Προς το περιεχόμενο

Αγορα ακουστικων

le_bron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 πιθανοί τρόποι:

1) Συνδέεις σε διαφορετικές υποδοχές ακουστικά/ηχεία και το δηλώνεις στην κάρτα ήχου.

2) Τα συνδέεις και τα 2 στην ίδια έξοδο μέσω διακλαδωτή (1σε2 έξοδο ήχου, όπως έδειξε και ο φίλος πιο πανω 937436.JPG ), χαμηλώνεις τα ηχεία και έχεις τα ασύρματα ακουστικά σου στην ένταση που επιθυμείς.

Βέβαια να ξέρεις οτι τα ασύρματα ακουστικά δεν θα παιζουν τοσο δυνατα οσο θες στις ταινείες αν δεν είναι ποιότητας (=ακριβά)!

Δημοσ.
Tα Senheiser HD-201 τα είχα αγοράσει απο τον Νακα με 20 ευρώ. Τα έχει ακόμη στην ίδια τιμή.

Εισαι ευχαριστημενος απο τα ακουστικα?

Δημοσ.

Ειναι πολύ καλής ποιότητας σε όλους τους τομείς. Εχουν φυσικό και ισορροπημένο ήχο χωρίς υπερβολικά ενισχυμένα μπάσα (συχνό στα φθηνά ακουστικά).

Αν σου αρέσουν τα πιο ενισχυμένα μπάσα δες και τα EH-150 της SENNHEISER.

Αλλά σε γενικές γραμμές τα HD-201 είναι μάλλον τα καλύτερα σε αυτό το εύρος τιμών και με καλύτερο ήχο ακόμη και απο ακουστικά των 50 ευρώ.

Δημοσ.

Εγω εχω αυτα http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=7851 αγορασμενα απο αυτο το μαγαζι. Ειναι εξαιρετικα. Θα μου πεις εχουν τη διπλασια τιμη απο τα akg που παρεταξες. Σωστο. Αν δεν θες να δωσεις τοσα λεφτα πας στη φτηνοτερη λυση των απλων akg. Τα Sennheiser ειναι καλα για τα λεφτα τους, αλλα εχουνε λεπτο καλωδιο. Κατι τετοιο επηρεαζει και τον ηχο και τα κανει ευκολα θυματα ατυχηματος

Δημοσ.

Πάντως ο Νάκας φημίζεται για την τιμολογιακή του πολιτική.. τώρα πώς έκατσε να τα έχει φθηνότερα απ' το e-shop, είναι άξιο απορίας θα έλεγα..

Αν τα πετύχεις, μην το σκεφτείς καθόλου.

• 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...