Προς το περιεχόμενο

Μια οθόνη και ένας projector στο ίδιο pc ,γίνεται;

indian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα pc ένας φίλος έχει πάρει μια 23 monitor-tv LG οθόνη.Βλέποντας κάποιες λειτουργίες

των windows είδα ότι μπορείς να συνδέσεις 2 οθόνες στο ίδιο μηχάνημα και να μπορείς να

επιλέγεις τι βλέπεις σε κάθε μια από τις 2.Ο φίλος αντί για οθόνη είπε να βάλουμε έναν projector

epson hd που είχε να το λειτουργήσουμε έτσι.Η κάρτα γραφικών είχε 2 εξόδους και είπα να το

δοκιμάσω.Όταν βάζω την οθόνη ή τον projector μόνα τους μια χαρά.Με το που συνδέω όμως και τα 2

η οθόνη μαυρίζει.Μπορεί να φταίει η κάρτα γραφικών; Να μην σηκώνει 2 εξόδους μαζί ,παρ'ολο

που έχει; Κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο μπορεί να δώσει κάποια συμβουλη

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και η μία αρκεί. Μπες στο Nvidia Control Panel και πήγαινε στο Multiple displays. Εκεί μπορείς να καθορίσεις ανεξάρτητα τις ρυθμίσεις για το Monitor και τον projector. Για τον projector πρόσεξε μην ξεπεράσεις την μέγιστη ανάλυσή του...

Δημοσ.

Έχω την 9600 pro που είναι πολύ παλιά για τα σημερινά δεδομένα έχω συνδέσει στο DVI την κανονική μου οθόνη και την άλλη οθόνη στο κανονικό αναλογικό και παίζουν και οι 2 αψογα.Πόσο μάλλον τώρα που οι κάρτες έχουν ξεφύγει λίγο.oi Nvidia πχ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512743

και εδώ μπαίνει μια στο αναλογικο και μια στο DVI

Τώρα για 2 DVI ανεβαίνει και η τιμή.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519377

και αυτή αλλα είναι αναλογικό. DVI-I

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:31 ----------

Σε ένα pc ένας φίλος έχει πάρει μια 23 monitor-tv LG οθόνη.Βλέποντας κάποιες λειτουργίες

των windows είδα ότι μπορείς να συνδέσεις 2 οθόνες στο ίδιο μηχάνημα και να μπορείς να

επιλέγεις τι βλέπεις σε κάθε μια από τις 2.Ο φίλος αντί για οθόνη είπε να βάλουμε έναν projector

epson hd που είχε να το λειτουργήσουμε έτσι.Η κάρτα γραφικών είχε 2 εξόδους και είπα να το

δοκιμάσω.Όταν βάζω την οθόνη ή τον projector μόνα τους μια χαρά.Με το που συνδέω όμως και τα 2

η οθόνη μαυρίζει.Μπορεί να φταίει η κάρτα γραφικών; Να μην σηκώνει 2 εξόδους μαζί ,παρ'ολο

που έχει; Κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο μπορεί να δώσει κάποια συμβουλη

Ευχαριστώ

Ποια κάρτα γραφικών έχεις?

Δημοσ.

@papahlamidas

H microsoft το έχει αυτό από τα XP με μια κάρτα γραφικών,το είδα ψάχνοντας για λύση.

@JIMBOAthens

Το πρόβλημα είναι ότι όταν τις συνδέω μαζί δεν βλέπω τίποτα.Αν προσπαθήσω να το φτιάξω πριν συνδέσω και τις 2 δεν μπορεί να "δεί" δεύτερη οθόνη και δεν με αφήνει να το ρυθμίσω.

@GGKING

Πάνω έχει την GS7300 με μια αναλογική και μια DVI και έχω την οθόνη στο αναλογικό και στο DVI τον projector.Απλά θέλω να σιγουρευτώ το ότι φταίει η κάρτα γραφικών πριν του πω να πάρει μια πιο καλή.

Δημοσ.

Σύνδεσε πρώτα την οθόνη σου μετά μπες στο control panel της nvidia ,συνδεσε και τον pojector στο dvi ,και έχει μια επιλογή "Διαμόρφωση πολλών Οθονών".Έχει μια επιλογή που λέει "επιλέξτε την οθόνη που θέλετε να χρησιμοποιησετε διαλέγεις μια απο τις 2 ή και τις 2, υπάρχει hot key που το κάνεις αυτό αλλά δε το θυμάμαι εναλαγη οθονων η θα κανει entended desktop,η μια απο τις 2 οθόνες η και τις 2 να δείχνουν το ίδιο.Και κατέβασε και κανα καινούργιο driver και control panel της nvidia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...