basilis5 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 δεν ξερω ειλικρινα, δεν ειναι θεμα για μενα τα gb το λαπτοπ το χρησιμοποιω σαν εργαλειο και οχι σαν multimedia-gaming pc κι ετσι καλυπτομαι με τα 64γιγα.βεβαια η τιμη ειναι τραγικη για εναν γρηγορο 64ρη. το σκεφτηκα και αποφασισα να περιμενω ακομα καμια βδομαδα μεχρι να κυκλοφορησει ο 40ρης kingston και να δω αν οντως εχει ~80 ευρω,και αν ναι σε συνδυασμο με ενα 16ρη sdhc που εχω θατο στησω το λαπτοπ ετσι,αλλιως θα μεινω οπως ειμαι.σιγουρα η διαφορα ειναι μεγαλη με εναν μηχανικο δισκο σαν αυτους που ειπατε,αλλα δεν νομιζω να το κανω..αν κινηθω θα κινηθβ μονο προς ssd i guess
Pooky(1) Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Χαιρετώ. Στο MSi Wind μου έχω έναν Intel 80 SSD. Με 2 giga και 7 Ultimate, το μηχάνημα είναι απλά αγνώριστο σε σχέση με τον 80άρη 5400 που είχε (το έχω 16 μήνες, απότα πρώτα που ήρθαν Ελλάδα), και τα 7άρια τα είχα στήσει στον μηχανικό δίσκο και τα πέρασα με Acronis στον SSD. Με το πρώτο boot, έχασα κάθε ενδοιασμό που είχα μέχρι στιγμής........ Τώρα θα περάσω και το δεύτερο φορητό μου (Turbo - X Furious i7) σε SSD, απλά ψάχνω κάτι σε παραπάνω από 80, μια και με αυτό λιώνω στα παιχνίδια και δεν θα με χωρέσει.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 βρίσκω τραγικό να έχεις δίσκο που κάνει σχεδόν όσο το laptop (netbook στην περίπτωση)
Pooky(1) Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώ. Αλλά χρειαζόμουν κάτι γρήγορο και ασφαλές. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, όλα τελικά είναι θέμα χρημάτων και πόσα διατίθεται κανείς να διαθέσει την εκάστοτε φορά. Τραγικό ίσως να μην είναι, extreme είναι στα σίγουρα, ευτυχώς δεν τίθεται θέμα χρημάτων. Είχα δοκιμάσει έναν δανεικό WD 7200 black δίσκο, στο Wind και το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες με κανονική χρήση είχαν ανέβει στους 55+ βαθμούς, οπότε......
basilis5 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 η τιμη του 40ρη τελικα στην ελλαδα απογοητευτικη... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345270
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Όντως απογοητευτική. Δεν αξίζει. Πας κατευθείαν στο 64άρι...
EddieObscurant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 η τιμη του 40ρη τελικα στην ελλαδα απογοητευτικη...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345270 μπα, η τιμή του στο e-shop είναι απογοητευτική, όπως και όλα τα προιοντα του όταν είναι καινούρια και δεν τα έχει ο ανταγωνισμός περιμενε καμια βδομαδα να τα φέρει και άλλος και θα δεις πως θα ρίξει την τιμη του 10-15 ευρώ. Παραπάνω παντως αποκλείεται καθώς και στα μεγαλύτερα καταστήματα της ευρώπης κάτω απο 80 ευρώ δεν τον βρίσκεις. Βέβαια έχετε υποψην ότι είναι ένας ιντελ rebranded (δλδ απο τους πιο γρήγορους που κυκλοφορουν) και μπορεί το μέγιστο sequental write να είναι στα 40 mb/s αλλά τόσο σχεδον είναι και το random σε αντιθεση με τους άλλους ssd που έχουν 1-2mb/s (παρόλο που χρησιμοποιεί μόνο τα 5 απο τα 10 καναλια). Προσωπικά στα 90 ευρώ τον θεωρώ μια χαρά και μάλλον θα τον τσιμπήσω για το netbook μου.
basilis5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 λες δηλαδη να περιμενουμε και να δουμε τι θα παιξει; γνωριζω πως ουσιαστικα ειναι ενας ιντελ,και γι αυτο τον ζαχαρωνα.δεν ειναι τα 20 ευρω διαφορα,ειναι το γαμωτο και η κοροιδια να δωσεις τοσα λεφτα για τοσα λιγα gb
EddieObscurant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 δεν νομίζω ότι είναι κοροιδια, και οι φτηνότεροι 32αρηδες απο τα 80 ευρώ ξεκινάνε και συνολικά είναι πιο αργοι. Απο τη στιγμή που ο 80αρης της ιντελ έχει 200 ευρώ έχει κάποια λογική ο 40αρης να εχει περίπου 100. Προσωπικα θα τον αγοράσω σε καμια 10αρια μέρες. Ο αντίστοιχος 64αρης kingston έχει τον περιφημο jmicron controller που όσο και να λέει η kingston ότι έφτιαξε το stuttering issue, και το ίδιο και κάποιοι καταναλωτές αποτι ξέρω, προσωπικά δεν το ρισκάρω (χώρια που είναι πολυ πιο αργός) εκτός αν είχα αναγκη τα επιπλέον γιγα. Ανάλογα με τα λεφτά και τις ανάγκες του ο καθένας επιλεγει. Προσωπικα θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά. Ετσι και αλλιώς και η ίντελ θα τον βγάλει official μέχρι το τέλος του χρόνου όπως ακουγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.