ntg24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, Σκεφτομαι να οργανωσω μια ομαδικη αγορα ηλεκτρονικών ειδών (απο τηλεοράσεις εως οτι φαντάζεστε!). Αν καταφερουμε να μαζευτουμε αρκετοι, μπορουμε να διαπραγματευτουμε αρκετα χαμηλοτερες τιμες απο τα καταστηματα ή απο on-line καταστηματα του εξωτερικου. Εγω ενδιαφερομαι για αγορα Laptop. Γι' αυτο οσοι ενδιαφερεστε παρακαλω στειλτε ενα μαιλ στο ntg24gr(παπακι)yahoo.gr, προκειμενου να οργανωθουμε. Στειλτε πληρη στοιχεια για το μοντελο και τα στοιχεια σας. Η ημερομηνια ληξης της συγκεντρωσης προτασεων ενδιαφεροντος ειναι μεχρι τις 30 - 11- 2009.
ntg24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Περισσοτερες πληροφοριες για οσους ενδιαφερθηκαν. 1)Ο καθενας μπορει να ζητησει τη συσκευη που θελει, και το μοντελο που θελει 2) Παιρνουμε μια παραγγελια στο συνολο των ειδων που θα εχουν συγκεντρωθει, προκειμενου να μπορουμε να χτυπησουμε τιμες 3) Ο καθενας πληρωνει μονος του και ολοκληρωνει τη παραγγελια Αυτα! Οτι αλλο θελετε ρωτηστε
andreasl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Έχεις υπ'όψιν σου περίπου τι έκπτωση μπορείς να πετύχεις με αυτό τον τρόπο; Έχουν προηγηθεί άλλες παρόμοιες ενέργειες; Εγώ έχω ακούσει για κάποιες, αλλά όλοι έπαιρναν ακριβώς το ίδιο μοντέλο τηλεόρασης και όχι διαφορετικά. Anyway, ενδιαφέρομαι κι εγώ για κάποια προιόντα αλλά θα περιμένω να μαζευτούν κι άλλοι να δούμε που βαδίζουμε.
ntg24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Έχεις υπ'όψιν σου περίπου τι έκπτωση μπορείς να πετύχεις με αυτό τον τρόπο; Έχουν προηγηθεί άλλες παρόμοιες ενέργειες; Εγώ έχω ακούσει για κάποιες, αλλά όλοι έπαιρναν ακριβώς το ίδιο μοντέλο τηλεόρασης και όχι διαφορετικά.Anyway, ενδιαφέρομαι κι εγώ για κάποια προιόντα αλλά θα περιμένω να μαζευτούν κι άλλοι να δούμε που βαδίζουμε. Κοιτα, εγω το σκεφτομαι ως εξης: Ο καθενας ζητα οτι θελει, μαζευεται ενα ποσο 6.000-10.000 ευρω, και μετα αρχιζουν οι διαπραγματευσεις με τα καταστηματα ποιος θα δωσει την καλυτερη τιμη. Το εχω κανει για ενισχυτη πριν μια εβδομαδα απο Γερμανια και το πηρα στα μισα λεφτα απο οτι κανει εδω! Αν θες στειλε μου ενα mail με το τι θες για να ξεκιναμε.
therock Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τα προιοντα θα σταλουν σε εναν τοπο και απο κει παραλαμβανει ο καθενας, η θα πανε στον καθενα σπιτι του? Επειδη στην δευτερη περιπτωση δεν καταλαβαινω πως κερδιζει η εταιρια. Τι κανουν 100 ατομα ατομικη παραγγελια, τι κανει ενας για 100 ατομα που καθε ειδος θα σταλει ξεχωριστα το ιδιο ειναι. Εκτος και αν η εταιρια θεωρησει πως τις μαζευεις πελατες.
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Επειδη στην δευτερη περιπτωση δεν καταλαβαινω πως κερδιζει η εταιρια. Τι κανουν 100 ατομα ατομικη παραγγελια, τι κανει ενας για 100 ατομα που καθε ειδος θα σταλει ξεχωριστα το ιδιο ειναι. Είναι "σίγουρη" η εταιρία για την περίπτωση που είναι σε bold; Θαρρώ πως όχι. Στην άλλη όμως πιστεύω πως είναι περισσότερο σίγουρη.
therock Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Σιγουρη απο ποια αποψη? Αμα προκειται για αποφασισμενα ατομα που παιρνουν στο εδω και τωρα ναι, αμα προκειται για ατομα που κανουν απρογραμματιστη αγορα λογω προσοφορας τοτε οχι. Παντως αν οντως παιζει να χτυπησουμε 50% τοτε εγω ειμαι μεσα για να χτυπησω κανα ps3 σλιμ στα 150 και ισως και κανα htc κινητο ή το LG watchphone. Οι προυποθεσεις ποιες ειναι να μαζευτουνε ατομα ή λεφτα?
