thanas52 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά γεια χαρά δεν ξέρω τη μλκ έκανα αλλά το κόλλησα το wii τώρσ οταν το ανοίγω μου λέει να δω το operation manual, το φώτάκι όταν το κλείνω ειναι πορτοκαλί δηλαδή οτι ειναι stand by για update αν αυτό λέει κάτι. Κάθε βοήθεια δεκτή
gherudos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Αγόρασε ένα SaveMii Dongle ή αν έχεις εγγύηση στείλτο για επισκευή.
thanas52 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Gherudos ευχαριστώ για την απάντηση, αν γίνεται θέλω λεπτομερειες τι να κάνω με το savemii
gherudos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Το αγοράζεις καταρχήν,το τοποθετείς στην υποδοχή της κάρτας μνήμης του Gamecube στο Wii και βάζεις ένα καινούριο παιχνίδι που έχει κάποιο update μεγαλύτερο από αυτό που είχες πριν το μπρικάρεις και σου το φτιάχνει. http://savemii.net/
loukas77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Τώρα που το ανέφερες... Κάποιο παιχνίδι που να έχει 4.0 ή 4.1 μπορείς να μου πεις γιατί ένας φίλος brickαρε και έχει 3.4. Παρήγκηλε το savemii και το περιμένει... Απλά ένα παχνίδι με την 4.0 θέλει για το update. Ευχαριστώ.
thanas52 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ, αλλά νομίζω την πάτησα ασχημα γιατί ειχα την 4,2 επάνω.
gherudos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 @thanas52 Όσο είχες την 4.2 είχες περάσει κανένα custom IOS? @loukas77 Wii Sports Resort
thanas52 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Το πρόβλημα λύθηκε. Νά πως όταν άνοιξα το wii πάτησα το reset και μπήκα στα settings και απο εκεί το ρυθμισα να ξεκινάει απο το system και έβγαλα εκτός το preloader τώρα αν και αργεί λίγο ξεκινάει κανονικά, δεν ασχολήθηκα παραπάνω γιατί είχε πάει 1 τη νύχτα, περισσότερα αύριο. Θα γράψω ακριβώς τι έκανα ίσως βοηθήσω καποιον άλλο φιλο. Ανοίγωντας το wii κράτησα πατημένο το reset και με εβγαλε σε ενα πίνακα ρυθμίσεων σε μορφή dos - linux εκεί είχε ενα κατάλογο εντολών α) system menu reload c) initialise files d) hack files e) load ios στ) save settings εκεί με το σταυρό απο το remote επέλεγες τι ήθελες να κάνει δηλαδή από που να ξεκινήσει σαν boot τι να κάνει reload κτλ. πείραξα μόνο τρια πράγματα α) να φορτώνει από το system menu β) να γυρίζει στο system menu γ) να φορτώνει την ios35 έκανα save settings και όλα μια χαρά, δεν ξέρω αν είναι για όλα τα brickarismata αλλά το δικό μου που οταν το άνοιγα εγραφε να δω το operetion manual για σφάλματα διορθώθηκε.
loukas77 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ gherudos! Θα του πω να το δοκιμάσει. Ελπίζω να δουλέψει
panbil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ειχες ηδη το preloader και για αυτο το λογο το εσωσες τωρα γιατι το εβγαλες εκτος που λες?
thanas52 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω αν το έβγαλά εκτός απλά το ρύθμισα να γυρίζει στο system menu. Χθές το βράδυ έκατσα και έκανα όλες τις ρυθμίσεις σωστά και τώρα το wii δουλεύει κανονικά και softmodded, το μόνο πρόβλημα τώρα είναι οτι δεν μου ανοίγει το homebrew αν και έχω κανονικα ιντερνετ αφου βλέπει την ip σωστά, το απόγευμα θα το ξανατσεκάρω μην μου ξεφέγει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.