 5-6 υπολογιστές αυτές οι κοινές διαπιστώσεις δεν συμβαίνουν, είναι απλώς οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Παρά τα updates, ο κανόνας συνεχίζει να υπάρχει. Ο FF καθυστερεί την πρώτη φορά που τον ανοίγεις και τρώει μνήμη. Πάει και τελείωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...