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Γι' αυτό είπα "περισσότερο". Φυσικά αν στραβώσει κάπου η δουλειά, θα είναι ακόμα χειρότερα για την εταιρία το 0/100 απ' το κάτι/100. Απλά υποτίθεται ότι δε μιλάμε για τέτοια περίπτωση. Γενικότερα όμως έχεις δίκιο περί οργάνωσης. Πολύ σημαντικό σε σχέση με λόγια του αέρα.
nikos_alfa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 πολυ καλη ιδεα αλλα αναρωτιεμαι πωσ θα σε εμπιστευτουν καμια 30αρια ατομα γιατι για παραδειγμα δεν μπορω να παραγγειλω και να σε κρεμασω λογικο ειναι να ζητεισεισ τα λεφτα ετσι δεν ειναι?
ntg24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 πολυ καλη ιδεα αλλα αναρωτιεμαι πωσ θα σε εμπιστευτουν καμια 30αρια ατομα γιατι για παραδειγμα δεν μπορω να παραγγειλω και να σε κρεμασω λογικο ειναι να ζητεισεισ τα λεφτα ετσι δεν ειναι? Γι αυτο λεμε οτι θα ακολουθηθει η παρακατω δοκιμασμενη και επιτυχιμενη διαδιακσια: 1)Στειλτε μου το τι ακριβως θελετε και σε τι τιμη θα σας ικανοποιουσε (το οτι πετυχαμε 50% εκπτωση σε καποια μοντελα δεν σημαινει οτι γινεται παντα!) 2)Απο τι στιγμη που θα εχουμε τις προσφορες απο καθε καταστημα, αποφασιζουμε με πιο θα συνεχισουμε στις αγορες μας 3) Στελνω τη λιστα με τα ονοματα στο καταστημα και ο καθενας κανει την αγορα μονος του με το καταστημα. Αρα δεν υπαρχει ουτε κινδυνος απο μενα να παραγγειλω και να με κρεμασετε ή απο εσας να παρω τα λεφτα και να εξαφανιστω.... Ολα καθαρα και ασφαλή!!!!!! Απλα ειναι σημαντικο να συμμετεχουν ατομα, που ειναια αποφασισμενα να αγορασουν κατι (ωστε να μη χαλασουν τη διαδικασια) και δεν βιαζονται να το αποκτησουν αυριο (η διαδικασια παιρνει 1 με 1,5 μηνα)!
andreasl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Το πιο ακριβό από τα πράγματα που θέλω να πάρω είναι μια τηλεόραση. Δυστυχώς νομίζω ότι δεν έχουμε καλό timing επειδή σε ενάμιση μήνα πέφτουμε πάνω στις "προσφορές" (ξεστοκαρίσματα) λόγω δώρου Χριστουγέννων. Είναι η γνωστή εποχή που τα μαγαζιά αδειάζουν τις αποθήκες με τη σαβούρα, ή που έχουν ήδη φουσκώσει τις τιμές στα κανονικά προιόντα ώστε να τα πουλήσουν σε "προσφορά" στην κανονική τιμή. Νομίζω πως θα προτιμήσω να πάρω TV σύντομα για να αποφύγω αυτή την κατάσταση. Για τα καταστήματα του εξωτερικού δεν έχω ακριβή εικόνα πως πράττουν στις γιορτές. Για τα υπόλοιπα προιόντα που χρειάζομαι ούτως ή άλλως δε μπορούσα να περιμένω τόσο.
k_dinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Και εγω ειμαι μεσα! Θελω ενα λαπτοπ που να εχει σοβαρη καρτα γραφικων αλλα δεν εχω ακομα καταληξει σε ποιο μοντελο. Το κοστος θα ειναι περιπου 700 ευρω, οποτε αν ειναι να εχουμε εκπτωση πχ 20-30% να αρχισω να ψαχνω κατι κοντα στα 1000
ntg24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Και εγω ειμαι μεσα! Θελω ενα λαπτοπ που να εχει σοβαρη καρτα γραφικων αλλα δεν εχω ακομα καταληξει σε ποιο μοντελο. Το κοστος θα ειναι περιπου 700 ευρω, οποτε αν ειναι να εχουμε εκπτωση πχ 20-30% να αρχισω να ψαχνω κατι κοντα στα 1000 Οταν καταληξεις καπου στειλε μου email Προϊόντα μέχρι στιγμής: 1) Canon Legria HF 200 HD
ntg24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Προϊόντα μέχρι στιγμής: (ενημέρωση) 1) Canon Legria HF 200 HD (http://skroutz.gr/s/72516/Canon-Legria-HF200.html?keyphrase=Canon+Legria+HF+200+HD) 2) Ψηφιακή φωτογραφική Panasonic Lumix DMC-TZ7 (http://skroutz.gr/s/71707/Panasonic-Lumix-DMC-TZ7.html?keyphrase=panasonic+tz7)
LOULATRANS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 πολυ καλη η ιδεα,και ακομη καλυτερη η υλοποιηση......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.