Προς το περιεχόμενο

Coolermaster ARCs 840 fans+window

galasp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά. Πριν 2-3 μέρες αγόρασα ένα πολύ δυνατό pc με κουτί Coolermaster ARCs 840. Λόγω του ότι όμως έχω ένα κόλλημα με τη εξωτερική εμφάνιση και θέλω να "ΔΕΊΧΝΕΙ" επιβλητικό απέξω όσο και από μέσα, ψάχνω να βρω ένα Window για το πλαϊνό μέρος για το κουτί. Έχει κάποιος υπόψιν κανένα κατάστημα/site που μπορεί να m βρει window για το συγκεκριμένο μοντέλο? Ψάχνω συνεχώς και βρίσκω window μονο για το Coolermaster Cosmos όμως τίποτα για το ARCs 840.

Επίσης, στο πάνω μέρος του πύργου υπάρχουν 2 fans 230mm. Πολύ εντυπωσιακό θέαμα οφείλω να ομολογήσω, αλλα δεν συμφωνείτε ότι θα ήταν ακόμα πιο m@m@το εάν αυτά τα 2 fans είχαν LEDdakia? Εδώ θέλω λοιπόν για ακόμη μια φορα την βοήθεια σας εάν μπορείτε. Δεν μπορώ να βρω 230mm fans ΠΟΥΘΕΝA!!! Εάν έχετε κάποιο info για το που μπορώ να βρω θα σας ήμουν ευγνώμων. Υπόψιν ότι προτιμώ τα fans τις εταιρία Coolermaster (εάν φυσικά υπάρχουν με LED)

Θα περιμένω απάντηση από όσους/es γνωρίζουν έστω κάτι...

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ πολύ για τις σελίδες φιλε. Πολύ βοηθητική η πρώτη δυστυχώς όμως η δεύτερη δεν έχει 230mm fans :(

κανένα άλλο site παιδιά για τα fans εάν γνωρίζετε?

Δυστυχώς εδώ δεν παίζει τίποτα μεγαλύτερο από 140mm, εκτός αν ψάξεις σε μαγαζιά με ψυκτικά είδη, αλλά ακόμα και αν βρεις τόσο μεγαλό fan, θα πρέπει να τον moddάρεις για να πάρει ρεύμα από το psu κλπ, είναι μπελαλίδικο... Από εξωτερικό μπορείς να δεις εδώ .. Αν και τα ανεμιστήρια που έχει η σελίδα της CM που λέει ο phanispal, ταιριάζουν και στο δικό σου (το γράφει άλλωστε ;))

Βλέπω τώρα το site τις εταιρίας.. Ένταξει μπορεί να λέει ότι είναι συμβατό και με το δικό μου κότι, στην ουσία όμως, δεν θα φαίνεται και τόσο ωραίο το 200mm (έτσι πιστώς δηλαδή). Πιστεύω στο πρώτο site που μου έδωσες να στέλνουν σε ελλάδα...

Ευχαριστώ όπως και να έχει :)

Παιδιά μια ακόμη βοήθεια αν μπορείτε. Είμαι μεταξύ 2 120mm fans. Πιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο σε ποιότητα, αποδοτικότητα και ήχο?

Nexus Real Silent 120mm Fan Blue/White

CoolerMaster Case Fan Silent Blue Led 120mm

Για να λέμε την αλήθεια για "LEDS" ενδιαφέρομαι κυρίως αλλα παράλληλα να είναι ποιοτικά, αποδοτικά και αθόρυβα. Δηλαδή μου λες Nexus > Coolermaster?

Θα ήθελα να ξέρω εάν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα εάν τοποθετήσω Nexus σε Coolermaster case.

Οκ τότε και ο Nexus που λες εσύ, είναι εντάξει. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με το κουτί, ίδιες τρύπες έχει για όλους τους 120mm. Τώρα όσον αφορά τον CM που λες, δεν έχει τύχει να τον χρησιμοποιήσω εγώ προσωπικά(από άλλους CM όμως έμεινα δυσσαρεστημένος στον τομέα του θορύβου), αλλά ανάμεσα σε αυτές τις 2, θα προτιμούσα την Nexus για ησυχία/απόδοση.

Πολύ ωραία τότε. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Κάτι άλλο εάν μπορείς να μου δώσεις φυσικά... Κάποιο video-tutorial για εγκατάσταση fans... Ένταξει βίδες ξέρω πως να τοποθετώ, που να συνδέω το τροφοδοτικό και το κάθε καλώδιο όμως όχι. Εάν έχεις κάτι...

Δεν είναι τίποτα, θα δεις πάνω στην μητρική σου εάν έχει 3-pin υποδοχές για ανεμηστήρες (όπως εδώ, δεξιά και αριστερά των SATA) και θα τα συνδέσεις εκεί. Αλλιώς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον adaptora που έχουν μαζί τους τα Nexus, και να τα συνδέσεις απευθείας πάνω στο τροφοδοτικό, σε 4-pinο molex.

Με το 4 pin molex, μπορώ να συνδέσω τα 3 fans μεταξύ τους έτσι ώστε να περνούν ρεύμα μονο από μια είσοδο? Δηλαδή να συνδέσω το ένα fan στο άλλο μέσω των 4 pin molex που έχουν στη συσκευασία και να περνούν ρεύμα, και τα 3, από το τελευταίο fan που θα συνδέεται στην κατάλληλη υποδοχή. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα? Φοβάμαι μην κάψω κάτι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...